IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia82 wrote:Antonelka najlepiej jak sobie zrobisz progesteron. Nie ma reguły. Ja w kwietniu jak podchodziłam na takiej dawce lutinusa miałam progesteron 167 a teraz dokładnie tyle samo przyjmowałam i był zaledwie 16.
Dostałaś standardową dawkę ale czy wystarczającą dla Ciebie tego bez badania nikt nie będzie wiedział.
Dzieki Dziewczyny. Mialam robiony progesteron w 10 dc. Zastanawiam sie czy nie zrobic go w dniu transferu lub dzien wczesniej - dr powie, ze jajko madrzejsze od kury- no ale lepsze to niz zastanawianie czy tyle jest ok czy nie. Ja mam w klinice trzy weryfikacje wiec bede wiedziala 3/4 dnia po transferze jaki jest poziom i wtedy lekarz zadziala ale pytanie czy nie za pozno...
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka zrób tak jak piszesz. To jesteś w stanie przypilnować więc zrób wszystko by zarodek chciał z Tobą zostać.
A odnośnie Invicty, to przejrzałam ich cennik i totalna masakra. Wiele osób ucieknie z tej kliniki, bo te ceny to wielkie nieporozumienie. -
Madzia82 wrote:Antonelka zrób tak jak piszesz. To jesteś w stanie przypilnować więc zrób wszystko by zarodek chciał z Tobą zostać.
A odnośnie Invicty, to przejrzałam ich cennik i totalna masakra. Wiele osób ucieknie z tej kliniki, bo te ceny to wielkie nieporozumienie.
Włeaśnie przez zmiane ceny nie zdecyduje sie na mrożenie wiekszej ilości komórek ,jak to jest jak przekazujemy dawczyni oni za to później pieniądze biorą od takiej pary mimo ze my oddajemy potrzebującej parze? Bo jak.na tym.zarabiają to totalne oszustwo .....
I mam jeszcze jedno pytanie czy to możliwr ze po anty lub gonapeptylu wypadają włosy?boje sie ze strace wszystkiemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Madzia82 wrote:Antonelka zrób tak jak piszesz. To jesteś w stanie przypilnować więc zrób wszystko by zarodek chciał z Tobą zostać.
A odnośnie Invicty, to przejrzałam ich cennik i totalna masakra. Wiele osób ucieknie z tej kliniki, bo te ceny to wielkie nieporozumienie.
Tak, ceny trudne do zaakceptowania....no ale co zrobic....nie moglabym zostawic tam Sniezynki
-
Konwalia wrote:Dzisiaj o 10:17 przyszła na świat Lilka siłami natury. Waży 3160g i mierzy 53 cm. Dostała 10 pkt.
Zapomniałam dodać, że jestem najszczesliwsza w całym swoim życiu. Jest cudna!
Ogromne gratulacje kochanaDużo zdrówka dla Was dziewczynki
Konwalia lubi tę wiadomość
-
Witam. My odebraliśmy wyniki badań nasienia i mamy 4% prawidłowych, 0% o ruchu szybkim postepowym i niestety przeciwciała przeciwplemnikowe w nasieniu
Czy w związku z tym, mamy w ogóle szanse na ivf? Nie wiem w jaki sposób oni patrzą na to, ale u mnie 6 cykli na clo nie mogło być udanych z takim nasieniem, więc czy wezmą to w ogóle pod uwagę?Czy któryś z Waszych tz miał/ma ten problem?
-
nick nieaktualnyVioris moj maz mial 1% prawidlowych i 0% o ruchu postepowym i to nie mialo zadnego znaczenia przy kwalifikacji tzn niestety te parametry nie sa czynnikiem uzasadniajacym, jesli liczba plemnikow i koncentracja sa w normie wskazanej na stronie rzadowego ivf.
-
Dziewczyny czy w tym tygodniu, ktoras z Was na transfer? Pytam bo zawsze w grupie troszke razniej
Mnie jutro czeka oznajmienie szefowi, ze znowu mnie nie bedzie ....tym razem transfer zbiega mi sie z urlopem ale musze go przesunac dwa dni wczesniejmam nadzieje, ze nie bedze zbytnio stekal
......
Nadzieja87 lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Dziewczyny czy w tym tygodniu, ktoras z Was na transfer? Pytam bo zawsze w grupie troszke razniej
Mnie jutro czeka oznajmienie szefowi, ze znowu mnie nie bedzie ....tym razem transfer zbiega mi sie z urlopem ale musze go przesunac dwa dni wczesniejmam nadzieje, ze nie bedze zbytnio stekal
......
ja jutro mam 2 usg i 10 dc i na pewno punkcje, nie wiem czy to się liczy czy nieKava lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
józefka wrote:ja jutro mam 2 usg i 10 dc i na pewno punkcje, nie wiem czy to się liczy czy nie
Oczywiscieto przeciez jedno z najwazniejszych wydarzen. Na kiedy planowana punkcja? Juz cos wiesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 20:04
-
Antonelka wrote:Dziewczyny czy w tym tygodniu, ktoras z Was na transfer? Pytam bo zawsze w grupie troszke razniej
......
więc nie jesteś sama:) trzymam kciuki za Ciebie!i za całą resztę oczywiścieMimbla lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
iga 79 wrote:Ja mam zaplanowany na wtorek,jutro jeszcze mam wizytę u lekarza i badania..
więc nie jesteś sama:) trzymam kciuki za Ciebie!i za całą resztę oczywiście
Iga - duze zaciskanie kciukow dla Ciebie i dla wszystkich pozostalych Kobietekiga 79 lubi tę wiadomość
-
Hej
Mam pytanie o gonapeptyl. Podchodze w dlugim protokole. Czy zawsze na gonapeptylu przychodzi @? Czy moze byc tak ze nie dostane? Jesli przychodzi to wiem ze u kazdej roznie, ale mnie wiecej po ktorym zastrzyku byla u Was?Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Antonelka mam nadzieje, że jutro się do wiem czego kolwiek, bo w sobote byłam na pierwszym usg u innego lekarza niż mój prowadzący i zero informacji od niego, oprócz że wynik moich jajeczek nie jest porywający
. jutro mam wizytę juz u mojej prowadzącej i mam zamiar już o szczegół podpytać, zresztą ona raczej gadatliwa to sama mi wszystko powie. napewno zdam relacje jutro
https://www.maluchy.pl/li-72827.png