X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    u mnie wsio ok :) miło , że pamiętasz ;)
    będziemy mieli chłopca ;)
    super, gratulacje synusia :)

mesy lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja - trzymam kciuki! Niech się pięknie dzielą!

Spero - właśnie się wybieram do doktorka :)

Mesy - synuś <3 gratuluje

Alicja1982, mesy lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa - masz piekny suwaczek <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa gratuluję , bo widzę , że beta ładnie przyrastała ;) teraz już tylko z górki będzie :)
    pamiętam swoje początki ciąży ;)

trzymam za resztę dziewczyn ....w końcu się wam uda jak i mi się udało ;)

kaarolaa, Spero, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Kaarolaa - masz piekny suwaczek <3
    bałam sie go wstawiac, ale w koncu sie odwazyłam... :)

MisiaMisia, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy jeszcze jutro zrobie jedna bete tak dla spokoju i pozniej niech sie dzieje co chce :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mesy jeszcze jutro zrobie jedna bete tak dla spokoju i pozniej niech sie dzieje co chce :)
    ja robiłam w sumie 3 i powiedziałam dość , ale mój gin potem chciał , żebym powtórzyła jeszcze więc musiałam iść hehe choć nie uśmiechało mi się , bo co kolejna beta to już nie było tyle radości co przy pierwszej :D

Nusia a ty kiedy zaczynasz działać ??

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zrobie 3 i wystarczy...po co pieniadze wydawac... :) masz fajnie bo juz jestes w połowie ciazy, a ja na samym poczatku...wszystko sie u mnie moze jeszcze zdarzyc...

a jak było u Ciebie na samym poczatku z objawami? miałas cos dokuczliwego? bo ja nie mam nic...jak wczesniej bolał mnie brzuch tak teraz juz nic mi nie jest...boje sie jeszcze...

mala29_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    ja robiłam w sumie 3 i powiedziałam dość , ale mój gin potem chciał , żebym powtórzyła jeszcze więc musiałam iść hehe choć nie uśmiechało mi się , bo co kolejna beta to już nie było tyle radości co przy pierwszej :D

Nusia a ty kiedy zaczynasz działać ??

Kochana gratuluję syneczka! :) Jak się czujesz?

A ja zaczynam dopiero pod koniec maja, bo okazało się, że znowu mam cysty i muszę je najpierw wyleczyć. Miałam nadzieję, że zacznę już teraz, ale ta cholerna endometrioza znowu zmieniła mi plany...Także ok 12 maja jadę na wizytę i jak nie będzie cyst to zaczynam. Trzymaj za mnie kciuki, może tym razem się uda, w innej klinice...

mesy, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka teraz oby do przodu :) uważaj na siebie i nie przemęczaj się :) a TY pracujesz czy w domku sobie odpoczywasz?

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja tez zrobie 3 i wystarczy...po co pieniadze wydawac... :) masz fajnie bo juz jestes w połowie ciazy, a ja na samym poczatku...wszystko sie u mnie moze jeszcze zdarzyc...

a jak było u Ciebie na samym poczatku z objawami? miałas cos dokuczliwego? bo ja nie mam nic...jak wczesniej bolał mnie brzuch tak teraz juz nic mi nie jest...boje sie jeszcze...

Na samym początku nie miałam żadnych objawów , ale jak mnie dopadły między 7-8 tygodniem to przeklinałam tą ciążę :P nie wiedziałam co ze sobą zrobić .. mdłości 24 na dobę ... no ale trwało to ok tygodnia , a potem miałam z kilka razy pawiki po śniadaniu i wsio ;)
    Mnie nawet cycki nie bolały na początku ;)
    Ja też pamiętam , że jak dziewczyny miały już połowę ciąży , że będzie mi się ciągło itp i im zazdrościłam :P no a jakoś zleciało mi to ;)

Nusiaaa no pewnie , że za ciebie będę trzymać kciuki....komu jak komu tobie kibicuję najbardziej :*

Nusia, mala29_ lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mesy gratuluju chlopaka - bedzie synus mamusi;)

Nusia w jakiet klinice teraz startujesz?

mesy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    Nusiaaa no pewnie , że za ciebie będę trzymać kciuki....komu jak komu tobie kibicuję najbardziej :*

Dzięki Kochana!!!! :)

Niecierpliwa ja się przeniosłam do Novum w Warszawie.

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia u kogo ?

Alicja 1982
  • aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam od gina i w sumie ta wizyta niewiele wniosla do mego zycia poza tym, ze stracilam 1,5 godz. (korki + godzinne czekanie w kolejce) tylko po to, zeby przyjsc na wizyte na 5 min. Zrobil mi usg i kazal przyjsc w 1-2 dc i rozpoczynamy stymulacje.

Nic wiecej nie wiem...

Dziwne tez bylo to, ze za ostatnia wizyte nie placilam, a za ta zaplacilam. Nie kumam juz co jest refundowane a co nie... wkuza mnie ta niewiedza :[

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym cieszylam sie, ze 1 dc wypadnie mi najprawdopodobniej 1 maja i bedzie latwo liczyc kiedy jest kolejny dzien cyklu. Nie wpadlam na to, ze to dlugi weekend... Na szczescie (podobno) ktos ma byc wtedy w klinice.

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana a nie zapytalas w klinice dlaczego ta wizyta jest platna?? No niestety przykre jest to i osobiscie doprowadza mnie to do piany na ustach, ze z nieplodnosci robi sie zloty interes wiadomo, ze kazda z nas zaplacilaby kazda sume pieniedzy za gwarancje powodzenia w naszd upragnione szczescie, a kliniki to wykorzystuja bezgranicznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana nie wiem czemu nie płaciłaś ostatnio, może jakieś przeoczenie z ich strony, ale to nic się nie przejmuj. normalnie jak mnie tłumaczyły pielęgniarki to niepłatne są wizyty od @. a jeśli @ Ci wypadnie 01.05 to po prostu 02.05 rano przyjedź na wizytę. Mnie mówiły że nie pracują w święta i niedziele w sensie że się nie dodzwonię do nich, ale i tak ja mam w środę przyjechać gdybym @ nie dostała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ja chodzę do dr Wojewódzkiego.

Aaana a TY jesteś już po kwalifikacji do programu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Poza tym cieszylam sie, ze 1 dc wypadnie mi najprawdopodobniej 1 maja i bedzie latwo liczyc kiedy jest kolejny dzien cyklu. Nie wpadlam na to, ze to dlugi weekend... Na szczescie (podobno) ktos ma byc wtedy w klinice.

Z tego co wiem to kliniki i w takie dni pracują także spokojnie weekend majowy nie będzie przeszkodą :)

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ