IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
asieńka wrote:niestety krwiak nie zniknal, on jest wiekszy od pecherzyka ciazowego.... nadal zostaje w szpitalu, a juz tydzien jestem a ostatnio bylam 4 dni...
Kochana lepiej w szpitalu niz w domu zawsze jesteś pod opieką no i mogą reagować .
Duzo.zdrówka trzymaj się ...asieńka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyasieńka wrote:niestety krwiak nie zniknal, on jest wiekszy od pecherzyka ciazowego.... nadal zostaje w szpitalu, a juz tydzien jestem a ostatnio bylam 4 dni...
Kochana - dobrze, że wiesz co jest grane i że się tam tobą opiekują.
Doceń to (wiem co mówię) - bo w stolicy chyba marne szanse byłyby na taką opiekę.
Krwiak się wchłonie. Nie ruszaj się za bardzo . -
Antonelka wrote:Ja tez
- ja jestem w rekachndr Niemoczynskiego
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
asieńka wrote:niestety krwiak nie zniknal, on jest wiekszy od pecherzyka ciazowego.... nadal zostaje w szpitalu, a juz tydzien jestem a ostatnio bylam 4 dni...
Kochana nie marudz. Uwierz ze mniej pewnie poczułabyś się w domu gdyby cie wypisali. Ja miałam turbo stres plus krwaiwnie 2 dni po wyjściu....justikf lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Dziewczyny zazdroszczę Wam transferów, ale myślę o Was intensywnie! Dajcie znać po i powodzenia!oby lipiec był kropkowy albo brzuszaty, jak już wolicie
Oby Twoje słowa były prorocze i lipiec był pełen brzuszków!!!
Justikf ,Asieńka za Was trzymam bardzo mocno kciuki ,niech Fasolki zostana i mieszkaja aż do 9 mca:)
Asiula86 a Ty jak się czujesz?
Buziaki dla Wszystkich:* prosze o dobre myśli, powolutku się przygotowuje i wyruszam niedługo mam około 200kmW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Anko:-) wrote:Kochana nie marudz. Uwierz ze mniej pewnie poczułabyś się w domu gdyby cie wypisali. Ja miałam turbo stres plus krwaiwnie 2 dni po wyjściu....
ale teraz wszystko w porzadku u Ciebie?a co powodowalo krwawienie?
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
agulas wrote:asieńka żyć nie umierać w takim razie
niejedna osoba mogłaby Ci pozazdrościć takich warunków
domyślam się, że ciężko nie myśleć ale może jakaś książka?
ja mam staly plan dnia: sniadanie, wizyta lekarza, obiad, wizyta meza, kolacja, wizyta meza, wizyta lekarza i spaca pomiedzy TV, gazeta, internet w telefonie
wlasnie jestem na etapie czekania na obiad o 12 jestjustikf, Viki26, Konwalia lubią tę wiadomość
mama Aniołka [*] ♡ Kocham Cię i tęsknię ogromnie...
Cykl starań...☆☆☆☆☆☆ -
kornelia777 wrote:Antonelka i inne dziewczyny. Ja po tym nieudanym crio dostałam wczoraj @ ale jest to mega miesiączka łącznie z takimi jakby skrzepami krwi... Czy też tak mialyscie? Proszę napiszcie jak było u Was
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
kornelia777 wrote:Antonelka i inne dziewczyny. Ja po tym nieudanym crio dostałam wczoraj @ ale jest to mega miesiączka łącznie z takimi jakby skrzepami krwi... Czy też tak mialyscie? Proszę napiszcie jak było u Was
Tak, ja dostalam dwa dni wczesniej - 26 dc. Od drugieg dnia lalo sie ze mnie....nigdy tak nie mialam. Skrzepow raczej nie bylo....ale powiem szczerze, ze nie chcialam tego ogladac a przy prysznicu nie widzialam.....wiec to chyba niestety normalne....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak to jest dziewczyny ja mam kolejną wizytę do crio we wtorek za tydzień to będzie mój 8dc. Od 2dc będę brać ten estrofem. Powiedzmy ze we wtorek endo będzie ładne to transfer wypadnie na niedzielę? Czy jak liczyć to 5 dni? sorry dziewczyny ale mam zalamke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kornelia777 wrote:A jak to jest dziewczyny ja mam kolejną wizytę do crio we wtorek za tydzień to będzie mój 8dc. Od 2dc będę brać ten estrofem. Powiedzmy ze we wtorek endo będzie ładne to transfer wypadnie na niedzielę? Czy jak liczyć to 5 dni? sorry dziewczyny ale mam zalamke
Kornelia ja mam endo (tzn w pt mialam 9mmm) ladne w 10 dc. Ustawil mi transfer na 16dc, mam 5 dniowa blastocyste.7.03.2017 - Nina jest z nami