IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi nie kazali leżeć ani w poprzednim razem ani teraz. Sama z siebie się oczywiście oszczędzałam. Test z krwi robię jutro ale nie czuję jakoś niczego specjalnego. Jedynie okrutne nerwy mną szargają ot tak po prostu jak zazwyczaj przed @.
mycha28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia,Spero i Agniesia swietnie napisalyscie to o kosciele(sama lepiej bym to nie ujela)-jeszcze moze tylko sama dodam zeby Kosciol zaczął od siebie(ksieza pedofile i pedaly sa poprostu przenoszeni po cichaczu do innych parafii w innych czesciach kraju)Szlyszalyscie moze kiedys zeby skazano jakiegos ksiedza??!Kosciol to jedna wielka hipokryzja!!! I poza tym to tyko instytucja.Wiara i Bog to juz cos innego.
Meggi juz niedlugo,za chwile bedziesz zyc swietami i zleci
Misia jutro betka bedzie wysoka,zobaczysz!
Moniaa-zgadzam sieSpero, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
A teraz z innej mańki-od dzis biore zastrzyki(mialam dostac tylko jednego,ale znowu Gin znalezl na lewym jajko-20dc,18mm, i nie chcemy czekac,bo jak to ujal,pewnie nigdy nie bedzie odpowiedniego momentu ) Krotko przed @ mam isc do Gin skontrolowac A wiec ZACZELISMY Zamiast jednego mam 21 zastrzykow i w miedzyczasie(po @) nastepne.
Takze chyba jestem nastepna w kolejce
Juz sie lepiej czuje,choroba przechodzi jeszcze tylko opryszczka zostala no i balagan w chacie Jakby nie patrzec nie zdarze wszystkiego ogarnac do swiat
Pozdrawiam,trzymam kciuki i kibicuje -
Dziewczyny i ja sie musze pochwalic, plamienia ustapily i wlasnie jestem po histeroskopii - diagnoza macica dwurozna, ale sie tym zbytnio nie przejmuje bo i tak ivf zostaje;) Maz tez robil badanie nasienia wyniki dobre tylko z ruchem bardzo kiepsko, 1,5 tys jestesmy lzejsi no ale juz za miesiac wizyta, na ktorej mam nadzieje dowiem sie, ze zakwalifikowalismy sie do rzadowki;)
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!Moniaa, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja betka z 11 dpt to 529,1 takze wswzem i wobec potwierdzam, ze Kropek siedzi pod i go czuje, bo boli mnie brzuch...
Nusia, Spero, martusia1986, niecierpliwa, MisiaMisia, Beata.D, Moniaa, gosia81, Aga17070, aaana, agniesia2569, Violik, malinka1984, ako99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaarolcia tak bardzo się cieszę Twoim szczęściem Aż mi się łezka w oku zakręciła że wzruszenia jak przeczytałam
Jak się czyta takie wieści to już by się chciało też przez to przechodzić nic nie jest straszne..
Aby tylko się udało dostać ale to pewnie dopiero po świętach się dowiem..
MisiaMisia, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy histeroskopie jak ze wspolzyciem bo zapomnialam o to zapytac lekarza oraz jak ze sportem bo ja jestem uzalezniona od cwiczen i juz zrobilam maly trening na rowerku bo czuje sie swietnie, ale mam nadzieje ze sobie tym nie zaszkodze??
-
Dzięki za Wasze wypowiedzi, dzięki za odzew. Mam nadzieję, że żadna z Was nie czuje się urażona, nie chciałam wywoływać burzy o tym, co kościół katolicki robi źle, a co dobrze. Dotarło do mnie Wasze tłumaczenie, bardzo mądre. Dzięki za podzielenie się Waszymi przeżyciami
kaarolaa, Spero, Beata.D lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:moja betka z 11 dpt to 529,1 takze wswzem i wobec potwierdzam, ze Kropek siedzi pod i go czuje, bo boli mnie brzuch...
kaarolaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
niecierpliwa wrote:Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy histeroskopie jak ze wspolzyciem bo zapomnialam o to zapytac lekarza oraz jak ze sportem bo ja jestem uzalezniona od cwiczen i juz zrobilam maly trening na rowerku bo czuje sie swietnie, ale mam nadzieje ze sobie tym nie zaszkodze??
niecierpliwa lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
niecierpliwa wrote:Mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy histeroskopie jak ze wspolzyciem bo zapomnialam o to zapytac lekarza oraz jak ze sportem bo ja jestem uzalezniona od cwiczen i juz zrobilam maly trening na rowerku bo czuje sie swietnie, ale mam nadzieje ze sobie tym nie zaszkodze??
Jesli histero zakonczyla sie tylko samym wziernikowaniem, nic ci przyokazji nie wycinali (np.polipa), to wspolzyc mozna, po jkichs 2-3 dniach. Z wycinaniem - zakaz seksu na 4 tygodnie.
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Witam Was kochane !!!! Studiuje od dawna wasze wpisy. 15 kwietnia rozpoczęliśmy procedurę in- vitro. Zastrzyki gonal 112,5 oraz encorton.narazie czyje sie dobrze. Czuje od czasu do czasu kłucia w jajnikach. To moze byc dobry znak. Mam stwierdzone PCO a moje AMH to 6 , wiec istnieje ryzyko hiperki.dlatego dawka 112,5 jest chyba optymalna. Dzisiaj o 12.30 idę na pobranie krwi ,by oznaczyć hormony i o 14 wizyta ,zeby zobaczyć jak postępuje sytuacja. Trochę sie denerwuje ))) pozdrawiam was wszystkie i proszę o trzymanie kciukow. Lecze sie w Novym. Buziaki
kaarolaa, Moniaa, niecierpliwa, malinka1984 lubią tę wiadomość
Alicja 1982