X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarola trzymam za Was bardzo mocno kciuki..szpital nic przyjemnego nawet jak nic złego się nie dzieje..

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prawie co miesiąc torbiele i zawsze po luteinie dopochwowej 2*2 wchłaniania sie ,wiec i tobie na pewno zniknie.bez obaw.

Alicja 1982
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie.

Karolaa mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrówka. A gdzie leżysz w szpitalu? U siebie?

kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być.... Mala Wszystko będzie dobrze... Ale piszę z telefonu i on czasem działa jak my sie raźnie podoba :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w szpitalu w Ostródzie...wolałabym w Ełku, ale jestem u rodzicow i nie mam teraz jak jechac....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała trzymam mocno kciuki!! będzie dobrze kochana! uda się, zobaczysz! <3

Karola to informuj nas na bieżąco co tam u Was i mam nadzieję, że szybciutko wyjdziecie do domku :)

Alicja może lepiej że nie było transferu, ważne żebyś była w dobrej kondycji. maluchy przetrwają spokojnie. i super że masz aż 7 :D

A u mnie @ się rozkręca od dziś, ale jutro mam liczyć jako 1dc. jutro też jestem w klinice i pewnie w środę będę musiała jechać, ale co tam. już bliżej niż dalej.

mala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewuszki za wsparcie. Skoro tak mowicie ze bedzie dobrze to zeczywiscie tak musi byc :).

Monia ja tez pisze z telefonu i tez czesto mi sie literki nie te wskocza wiec rozumiem :)

karola oby teraz szybciutko dolegliwosci zniknely :) super ze widzialas swoja mala fasolke :) niech rosnie zdrowa :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 29dc mija,teoretycznie to dzień spodziewanej @,puki co siedzę jak na bombie zegarowej i czekam.Jutro zrobię sikańca z rana dla formalności i może @ łaskawie dotrze bo chciałabym już zacząć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 23:14

kaarolaa, Alicja1982 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kciuki żeby wszystko było ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 23:13

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka obys na tym sikancu zobaczyla 2 kreski :) . Kciuki zacisniete &&&&&&&&&

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa do Ostródy mam z 50 minut autem! Jadę do Ciebie :) <3
    A tak poważnie Kochana trzymaj się tam. To jakaś "kosmetyczna sprawa" i zaraz będzie wszystko grało i hulało. :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz po obchodzie...jutro jesli nic sie nie bedzie działo to wypisuja mnie do domu :) a na dowidzenia zobacze jeszcze raz mojego Kropeczka :)

MisiaMisia, martusia1986, Fedra, Alicja1982, mala29_, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    U mnie dziś 29dc mija,teoretycznie to dzień spodziewanej @,puki co siedzę jak na bombie zegarowej i czekam.Jutro zrobię sikańca z rana dla formalności i może @ łaskawie dotrze bo chciałabym już zacząć.
    to zycze 2 kreseczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Kaarolaa do Ostródy mam z 50 minut autem! Jadę do Ciebie :) <3
    A tak poważnie Kochana trzymaj się tam. To jakaś "kosmetyczna sprawa" i zaraz będzie wszystko grało i hulało. :)
    to gdzie jestes, ze masz tak blisko? zapraszam na odwiedziny :) dopiero jutro mnie wypisuja wiec zdazysz jeszcze wpasc :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to gdzie jestes, ze masz tak blisko? zapraszam na odwiedziny :) dopiero jutro mnie wypisuja wiec zdazysz jeszcze wpasc :)

W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę :)
    teraz z Elblaga bardzo dobra droga jest to szybko mozna dojechac :)
    dzieki nic nie potrzebuje, juz jutro mnie wypisza wiec jest ok...a z reszta juz rano była u mnie siostra, teraz brat wyszedł i zawsze cos mi doniosa :) ale o Kropku jeszcze nic nie wiedza :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała niech się wszystko teraz uda :-) Będę trzymać kciuki za Was :-) Wszystkim Wam kibicuję ale malutkiej szczególnie, bo za chwilę dwa lata albo i trzy- straciłam rachubę i tak sobie tu kwitniemy- wszystkim spokojnej ciąży, oczekiwania na transfery, łatwych przejść z protokołami, generalnie niech Wam się szczęści:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 12:48

kaarolaa, Alicja1982, Beata.D, niecierpliwa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ciesze się że znowu działacie i kciukam ogromnie za ciebie :)
    Za was wszystkie kciukam dziewczyny :D

kaarolaa, Alicja1982, Beata.D lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, dziewczyny juz chyba wszystko napisaly, dla bezpieczenstwa Twojego i kropeczek lepiej poczekac

Karola - trzymajcie sie dzielnie z fasolka, najwazniejsze, ze wszystko jest pod kontrola i nic zlego Wam nie grozi, a podgladania kropeczki zazdroszcze! to musi byc niesamowite uczucie!

Mala - trzymam mocno kciuki!!!

Alicja1982, kaarolaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest bardzo niesamowite, to moja 3 ciaza, ale pierwszy raz mogłam zobaczyc serduszko, widziałam ze maluch zyje, ze rosnie...a bałam sie, ze zatrzyma sie jak w pierwszej ciazy i nie zdaze zobaczyc serduszka...

mala29_ lubi tę wiadomość

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ