X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziewczyny maja racje.lepiej nie kombinować i dopytał lekarza,

Alicja 1982
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta godzina wieczorna jest ustalona przez lekarza nie bez przyczyny. Nie przyjęcie dawki może zaburzyć rozwijanie się pęcherzyków. Koniecznie się skontaktuj z lekarzem.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam,nie byl zachwycony :( Kazal wziasc ten pominiety i na wizycie kontrolnej zobaczymy co namieszalam! :( :( Cholera!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze nie bedzie tak zle. Moze ta pominieta dawka nie zrobi za duzo szkod.

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że nie ale kontakt z lekarzem moim zdaniem jest niezbędny.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za taki szybki odzew :) Jak juz napisalam wczesniej-zadzwonilam,wzielam dawke i potem o 23.00 znowu-pozyjemy,zobaczymy ;) Troche chodze teraz podbuzowana(ze zlosci na siebie oczywiscie!) Tak to jest jak sie ma goscia i organizuje sie mu czas wolny a wieczorem pada na pysk i zapomina :( Dlatego jestem taka zla na siebie(doopa z goscmi :P)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja sobie w telefonie ustawilam budzik zeby mi przypominal o lekach w danej porze. I powiem Ci ze u mnie sie to sprawdza.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz tak zrobie-nie moge sobie pozwolic na jeszcze jeden błąd! Dziekuje,podtrzymalyscie mnie na duchu :) Zobaczymy potem co z tego wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa trzymam kciuki żeby dzisiaj była odpowiedź dla Ciebie :) Daj znać :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oficjalnie oglaszam, ze dzis lyknelam ostatnia tab :) a teraz czekam... czekam... czekam... :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zagladam :) czekam na wiadomosci o transferach...i rozpoczetych stymulacjach :) trzymam kciuki...

Moniaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 15 pracuję... ale bez problemu napisze co i jak... o ile sama będę miała jakieś wieści :)

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam, płynu nie ma w zatoce,ale jajniki ogrrooomneee ,wiec niestety do transferu nie doszło :-( wszystkie 7 zarodków osiągnęło stadium blastocysty ,wiec chyba jest dobrze.zamrozilismy pojedynczo i teraz biore sie za wyciszanie jajnikow. Nadal zastrzyki na zakrzepice i orgamentil.a jak sytuacja u was?

Moniaa, mala29_, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość

Alicja 1982
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym :) Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!

Alicja1982 lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym :) Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja to super wynik az 7 przetrwalo. Teraz tylko podleczysz sie szybciutko i bedzie git :). Glowa do gory szybko zleci :).

U nnie dziewczyny transfer w piatek tak sie boje znow poraszki :(.

kaarolaa, Alicja1982, Moniaa, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja lepiej poczekaj zeby nie było takich problemow jak teraz u mnie...mam torbiel 6 cm na 6,3 cm i płyn w macicy oraz za macica + jeszcze krwiaczek...dostałam skirowanie na oddział i leze w szpitalu, ale widziałam zarodeczek :) ma prawie 4 mm i tetno...wiec zyje i to najwazniejsze :)

mala trzymam kciuki za udany transfer...ten bedzie udany :)

mala29_, Beata.D, MisiaMisia, Fedra, Nusia lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala musisz wierzyc, ze sie uda! To duza czesc sukcesu ;)

Kaarolaa 3mam mocno kciuki za Ciebie i za Kropka! Co wlasciwie beda Ci robic w szpitalu?

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka trzymam zaciśnięte kurczowo kciuki:-)))))) musi sie udać .
    Karola mam nadzieje ,ze zajma sie toba odpowiednio w szpitalu, a zarodeczek dalej bedzie wspaniale rósł :-))))))

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

Alicja 1982
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nie wiem, dostałam lutke i czekam...morfologia w porzadku, wszystko jest cacy...a torbiel musi sama sie zmniejszyc...i ten krwiak musi zniknac...moze własnie przez lutke go rozgonia...lekarz w szpitalu w ogole dziwił sie ze mnie z przychodni zkierowali do szpitala. wg niego nic strasznego sie nie dzieje

MisiaMisia lubi tę wiadomość

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ