IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Karolka teraz oby do przodu uważaj na siebie i nie przemęczaj się a TY pracujesz czy w domku sobie odpoczywasz?
MisiaMisia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa nie zapytalam, bo o platnosci dowiedzialam sie w recepcji, a musialabym wracac do lekarza i wyjasniac sprawe, a nie mialam na to za bardzo ochoty.
Spero, myslisz, ze to przeoczenie? Bylam przekonana, ze ostatnio lekarz mowil, ze skoro zostalismy zakwalifikowani to juz nie placimy, a dzis wlasnie powiedzial to co Ty, ze od 1 dc przejmuje nas nfz... Z tym, ze ostatnio bylam u innego, a dzis u innego.
Tak samo bylo z badaniami ktore robilam ostatnio, powiedziano mi, ze 2 sa refundowane, a 2 nie, wiec to tez nie jest tak, ze nfz refunduje dopiero od @. Dziwne to...
Nusia - tak, jestem po kwalifikacji i za ok. tydzien rozpoczynamy stymulacje.
MisiaMisia, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaana skoro jesteś już oficjalnie zakwalifikowana to nie powinnaś placić za wizytę, ja na Twoim miejscu upomniałabym się następnym razem o zwrot tych pieniędzy
a jeśli chodzi o refundowane badania to wszystgkie wirusy i chlamydia są za darmoMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja1982 wrote:Dziewczyny , dzwonili o powiedzieli,ze mam 7 zarodków:-) jutro o 10 transfer.Nic wiecej nie mówili....Czy to nie za szybko, w 2 dobie?
Chyba nie za szybko. Masz spory zapas:) Kochana to piękna informacjaAlicja1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja1982 wrote:Dziewczyny , dzwonili o powiedzieli,ze mam 7 zarodków:-) jutro o 10 transfer.Nic wiecej nie mówili....Czy to nie za szybko, w 2 dobie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laski
martusia super ze sie dostaliscie i powodzenia zycze
karola beta naprawde cudna :* ciesz sie teraz spokojnie ciaza
alicja bardzo pokzna kolekcja zarodkow Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer niech maluszek gniezdzi sie w twoim brzusiu
aana zeczywiscie dzis dzien dobrych wiescikaarolaa, martusia1986, Moniaa, Alicja1982 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke