IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Viki26 wrote:Hihi,dobre:) a to nasze recepty sa realizowane za granica?czy tylko w Slowacji?
Bez problemu na Słowacji kupiłamjak już w nd dogadałam się po słowacko-rosyjsko-angielsko-polsku gdzie w nd jest otwarta apteka
jazda na maxa była
W Czechach też się kupi na polską recepteViki26 lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:prolutex ma 25 mg progesteronu i może być podawany podskórnie.
Natomiast agolutin tylko domięśniowo i ma on 60mg progesteronu.
to obawiam się, że mój ogromny dar przekonywania połączony z marudzeniem lekarzowi i tak nie pomoże, żeby wypisał
choć utrogestan poszedł szybko jak bardzo kategorycznie odmówiłam wszelkich leków dopochwowych na przyszłość
może spróbuje -
Minuśka wrote:Naprawdę???
Napisałaś i poprosiłaś o zmianę nicku???
To szansa dla mnie
Ja też tego ostatnio szukałam! W przyjaciólkach mi sie pojawił ostatnio ktoś, kogo nie zapraszałam i nie wiedziałam kto to taki, kto sobie zmienił. Tak myślałam, że jakos się nick zmienia, ale nie wiedziałam jak
Minuśka, jeszcze szpieguje? -
Dziewczyny
potrzebna porada...
Dzisiaj jest u mnie 25 dc cyklu, 7 dzien po tranferze 5 dniowej blastki. Przed chwila dostalam lekkiego (na razie plamienia - nie wiem czy to okres????). Czy to mozliwe, ze bez odstawienia tych konskich dawek lutnisa i luteiny dostalam okres???
Wizyta III weryfikacyjna dopiero w piatek. Kurcze nie wiem co teraz - czy brac leki czy nie....czy to okres czy cos innego....
Macie jakies podobne doswiadczenia.....????Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:28
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Dziewczyny
potrzebna porada...
Dzisiaj jest u mnie 25 dc cyklu, 7 dzien po tranferze 5 dniowej blastki. Przed chwila dostalam lekkiego (na razie plamienia - nie wiem czy to okres????). Czy to mozliwe, ze bez odstawienia tych konskich lutnisa i luteiny dostalam okres???
Wizyta III weryfikacyjna dopiero w piatek. Kurcze nie wiem co teraz - czy brac leki czy nie....czy to okres czy cos innego....
Macie jakies podobne doswiadczenia.....????
Może to plamienie implementacyjne. Nie odstawiaj jeszcze żadnych leków. Zobaczysz jak będzie sytuacja wyglądała jutro i najwyżej zadzwoń do lekarza.
U mnie plamienie było mimo brania lutinusa, ale to był 11 dpt a 34 dc.Idgie, Viki26, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Jutro rano pojade zrobic bete, progestron i estradiol jesli to nie implementacja a @ to moze to pomoze w zdiagnozowaniu lekarzowi co moglo sie stac. Choc maz mowi, ze to pewnie implementacja....no ale jakos to dziwne....Zobaczymy. Co ma byc to bedzie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 22:46
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka trzymam kciuki za bete moze to byc implantacja i życzę by to.właśnie było to ...
Asieńka jak u Ciebie??mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolko, mowilas o swojej hiperce - ja dopiero od wczoraj dostaje furosemid i albuminy bo szpitalowi sie skonczyly...sikam wiecej ale co dzien brzuch 2-3cm wiekszy. Napisz mi prosze kiedy po ilu dobach zaczal Ci sie zmniejszac brzuch?? Kiedy byla jakas poprawa? Ja juz jestem na skraju wytrzymalosci, skonczyla mi sie skora na brzuchu..
bety oxczywiscie od dwoch dni nie robili