IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za taki szybki odzew Jak juz napisalam wczesniej-zadzwonilam,wzielam dawke i potem o 23.00 znowu-pozyjemy,zobaczymy Troche chodze teraz podbuzowana(ze zlosci na siebie oczywiscie!) Tak to jest jak sie ma goscia i organizuje sie mu czas wolny a wieczorem pada na pysk i zapomina Dlatego jestem taka zla na siebie(doopa z goscmi )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Byłam, płynu nie ma w zatoce,ale jajniki ogrrooomneee ,wiec niestety do transferu nie doszło wszystkie 7 zarodków osiągnęło stadium blastocysty ,wiec chyba jest dobrze.zamrozilismy pojedynczo i teraz biore sie za wyciszanie jajnikow. Nadal zastrzyki na zakrzepice i orgamentil.a jak sytuacja u was?
Moniaa, mala29_, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
Alicja 1982 -
Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!
Alicja1982 lubi tę wiadomość
-
Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!
-
Alicja to super wynik az 7 przetrwalo. Teraz tylko podleczysz sie szybciutko i bedzie git . Glowa do gory szybko zleci .
U nnie dziewczyny transfer w piatek tak sie boje znow poraszki .kaarolaa, Alicja1982, Moniaa, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyalicja lepiej poczekaj zeby nie było takich problemow jak teraz u mnie...mam torbiel 6 cm na 6,3 cm i płyn w macicy oraz za macica + jeszcze krwiaczek...dostałam skirowanie na oddział i leze w szpitalu, ale widziałam zarodeczek ma prawie 4 mm i tetno...wiec zyje i to najwazniejsze
mala trzymam kciuki za udany transfer...ten bedzie udanymala29_, Beata.D, MisiaMisia, Fedra, Nusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze nie wiem, dostałam lutke i czekam...morfologia w porzadku, wszystko jest cacy...a torbiel musi sama sie zmniejszyc...i ten krwiak musi zniknac...moze własnie przez lutke go rozgonia...lekarz w szpitalu w ogole dziwił sie ze mnie z przychodni zkierowali do szpitala. wg niego nic strasznego sie nie dzieje
MisiaMisia lubi tę wiadomość