IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Idgie wrote:Niby wszystko. Tzn doplacalam za embryoglue i za leki po transferze place. A tak to wszystko w cenie.
A jaki.jest koszt embryoglue?
Asieńka kochana jak u Ciebie martwie się co chwile podczytuje napisz na priv lub forum jak po wizyciemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
hej dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie,
bete mam ponad 7500 ale to malutka mówiła
to 6tydzien 4 dzien ciązy
kropeczek bardzo malutki
0,15cm
serduszko to kropeńka ale bije,
powtórzyła tylko to co mówiła, jeszcze zmniejszyła szanse na dobre zakończenia na 5-10%
następna wizyta za tydzien....
dziękuję, że pamiętacie o mnie i trzymacie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:59
nick nieaktualny, Anko:-) lubią tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
nick nieaktualnydobrze ze ten wzielas, słyszałam jak babka w recepcji mówiła ze w tanich programach nie mroza ....i ze trzeba za to duzo dopłacać.Idgie wrote:No widzisz, ja z moim tez, ale mial jakies ale.
Kupilam sobie wiec All inclusive za drobne 13.000!!! i przestalam sie przejmowac.
Teraz program podrozal do 15 tysi, wiec jak sie nie uda, to zbankrutuje
Ja w sumie biore od wczoraj:
6x100 lutinusa =600
12x50 luteiny podj.=600
Razem: 1.200 jednostek.
Idgie lubi tę wiadomość
-
Witam się po długiej przerwie na wątki IVF

Na szczęście nie ma dużo mordek z czasów kiedy ja tu byłam stałym bywalcem.
Wpadłam na chwilkę aby przedstawić moją małą księżniczkę, która przyszła na świat 12 czerwca
http://pics.tinypic.pl/i/00676/292ae50fobpi_t.jpg
iga 79, Agnieszka_A., Konwalia, mysza89, asieńka, Idgie, Madzia82, Anuszka, Kava, mycha28, Tosia 1981, józefka, Biała, justa1234, Anatolka, agniesia2569, Moniaa, nick nieaktualny, Viki26, sylvuś, nick nieaktualny, Eliz, adrenalina, nick nieaktualny, nick nieaktualny, niecierpliwa, nick nieaktualny, duza, Marta1986, Alincia, MałaMi83, Beata.D, magdab, Selena lubią tę wiadomość
-
Asieńka nie tracimy nadzieji uda się uda będe jak mantrę Ci to co dzień pisać uwierz w kropke a on.bedzie rosnąć dla Ciebie tylko wierz w niego ....
Antinelka dziękuje za informacje ciekawe czy przy ivf z mz bede mogła to wykupić ....popytam w poniedziałek swojego lekarza ....
Mikolay gratulacje ślicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:56
asieńka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
asieńka wrote:hej dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie,
bete mam ponad 7500 ale to malutka mówiła
to 6tydzien 4 dzien ciązy
kropeczek bardzo malutki
1cm, urósł tylko 4 mm od soboty
serduszko to kropeńka ale bije, 0,15cm....
powtórzyła tylko to co mówiła, jeszcze zmniejszyła szanse na dobre zakończenia na 5-10%
następna wizyta za tydzien....
dziękuję, że pamiętacie o mnie i trzymacie kciuki
Moze bedzie drobna, subtelna dziewczynka :*
08.09 - transfer

-
Zaskoczyła mnie dziś @. Spodziewałam się jej dopiero w niedzielę. Pewnie dlatego przez większość dnia byłam jakoś tak dziwnie osłabiona. Tak więc od dziś zaczynam cykl obserwacyjny. Za około miesiąc powinnam także być po wizycie u ginekologa. Zobaczymy jaki będzie wtedy dalszy plan.
Mam ogromną nadzieję, że już w kolejnym cyklu uda się podejść do crio. Z drugiej strony zdaję się na zalecenia lekarza i na siłę nie będę niczego przyspieszać.
Za dwa tygodnie zacznę robić testy owu zgodnie z zaleceniem. Tak więc znowu coś się dzieje i mam na co czekać.
Idgie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
SlicznosciMIKOLAY wrote:Witam się po długiej przerwie na wątki IVF

Wpadłam na chwilkę aby przedstawić moją małą księżniczkę, która przyszła na świat 12 czerwca
08.09 - transfer

-
Asienka, na wyniku bety z laboratorium ja mam info, ze 7 tydzien jest od poziomu 3tys z groszkiem wiec nie wiem co o tym myslec skoro u Ciebie ponad dwa razy tyle....najwazniejsze, ze juz widac ciaze i serduszko...teraz dbaj o siebie i odpoczywaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:06
asieńka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Wow...Idgie wrote:No widzisz, ja z moim tez, ale mial jakies ale.
Kupilam sobie wiec All inclusive za drobne 13.000!!! i przestalam sie przejmowac.
Teraz program podrozal do 15 tysi, wiec jak sie nie uda, to zbankrutuje
Ja w sumie biore od wczoraj:
6x100 lutinusa =600
12x50 luteiny podj.=600
Razem: 1.200 jednostek.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -
-
Och Boże jaka cudna! Gratuluję! ♥♥♥MIKOLAY wrote:Witam się po długiej przerwie na wątki IVF

http://pics.tinypic.pl/i/00676/292ae50fobpi_t.jpgEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -
-
Gratuluję pięknej kruszynkiMIKOLAY wrote:Witam się po długiej przerwie na wątki IVF

-
Heej moja Droga ☺MIKOLAY wrote:Witam się po długiej przerwie na wątki IVF

No niestety jeszcze ja zostałam ... ale niedługo testuję i liczę na pozytywy ☺
Gratulacje rodzicom! Wasza księżniczka urodziła się w tym samym dniu co ja
józefka lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:Heej moja Droga ☺
No niestety jeszcze ja zostałam ... ale niedługo testuję i liczę na pozytywy ☺
Gratulacje rodzicom! Wasza księżniczka urodziła się w tym samym dniu co ja
Gratulacje dla rodziców, przepiękna księżniczka
podpisuje się pod postem Moniaa bo ja też z 12 czerwca, a dziewczyny z 12 czerwca są naprawdę SUPER, śliczna Księżniczka
Moniaa trzymam kciuki !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 22:39
Moniaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png