X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziewczyny maja racje.lepiej nie kombinować i dopytał lekarza,

Alicja 1982
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta godzina wieczorna jest ustalona przez lekarza nie bez przyczyny. Nie przyjęcie dawki może zaburzyć rozwijanie się pęcherzyków. Koniecznie się skontaktuj z lekarzem.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam,nie byl zachwycony :( Kazal wziasc ten pominiety i na wizycie kontrolnej zobaczymy co namieszalam! :( :( Cholera!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze nie bedzie tak zle. Moze ta pominieta dawka nie zrobi za duzo szkod.

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że nie ale kontakt z lekarzem moim zdaniem jest niezbędny.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za taki szybki odzew :) Jak juz napisalam wczesniej-zadzwonilam,wzielam dawke i potem o 23.00 znowu-pozyjemy,zobaczymy ;) Troche chodze teraz podbuzowana(ze zlosci na siebie oczywiscie!) Tak to jest jak sie ma goscia i organizuje sie mu czas wolny a wieczorem pada na pysk i zapomina :( Dlatego jestem taka zla na siebie(doopa z goscmi :P)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja sobie w telefonie ustawilam budzik zeby mi przypominal o lekach w danej porze. I powiem Ci ze u mnie sie to sprawdza.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz tak zrobie-nie moge sobie pozwolic na jeszcze jeden błąd! Dziekuje,podtrzymalyscie mnie na duchu :) Zobaczymy potem co z tego wyjdzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa trzymam kciuki żeby dzisiaj była odpowiedź dla Ciebie :) Daj znać :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oficjalnie oglaszam, ze dzis lyknelam ostatnia tab :) a teraz czekam... czekam... czekam... :)

Moniaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zagladam :) czekam na wiadomosci o transferach...i rozpoczetych stymulacjach :) trzymam kciuki...

Moniaa lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 15 pracuję... ale bez problemu napisze co i jak... o ile sama będę miała jakieś wieści :)

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam, płynu nie ma w zatoce,ale jajniki ogrrooomneee ,wiec niestety do transferu nie doszło :-( wszystkie 7 zarodków osiągnęło stadium blastocysty ,wiec chyba jest dobrze.zamrozilismy pojedynczo i teraz biore sie za wyciszanie jajnikow. Nadal zastrzyki na zakrzepice i orgamentil.a jak sytuacja u was?

Moniaa, mala29_, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość

Alicja 1982
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym :) Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!

Alicja1982 lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ... jeśli nie tym razem to następnym :) Jeśli teraz transfer miałby być dla Ciebie i malucha zagrożeniem, to jednak lepiej się wstrzymać. A skoro 7 maluchów przetrwało to są silne i mrożenie też przeżyją... Teraz życzę szybkiego wyciszenia i powrotu do zdrówka!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja to super wynik az 7 przetrwalo. Teraz tylko podleczysz sie szybciutko i bedzie git :). Glowa do gory szybko zleci :).

U nnie dziewczyny transfer w piatek tak sie boje znow poraszki :(.

kaarolaa, Alicja1982, Moniaa, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja lepiej poczekaj zeby nie było takich problemow jak teraz u mnie...mam torbiel 6 cm na 6,3 cm i płyn w macicy oraz za macica + jeszcze krwiaczek...dostałam skirowanie na oddział i leze w szpitalu, ale widziałam zarodeczek :) ma prawie 4 mm i tetno...wiec zyje i to najwazniejsze :)

mala trzymam kciuki za udany transfer...ten bedzie udany :)

mala29_, Beata.D, MisiaMisia, Fedra, Nusia lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala musisz wierzyc, ze sie uda! To duza czesc sukcesu ;)

Kaarolaa 3mam mocno kciuki za Ciebie i za Kropka! Co wlasciwie beda Ci robic w szpitalu?

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka trzymam zaciśnięte kurczowo kciuki:-)))))) musi sie udać .
    Karola mam nadzieje ,ze zajma sie toba odpowiednio w szpitalu, a zarodeczek dalej bedzie wspaniale rósł :-))))))

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

Alicja 1982
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nie wiem, dostałam lutke i czekam...morfologia w porzadku, wszystko jest cacy...a torbiel musi sama sie zmniejszyc...i ten krwiak musi zniknac...moze własnie przez lutke go rozgonia...lekarz w szpitalu w ogole dziwił sie ze mnie z przychodni zkierowali do szpitala. wg niego nic strasznego sie nie dzieje

MisiaMisia lubi tę wiadomość

‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ