IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdgie wrote:Wiecie co, myslalam, ze dziś już będzie Invikta powiększona.
W sobotę na dole była folia rozwieszona, więc byłam pewna, że juz za chwilę będą łączyć obie części.
A dziś znów stoi tam ściana! o_O
az takie zmiany tam sie szykuja? Hm... no przydaloby sie troche wiecej miejsca - ciasno tam jak cholera... mogliby naprawde jakos recepcje oddzielic, zeby nie bylo tak slychac o czym sie rozmawia itd...Idgie lubi tę wiadomość
-
margo001 wrote:Antonelka, przykro mi ale może jeszcze się coś zmieni...
Idgie jeśli dobrze pamiętam w Warszawie, u nas to raczej na remont nie ma szans, a że ciasno strasznie to prawda
To w Warszawie ten remont pelna para .
A ja po wizycie - mam czekac do piatku na III weryfikacje7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
agulas wrote:Dziewczyny czy którakolwiek z Was podchodziła do in vitro z torbielą?
agulas lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Idgie wrote:A jaka masz bete teraz?
Ja III w czwartek.
Niestety 0,1....prosil zeby czekac to piatku bo jesli wszystko byloby przesaadzone to nie bylaby potrzebna ta III weryfikacja.
Cholernie mi zle....lzy leca jak grochy. Liczylam, ze cos drgnie...mimo, ze w pt uprzedzal, ze moze nic nie wyjsc...ale to tak cholernie boli.
W sob i wczoraj bolal mnie brzuch....myslam, ze moc cos sie zagniezdza i dzisiaj wyjdzie jakas wartosc a tu nic.....
Moge byc tylko dumna, ze nie rozplakalam sie gabinecie ale jechalam samochodem i plakalam ....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny