X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie kazali leżeć ani w poprzednim razem ani teraz. Sama z siebie się oczywiście oszczędzałam. Test z krwi robię jutro ale nie czuję jakoś niczego specjalnego. Jedynie okrutne nerwy mną szargają ot tak po prostu jak zazwyczaj przed @.

mycha28 lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa bardzo dobrze napisane :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia,Spero i Agniesia swietnie napisalyscie to o kosciele(sama lepiej bym to nie ujela)-jeszcze moze tylko sama dodam zeby Kosciol zaczął od siebie(ksieza pedofile i pedaly sa poprostu przenoszeni po cichaczu do innych parafii w innych czesciach kraju)Szlyszalyscie moze kiedys zeby skazano jakiegos ksiedza??!Kosciol to jedna wielka hipokryzja!!! I poza tym to tyko instytucja.Wiara i Bog to juz cos innego.

Meggi juz niedlugo,za chwile bedziesz zyc swietami i zleci :)

Misia jutro betka bedzie wysoka,zobaczysz! :)

Moniaa-zgadzam sie :)

Spero, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz z innej mańki-od dzis biore zastrzyki(mialam dostac tylko jednego,ale znowu Gin znalezl na lewym jajko-20dc,18mm, i nie chcemy czekac,bo jak to ujal,pewnie nigdy nie bedzie odpowiedniego momentu ;) ) Krotko przed @ mam isc do Gin skontrolowac A wiec ZACZELISMY :) Zamiast jednego mam 21 zastrzykow i w miedzyczasie(po @) nastepne.
    Takze chyba jestem nastepna w kolejce ;)
    Juz sie lepiej czuje,choroba przechodzi jeszcze tylko opryszczka zostala no i balagan w chacie :P Jakby nie patrzec nie zdarze wszystkiego ogarnac do swiat :P
    Pozdrawiam,trzymam kciuki i kibicuje :D

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomnialam dodac-Aaana z Toba tez sie zgadzam :)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i ja sie musze pochwalic, plamienia ustapily i wlasnie jestem po histeroskopii - diagnoza macica dwurozna, ale sie tym zbytnio nie przejmuje bo i tak ivf zostaje;) Maz tez robil badanie nasienia wyniki dobre tylko z ruchem bardzo kiepsko, 1,5 tys jestesmy lzejsi no ale juz za miesiac wizyta, na ktorej mam nadzieje dowiem sie, ze zakwalifikowalismy sie do rzadowki;)
    Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!

Moniaa, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja betka z 11 dpt to 529,1 :) takze wswzem i wobec potwierdzam, ze Kropek siedzi pod <3 i go czuje, bo boli mnie brzuch...

Nusia, Spero, martusia1986, niecierpliwa, MisiaMisia, Beata.D, Moniaa, gosia81, Aga17070, aaana, agniesia2569, Violik, malinka1984, ako99 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolcia tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem :) Aż mi się łezka w oku zakręciła że wzruszenia jak przeczytałam :)

Jak się czyta takie wieści to już by się chciało też przez to przechodzić nic nie jest straszne..
    Aby tylko się udało dostać ale to pewnie dopiero po świętach się dowiem..

MisiaMisia, kaarolaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam tak długo kochana, ale sie oplacało :) wszystko w swoim czasie..

martusia1986, aaana lubią tę wiadomość

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje kaarolaa <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś myślałam że po ślubie będzie szybko dzidzia a tu rozczarowanie że nic nie wychodzi..

Mam nadzieję że 6 rocznica ślubu w lipcu będzie wyjątkowa :)

kaarolaa, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa - spiewam tancze i jem pomarancze :D AAAaaaaaaa.... DOCZEKALAS SIE!! :D Tak bardzo bardzo sie ciesze! I marze, zeby tez moc za niecale 1,5 miesiaca napisac tu taka wiadomosc ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Was niewidzialna moca ciagne za soba :) maja byc fasole

martusia1986, niecierpliwa lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy histeroskopie jak ze wspolzyciem bo zapomnialam o to zapytac lekarza oraz jak ze sportem bo ja jestem uzalezniona od cwiczen i juz zrobilam maly trening na rowerku bo czuje sie swietnie, ale mam nadzieje ze sobie tym nie zaszkodze??

• Sansivieria Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za Wasze wypowiedzi, dzięki za odzew. Mam nadzieję, że żadna z Was nie czuje się urażona, nie chciałam wywoływać burzy o tym, co kościół katolicki robi źle, a co dobrze. Dotarło do mnie Wasze tłumaczenie, bardzo mądre. Dzięki za podzielenie się Waszymi przeżyciami :)

kaarolaa, Spero, Beata.D lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    moja betka z 11 dpt to 529,1 :) takze wswzem i wobec potwierdzam, ze Kropek siedzi pod <3 i go czuje, bo boli mnie brzuch...
    Gratulacje, piękna betka

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos ty Sansivieria,zadna z nas (podejrzewam ;) ) nie czuje sie urazona,poprostu drazni nas ta ciagla nagonka Kosciola.Trzymam kciuki zebys jednak tu nie zawitala :)

kaarolaa, Moniaa, Sansivieria lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy histeroskopie jak ze wspolzyciem bo zapomnialam o to zapytac lekarza oraz jak ze sportem bo ja jestem uzalezniona od cwiczen i juz zrobilam maly trening na rowerku bo czuje sie swietnie, ale mam nadzieje ze sobie tym nie zaszkodze??
    co do współżycia to jak nie czujesz bóli nie masz krwawień to możecie fikać kozioły a co do większego wysiłku typu ćwiczenia, rower to bym się wstrzymała tak z tydzień od zabiegu.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • calineczka_11 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

Jesli histero zakonczyla sie tylko samym wziernikowaniem, nic ci przyokazji nie wycinali (np.polipa), to wspolzyc mozna, po jkichs 2-3 dniach. Z wycinaniem - zakaz seksu na 4 tygodnie.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

kY6Lp2.png
  • Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane !!!! Studiuje od dawna wasze wpisy. 15 kwietnia rozpoczęliśmy procedurę in- vitro. Zastrzyki gonal 112,5 oraz encorton.narazie czyje sie dobrze. Czuje od czasu do czasu kłucia w jajnikach. To moze byc dobry znak. Mam stwierdzone PCO a moje AMH to 6 , wiec istnieje ryzyko hiperki.dlatego dawka 112,5 jest chyba optymalna. Dzisiaj o 12.30 idę na pobranie krwi ,by oznaczyć hormony i o 14 wizyta ,zeby zobaczyć jak postępuje sytuacja. Trochę sie denerwuje :-)))) pozdrawiam was wszystkie i proszę o trzymanie kciukow. Lecze sie w Novym. Buziaki

kaarolaa, Moniaa, niecierpliwa, malinka1984 lubią tę wiadomość

Alicja 1982
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ