IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak tak jestem z Ełku A panikara straszna ze mnie
Miałam drożność raz podczas laparo a raz normalnie jakoś przeżyłam
No cóż wszystko da się znieść aby tylko załapać się do badańWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 19:07
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie w niedzielny poranek
Nie wiem co będzie po piątkowej histeroskopii. Wizyta we środę. Zaraz jak będę po podzielę się zaleceniami. Mam nadzieję, że nie będzie już żadnych badań i liczę na to, że dostanę już protokół do in virto.
No ale zobaczymy co w środę powie lekarz.
Nie miałam ogólnego znieczulenia przy histeroskopii. Najpierw dostałam przeciwbólowy dożylnie na ogólnej sali, a potem już w zabiegowym znieczulenie podobne do tego przy drożności tylko z większym kopem Także przez cały zabieg sobie gadałam z pielęgniarką i odpowiadałam na pytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 08:28
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Violik dziękuję za informację wezmę wszystko co mam a resztę pewnie na miejscu nam zrobią tak jak rozmawiałam z panią Agnieszką że mam się nie przejmować tym że czegoś nie mam
Czyli histeroskopią mnie czeka o mamuniuuu zejdę na zawał szybciej
A czy wyniki są tego samego dnia czy trzeba troszke poczekać ?
Kaarola bardzo dziękuję Dam znać od razu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Kaarola dziękuję za informacje ja mam wynik plus płytka..
Jak nastawienie przed jutrem denerwujesz się ?
jeszcze narazie dobrze sie czuje, gorzej bedzie jutro rano
a z ktorej czesci Ełku jestes, jesli mozna wiedziec?martusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny