X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarola trzymam za Was bardzo mocno kciuki..szpital nic przyjemnego nawet jak nic złego się nie dzieje..

kaarolaa lubi tę wiadomość

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prawie co miesiąc torbiele i zawsze po luteinie dopochwowej 2*2 wchłaniania sie ,wiec i tobie na pewno zniknie.bez obaw.

Alicja 1982
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie.

Karolaa mam nadzieje ze szybko wrócisz do zdrówka. A gdzie leżysz w szpitalu? U siebie?

kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być.... Mala Wszystko będzie dobrze... Ale piszę z telefonu i on czasem działa jak my sie raźnie podoba :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem w szpitalu w Ostródzie...wolałabym w Ełku, ale jestem u rodzicow i nie mam teraz jak jechac....

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała trzymam mocno kciuki!! będzie dobrze kochana! uda się, zobaczysz! <3

Karola to informuj nas na bieżąco co tam u Was i mam nadzieję, że szybciutko wyjdziecie do domku :)

Alicja może lepiej że nie było transferu, ważne żebyś była w dobrej kondycji. maluchy przetrwają spokojnie. i super że masz aż 7 :D

A u mnie @ się rozkręca od dziś, ale jutro mam liczyć jako 1dc. jutro też jestem w klinice i pewnie w środę będę musiała jechać, ale co tam. już bliżej niż dalej.

mala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewuszki za wsparcie. Skoro tak mowicie ze bedzie dobrze to zeczywiscie tak musi byc :).

Monia ja tez pisze z telefonu i tez czesto mi sie literki nie te wskocza wiec rozumiem :)

karola oby teraz szybciutko dolegliwosci zniknely :) super ze widzialas swoja mala fasolke :) niech rosnie zdrowa :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 29dc mija,teoretycznie to dzień spodziewanej @,puki co siedzę jak na bombie zegarowej i czekam.Jutro zrobię sikańca z rana dla formalności i może @ łaskawie dotrze bo chciałabym już zacząć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 23:14

kaarolaa, Alicja1982 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola kciuki żeby wszystko było ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 23:13

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka obys na tym sikancu zobaczyla 2 kreski :) . Kciuki zacisniete &&&&&&&&&

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa do Ostródy mam z 50 minut autem! Jadę do Ciebie :) <3
    A tak poważnie Kochana trzymaj się tam. To jakaś "kosmetyczna sprawa" i zaraz będzie wszystko grało i hulało. :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz po obchodzie...jutro jesli nic sie nie bedzie działo to wypisuja mnie do domu :) a na dowidzenia zobacze jeszcze raz mojego Kropeczka :)

MisiaMisia, martusia1986, Fedra, Alicja1982, mala29_, agniesia2569 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    U mnie dziś 29dc mija,teoretycznie to dzień spodziewanej @,puki co siedzę jak na bombie zegarowej i czekam.Jutro zrobię sikańca z rana dla formalności i może @ łaskawie dotrze bo chciałabym już zacząć.
    to zycze 2 kreseczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    Kaarolaa do Ostródy mam z 50 minut autem! Jadę do Ciebie :) <3
    A tak poważnie Kochana trzymaj się tam. To jakaś "kosmetyczna sprawa" i zaraz będzie wszystko grało i hulało. :)
    to gdzie jestes, ze masz tak blisko? zapraszam na odwiedziny :) dopiero jutro mnie wypisuja wiec zdazysz jeszcze wpasc :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    to gdzie jestes, ze masz tak blisko? zapraszam na odwiedziny :) dopiero jutro mnie wypisuja wiec zdazysz jeszcze wpasc :)

W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę :)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę :)
    teraz z Elblaga bardzo dobra droga jest to szybko mozna dojechac :)
    dzieki nic nie potrzebuje, juz jutro mnie wypisza wiec jest ok...a z reszta juz rano była u mnie siostra, teraz brat wyszedł i zawsze cos mi doniosa :) ale o Kropku jeszcze nic nie wiedza :)

• jeju Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała niech się wszystko teraz uda :-) Będę trzymać kciuki za Was :-) Wszystkim Wam kibicuję ale malutkiej szczególnie, bo za chwilę dwa lata albo i trzy- straciłam rachubę i tak sobie tu kwitniemy- wszystkim spokojnej ciąży, oczekiwania na transfery, łatwych przejść z protokołami, generalnie niech Wam się szczęści:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 12:48

kaarolaa, Alicja1982, Beata.D, niecierpliwa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ciesze się że znowu działacie i kciukam ogromnie za ciebie :)
    Za was wszystkie kciukam dziewczyny :D

kaarolaa, Alicja1982, Beata.D lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, dziewczyny juz chyba wszystko napisaly, dla bezpieczenstwa Twojego i kropeczek lepiej poczekac

Karola - trzymajcie sie dzielnie z fasolka, najwazniejsze, ze wszystko jest pod kontrola i nic zlego Wam nie grozi, a podgladania kropeczki zazdroszcze! to musi byc niesamowite uczucie!

Mala - trzymam mocno kciuki!!!

Alicja1982, kaarolaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest bardzo niesamowite, to moja 3 ciaza, ale pierwszy raz mogłam zobaczyc serduszko, widziałam ze maluch zyje, ze rosnie...a bałam sie, ze zatrzyma sie jak w pierwszej ciazy i nie zdaze zobaczyc serduszka...

mala29_ lubi tę wiadomość

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ