IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaaana czas stymulacji to czas leczenia. antagonista to lek który bedzie hamował wyrzut hormonu LH czyli żeby nie doszło do owulacji. Nazewnictwo trudne, ale nie ma co się tym zajmować, bo w sumie nikt nas z tego nie będzie przepytywał najważniejsze, że to już ten cykl.
a co do snów to też mam jakieś koszmary, ale to chyba podświadomość tak działa, bo w sumie się nie denerwuję niczym. cieszę się bo wierzę że za miesiąc zobaczę w końcu te 2 kreseczkimala29_, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Spero masz rację, nazewnictwo jest nie ważne, najważniejsze jest zaufać lekarzowi i robić to co zleci.
Ja @ mam w planach za tydzień i 2 dni mam nadzieję, ze przyjdzie punktualnie i też ZACZYNAMY!
A testowanie (i II kreseczki) wstępnie zaplanowane na koniec maja
mala29_, Spero, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wiecie....nic straconego jeszcze. Mamy Mrożaczka, i ewentualnie jeszcze 2 próby stymulacji (refundowane).
Będziemy próbować.
Przyznam jednak, że po ponad dwóch latach hormonów i starań z kliniką moje ciało bardzo się zmieniło a psycha czasami siada.
Piękne jest to, że mam przy sobie Fantastycznego Mężczyznę, który bardzo mnie wspiera. Czasami są dołki ale wtedy Mól Luby ciągnie mnie za włosy po ziemi w górękaarolaa, Alicja1982, Beata.D, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia i to jest piekne, ze masz wsparcie w najwazniejszej osobie dla Ciebie... trzymam kciuki za wizyte i za silnego mrozaczka...i masz racje jesli nawet teraz cos nie wyjdzie, macie jeszcze 2 proby wiec mocno trzymam kciuki
MisiaMisia, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Ja dziś bez nastrojowo..Miałam nadzieję że uda nam się w maju zacząć a tu dalej nie mam odpowiedzi..
Mam przeczucie że wogóle się nie załapiemy na te badaniamartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja1982 wrote:Juz po punkcji leżę w domku, troche pobolewa brzuch , mam lekkie krwawienie i pije duzo wody to chyba standard ? Pobrali mi 11 kom. Jutro bedą dzwonić co dalej. Pozdrowienia
teraz trzymam kciuki za jajeczka i pisz jak bedziesz wiedziała ile masz zarodkow...a kiedy transfer?Alicja1982, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Poczekam do piątku i zadzwonię bo pani doktor mówiła że max do dwóch tygodni więc zobaczę co powie..
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Karola jutro maja zadzwonić i powiedzieć kiedy transfer , najprawdopodobniej w sobotę rano. oby teraz tylko sie zaplodnily i ładnie dzieliły na pewno dam znać .musze byc dobrej myśli ,zeby hiperki nie było, bo mnie troche nastrzaszyli ,ze mała jestem 152 cm.)))))
kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
Alicja 1982 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja1982 wrote:Karola jutro maja zadzwonić i powiedzieć kiedy transfer , najprawdopodobniej w sobotę rano. oby teraz tylko sie zaplodnily i ładnie dzieliły na pewno dam znać .musze byc dobrej myśli ,zeby hiperki nie było, bo mnie troche nastrzaszyli ,ze mała jestem 152 cm.)))))
-
nick nieaktualny