IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:Ja mialam takie fiolki po 75jednostek. Musialam zuzyc trzy do jednego zastrzyku, bo mialam 225j.
Tosia 1981 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, ja juz nic nie rozumiem.
Na sali zabiegowej podczas pickupu poznalam N i zesmy sie wymienily telefonami. Mialysmy transfer w odstepie 10 min i te same leki zalecone.
Wczoraj mialysmy 1 weryfikacje.
Zwiekszyli nam Lutinusa dwa razy plus ja jeszcze dostalam Luteine podjezykowa.
I ona ma jutro druga weryfikacje, zgodnie z tym, co i ja mialam zapisane w papierach, a mi przesuneli na poniedzialek.
Do niej dzwonil Palaszewski, a do mnie Neuberg.
Niepokoi mnie to, ze mi o dwa dni przesuneli weryfikacje. Przeciez przez ten czas wiele sie moze zdarzyc. Cpam ten progesteron jak szalona, we łbie mi sie kreci, chodze jak pijana. Powinni chyba kurcze sprawdzic, czy teraz nie mam tego za duzo, czy cos.
Niepokoje sie...
Moj Niemoczynski jest na urlopie w tym tygodniu, a jej Palaszewski jest w pracy. Moze to dlatego, chca, zeby juz Niemoczynski ze mna rozmawial.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 15:07
08.09 - transfer
-
Idgie wrote:Wiecie co, ja juz nic nie rozumiem.
Na sali zabiegowej podczas pickupu poznalam N i zesmy sie wymienily telefonami. Mialysmy transfer w odstepie 10 min i te same leki zalecone.
Wczoraj mialysmy 1 weryfikacje.
Zwiekszyli nam Lutinusa dwa razy plus ja jeszcze dostalam Luteine podjezykowa.
I ona ma jutro druga weryfikacje, zgodnie z tym, co i ja mialam zapisane w papierach, a mi przesuneli na poniedzialek.
Do niej dzwonil Palaszewski, a do mnie Neuberg.
Niepokoi mnie to, ze mi o dwa dni przesuneli weryfikacje. Przeciez przez ten czas wiele sie moze zdarzyc. Cpam ten progesteron jak szalona, we łbie mi sie kreci, chodze jak pijana. Powinni chyba kurcze sprawdzic, czy teraz nie mam tego za duzo, czy cos.
Niepokoje sie...
Moj Niemoczynski jest na urlopie w tym tygodniu, a jej Palaszewski jest w pracy. Moze to dlatego, chca, zeby juz Niemoczynski ze mna rozmawial.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
A duzo progesteronu bierzecie?
Ja mam 6 Lutinusow i 12 lutein podjezykowych na dzien.
Odstawilam wczoraj relanium, a jak pijana dzis chodzilam.
Zaraz druga dawka lekow, zobacze, czy mi sie znow tak zrobi.
Moim zdaniem powinni teraz sprawdzic, czy nie za duzo tego progesteronu mam w sobie.
W poniedzialek kurcze mam byc w robocie. Zeby mnie do alkomatu zaraz nie wezwali08.09 - transfer
-
Idgie wrote:A duzo progesteronu bierzecie?
Ja mam 6 Lutinusow i 12 lutein podjezykowych na dzien.
Odstawilam wczoraj relanium, a jak pijana dzis chodzilam.
Zaraz druga dawka lekow, zobacze, czy mi sie znow tak zrobi.
Moim zdaniem powinni teraz sprawdzic, czy nie za duzo tego progesteronu mam w sobie.
W poniedzialek kurcze mam byc w robocie. Zeby mnie do alkomatu zaraz nie wezwaliEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
adrenalina wrote:Ja tez od transferu nie byłam w klinice kazali dać znac po 14 dniach jaki wynik i to wszystko.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
adrenalina wrote:Ja brałam 3*1 lutinusa i dupka 2 razy po 1.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -