IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Kochane i przyszła @.. Wizyta już jutro ok godz 10 ej...
Chyba mnie dopadł stres dopiero...martusia1986, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja juz w domu jestem...zwiekszyli mi progesteron do 350 mg na dobe....wizyta u mojej lekarz 10 maja...zakaz dzwigania, chodzenia, jezdzenia...tylko lezenie bo ciaza jest zagrozona....
Kaarola wypoczywaj ile się da i dbaj o siebiekaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja juz w domu jestem...zwiekszyli mi progesteron do 350 mg na dobe....wizyta u mojej lekarz 10 maja...zakaz dzwigania, chodzenia, jezdzenia...tylko lezenie bo ciaza jest zagrozona....
No to mi tam z pupą się z domu nie ruszać i leżeć!Fedra, kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny podglądam was z ukrycia i wszystkim mocno kibicuje Niemyślcie sobie ze o Was zapomniałam
kaarolaa, Nusia, mala29_, martusia1986, MisiaMisia, Beata.D lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martusia super że startujesz u mnie niestety @ nadal brak...załamanie nerwowe, psychoza to mało
Karola wypoczywaj jak przykazał doktorek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:25
martusia1986 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witajcie, dawno do Was sie nie odzywalam. Ja juz po porodzie. Czarus urodzil sie 13.04. w 29tc. Lezy na oiomie ale jest ogolnie dobrze. Maly jest cudowny. Ja razem z nim jestem w szpitalu. Spedzam tu juz 4 miesiac i jestem szczesliwa, ze udalo sie dotrwac do tego tygodnia. Pozdrawiam
Nusia, Moniaa, mala29_, Fedra, szpilka, ako99, agniesia2569, MisiaMisia, Konwalia, niecierpliwa, HANA, Beata.D, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej laseczki
karola to odpoczywaj teraz bedzie dobrze.
Madziu ciesze sie bardzo ze udalo sie wytrwac do porodu, a twoj maluszek to bardzo dzielny jest chlopak jest. Teraz to juz napewno bedzie wszystko dobrze A i z niecierpliwoscia czekamy na zdjecie Czarusia .
martusia nie stresuj sie kobietko bo stres jest najgorszy. Bedzie wszystko dobrze zobaczysz.Powodzonka zycze i kciuki zacisniete mam &&&&&&&&
Tosia ty tez jestes z Elblaga ?
MisiaMisia ja tez nienazekalam na mieszkanie w Elblagu. W sumie lubialam tam mieszkac.martusia1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
kaarolaa wrote:ja juz w domu jestem...zwiekszyli mi progesteron do 350 mg na dobe....wizyta u mojej lekarz 10 maja...zakaz dzwigania, chodzenia, jezdzenia...tylko lezenie bo ciaza jest zagrozona....
to wypoczywaj teraz , leń się na całego , nogi do góry , zero mopa i usmiech na twarzy:) teraz "Kropkowi" oprócz dawek leku potrzeba może i bardziej Twojego spokoju i jeszcze raz spokoju.
Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
Margos82 -
nick nieaktualny