X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    u mnie wsio ok :) miło , że pamiętasz ;)
    będziemy mieli chłopca ;)
    super, gratulacje synusia :)

mesy lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja - trzymam kciuki! Niech się pięknie dzielą!

Spero - właśnie się wybieram do doktorka :)

Mesy - synuś <3 gratuluje

Alicja1982, mesy lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa - masz piekny suwaczek <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa gratuluję , bo widzę , że beta ładnie przyrastała ;) teraz już tylko z górki będzie :)
    pamiętam swoje początki ciąży ;)

trzymam za resztę dziewczyn ....w końcu się wam uda jak i mi się udało ;)

kaarolaa, Spero, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Kaarolaa - masz piekny suwaczek <3
    bałam sie go wstawiac, ale w koncu sie odwazyłam... :)

MisiaMisia, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy jeszcze jutro zrobie jedna bete tak dla spokoju i pozniej niech sie dzieje co chce :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mesy jeszcze jutro zrobie jedna bete tak dla spokoju i pozniej niech sie dzieje co chce :)
    ja robiłam w sumie 3 i powiedziałam dość , ale mój gin potem chciał , żebym powtórzyła jeszcze więc musiałam iść hehe choć nie uśmiechało mi się , bo co kolejna beta to już nie było tyle radości co przy pierwszej :D

Nusia a ty kiedy zaczynasz działać ??

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zrobie 3 i wystarczy...po co pieniadze wydawac... :) masz fajnie bo juz jestes w połowie ciazy, a ja na samym poczatku...wszystko sie u mnie moze jeszcze zdarzyc...

a jak było u Ciebie na samym poczatku z objawami? miałas cos dokuczliwego? bo ja nie mam nic...jak wczesniej bolał mnie brzuch tak teraz juz nic mi nie jest...boje sie jeszcze...

mala29_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    ja robiłam w sumie 3 i powiedziałam dość , ale mój gin potem chciał , żebym powtórzyła jeszcze więc musiałam iść hehe choć nie uśmiechało mi się , bo co kolejna beta to już nie było tyle radości co przy pierwszej :D

Nusia a ty kiedy zaczynasz działać ??

Kochana gratuluję syneczka! :) Jak się czujesz?

A ja zaczynam dopiero pod koniec maja, bo okazało się, że znowu mam cysty i muszę je najpierw wyleczyć. Miałam nadzieję, że zacznę już teraz, ale ta cholerna endometrioza znowu zmieniła mi plany...Także ok 12 maja jadę na wizytę i jak nie będzie cyst to zaczynam. Trzymaj za mnie kciuki, może tym razem się uda, w innej klinice...

mesy, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka teraz oby do przodu :) uważaj na siebie i nie przemęczaj się :) a TY pracujesz czy w domku sobie odpoczywasz?

• mesy Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja tez zrobie 3 i wystarczy...po co pieniadze wydawac... :) masz fajnie bo juz jestes w połowie ciazy, a ja na samym poczatku...wszystko sie u mnie moze jeszcze zdarzyc...

a jak było u Ciebie na samym poczatku z objawami? miałas cos dokuczliwego? bo ja nie mam nic...jak wczesniej bolał mnie brzuch tak teraz juz nic mi nie jest...boje sie jeszcze...

Na samym początku nie miałam żadnych objawów , ale jak mnie dopadły między 7-8 tygodniem to przeklinałam tą ciążę :P nie wiedziałam co ze sobą zrobić .. mdłości 24 na dobę ... no ale trwało to ok tygodnia , a potem miałam z kilka razy pawiki po śniadaniu i wsio ;)
    Mnie nawet cycki nie bolały na początku ;)
    Ja też pamiętam , że jak dziewczyny miały już połowę ciąży , że będzie mi się ciągło itp i im zazdrościłam :P no a jakoś zleciało mi to ;)

Nusiaaa no pewnie , że za ciebie będę trzymać kciuki....komu jak komu tobie kibicuję najbardziej :*

Nusia, mala29_ lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mesy gratuluju chlopaka - bedzie synus mamusi;)

Nusia w jakiet klinice teraz startujesz?

mesy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mesy wrote:
    Nusiaaa no pewnie , że za ciebie będę trzymać kciuki....komu jak komu tobie kibicuję najbardziej :*

Dzięki Kochana!!!! :)

Niecierpliwa ja się przeniosłam do Novum w Warszawie.

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia u kogo ?

Alicja 1982
  • aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam od gina i w sumie ta wizyta niewiele wniosla do mego zycia poza tym, ze stracilam 1,5 godz. (korki + godzinne czekanie w kolejce) tylko po to, zeby przyjsc na wizyte na 5 min. Zrobil mi usg i kazal przyjsc w 1-2 dc i rozpoczynamy stymulacje.

Nic wiecej nie wiem...

Dziwne tez bylo to, ze za ostatnia wizyte nie placilam, a za ta zaplacilam. Nie kumam juz co jest refundowane a co nie... wkuza mnie ta niewiedza :[

• aaana Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym cieszylam sie, ze 1 dc wypadnie mi najprawdopodobniej 1 maja i bedzie latwo liczyc kiedy jest kolejny dzien cyklu. Nie wpadlam na to, ze to dlugi weekend... Na szczescie (podobno) ktos ma byc wtedy w klinice.

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana a nie zapytalas w klinice dlaczego ta wizyta jest platna?? No niestety przykre jest to i osobiscie doprowadza mnie to do piany na ustach, ze z nieplodnosci robi sie zloty interes wiadomo, ze kazda z nas zaplacilaby kazda sume pieniedzy za gwarancje powodzenia w naszd upragnione szczescie, a kliniki to wykorzystuja bezgranicznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana nie wiem czemu nie płaciłaś ostatnio, może jakieś przeoczenie z ich strony, ale to nic się nie przejmuj. normalnie jak mnie tłumaczyły pielęgniarki to niepłatne są wizyty od @. a jeśli @ Ci wypadnie 01.05 to po prostu 02.05 rano przyjedź na wizytę. Mnie mówiły że nie pracują w święta i niedziele w sensie że się nie dodzwonię do nich, ale i tak ja mam w środę przyjechać gdybym @ nie dostała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ja chodzę do dr Wojewódzkiego.

Aaana a TY jesteś już po kwalifikacji do programu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    Poza tym cieszylam sie, ze 1 dc wypadnie mi najprawdopodobniej 1 maja i bedzie latwo liczyc kiedy jest kolejny dzien cyklu. Nie wpadlam na to, ze to dlugi weekend... Na szczescie (podobno) ktos ma byc wtedy w klinice.

Z tego co wiem to kliniki i w takie dni pracują także spokojnie weekend majowy nie będzie przeszkodą :)

‹‹ 206 207 208 209 210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ