IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
pragnaca dzidziusia wrote:Zadzwonili z kliniki- transfer jutro o 15.15
Troche pozno, myslalam ,ze bedzie od rana ale najwazniejsze, ze wogole bedzie
Zapytalam o moje sloneczka, powiedziano, mi ze w 4 dobie nie wiele mozna o nich powiedziec i ze jutro bedzie wiadomo. Wspomniala cos, ze w tym stadium ( 4 doba ) nie okresla sie ich jakosci
Malo to pokrzepiajace, ale wierze, ze tak wlasnie jest i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze jutro
mi też tak powiedzieli jak rozmawiałm w sobote z nimi a transfer miałam wczoraj. Ale okazało się że 2 blastusie 4AA i morulka nadal walczy i dziś się dowiem co z nią
także będzie dobrze!!!pragnaca dzidziusia, myszaaa, Nadira lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
no własnie
ja miałam AMH po kwalifikacji (czyli zostało to wliczone w koszty programu)
a wyniki badań miałam sprzed roku
co klinika to inne wymagania?
Anatolka wrote:To jest refundowane po kwalifikacji.
Na pewno musi być AMH, FSH i spermiogram + dokumenty potwierdzające czas starań. Reszta to widzimisię lekarza/kliniki. -
nick nieaktualnyLady Maruda wrote:Witam serdecznie. Aj, wiele problemów aktualnie ze zdrowiem mojego psa. Nie jestem w stanie się na niczym skupić, mało jem, źle sypiam. Dobrze, że IVF za 3 miesiące dopiero a nie teraz, bo byłabym tak zestresowana i na pewno nic by z tego nie wyszło.
Pewnie owulka z nerwów mi się przesunie. Już mi wszystko jedno aby mój piesek był zdrowy.
Dobra, nie będę Wam zamulać.
Senna bardzo jestem. Idę coś zjeść. Do później kobitki :*
Trzymaj sie kochana. Trzymam kciuki za zdrowko pieskaLady Maruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Kotkapc a w jakiej klinice podchodzisz w Białymstoku?
Mam dopiero pierwsza wizytę w Bocianie u dr. Mrugacza. Podobno przyjmują jeszcze na rządowe, tylko pani w rejestracji mi powiedziala żeby wziąść wszystko co mamy, od lekarza zależy czy wystarczy. Wolałabym mieć wszystko przygotowane bo do kliniki 400km... -
kotkapc wrote:Mam dopiero pierwsza wizytę w Bocianie u dr. Mrugacza. Podobno przyjmują jeszcze na rządowe, tylko pani w rejestracji mi powiedziala żeby wziąść wszystko co mamy, od lekarza zależy czy wystarczy. Wolałabym mieć wszystko przygotowane bo do kliniki 400km...
-
nadira ja bym się jednak chyba wstrzymała do 10dpt. Musisz mieć stalowe nerwy jeśli jutro będziesz sprawdzać
ja mogę 12 dpt czyli to by wypadało 25 lipca ale chyba się wswtrzymam do 14dpt czyli 27 lipca
no ale pewnie im bliżej terminu tym bardziej korcihttps://www.maluchy.pl/li-72827.png