IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMała trzymam mocno kciuki!! będzie dobrze kochana! uda się, zobaczysz!
Karola to informuj nas na bieżąco co tam u Was i mam nadzieję, że szybciutko wyjdziecie do domku
Alicja może lepiej że nie było transferu, ważne żebyś była w dobrej kondycji. maluchy przetrwają spokojnie. i super że masz aż 7
A u mnie @ się rozkręca od dziś, ale jutro mam liczyć jako 1dc. jutro też jestem w klinice i pewnie w środę będę musiała jechać, ale co tam. już bliżej niż dalej.mala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewuszki za wsparcie. Skoro tak mowicie ze bedzie dobrze to zeczywiscie tak musi byc .
Monia ja tez pisze z telefonu i tez czesto mi sie literki nie te wskocza wiec rozumiem
karola oby teraz szybciutko dolegliwosci zniknely super ze widzialas swoja mala fasolke niech rosnie zdrowaFedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
U mnie dziś 29dc mija,teoretycznie to dzień spodziewanej @,puki co siedzę jak na bombie zegarowej i czekam.Jutro zrobię sikańca z rana dla formalności i może @ łaskawie dotrze bo chciałabym już zacząć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 23:14
kaarolaa, Alicja1982 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Kaarolaa do Ostródy mam z 50 minut autem! Jadę do Ciebie
A tak poważnie Kochana trzymaj się tam. To jakaś "kosmetyczna sprawa" i zaraz będzie wszystko grało i hulało.MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:to gdzie jestes, ze masz tak blisko? zapraszam na odwiedziny dopiero jutro mnie wypisuja wiec zdazysz jeszcze wpasc
W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecękaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę
dzieki nic nie potrzebuje, juz jutro mnie wypisza wiec jest ok...a z reszta juz rano była u mnie siostra, teraz brat wyszedł i zawsze cos mi doniosa ale o Kropku jeszcze nic nie wiedza -
Mała niech się wszystko teraz uda Będę trzymać kciuki za Was Wszystkim Wam kibicuję ale malutkiej szczególnie, bo za chwilę dwa lata albo i trzy- straciłam rachubę i tak sobie tu kwitniemy- wszystkim spokojnej ciąży, oczekiwania na transfery, łatwych przejść z protokołami, generalnie niech Wam się szczęści:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 12:48
kaarolaa, Alicja1982, Beata.D, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicja, dziewczyny juz chyba wszystko napisaly, dla bezpieczenstwa Twojego i kropeczek lepiej poczekac
Karola - trzymajcie sie dzielnie z fasolka, najwazniejsze, ze wszystko jest pod kontrola i nic zlego Wam nie grozi, a podgladania kropeczki zazdroszcze! to musi byc niesamowite uczucie!
Mala - trzymam mocno kciuki!!!
Alicja1982, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny