X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Margos82 Znajoma

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki Karolaa....wiem co czułaś , co czujesz....bo za mną też 2 Aniołki ..Tym razem wszystko się uda.! ściskam mocno :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

Margos82
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja już wypróbowałam wszystko.
    Czerwone wino, gorące kąpiele, sex, brzuszki i nawet test dziś zrobiłam (wynik ujemny) i nadal nic.@ się zaparła na maxa.
    Wieczne czekanie, mam dość!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 17:19

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki,

Malinka a ile dni okres CI się spóźnia???

Karolka mam nadzieję, że jutro wyjdziesz do domku i że z maluszkiem wszystko będzie dobrze!!!

Mała powodzenia! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!

Dziewczynki mam takie trochę głupie pytanie, ale potrzebuję rady Waszej :) pod koniec maja będę miała kolejne podejście IVF i nie chcę brać L4 z kliniki, bo nie chcę żeby zarząd i kierownik u mnie w firmie wiedzieli albo domyślali się co jest grane...chcę wziąć zwolnienie od lekarza rodzinnego, ale na 100% mój kierownik będzie do mnie wydzwaniał i pytał co mi się dzieje...potrzebuję wymyslić jakąś długą chorobę hehe, taką na 2 tygodnie :)) pomocy hehe

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia jeszcze przed stanem menopauzy po laparo cykle miałam 28-29-32 a kiedyś max 35 a dziś mam 30dc.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka teraz mialam to samo-jak potrzebna @ to jej nie ma ;)

Kaarolaa bedzie dobrze-lepiej miec wszystko pod kontrola :)

Mala-powodzenia :)

Aaana nie narzekaj z czekaniem ;) dopiero jak bedziesz czekac 2tyg po transferze to bedzie mozna swira dostac :P

kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, ze bedzie wszystko dobrze, jutro maja mnie wypisac, ale upewnie sie dopiero po porannym obchodzie czy wracam do domu...dobre z tej wizyty, ze mogłam zobaczyc mojego Kropeczka :)

mala29_, MisiaMisia, Beata.D, Nusia lubią tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej zrobić progesteron,cykle mam 26-27,teraz jestem jestem w 14dc,a owulacja byla w 12dc.W tamtym roku robilam progesteron w 18dc i wyszło 3,85ng/ml,mojego lekarza jakos to nie zmartwilo ale teraz znalazlam te wyniki i zaczynam schizować ze to bardzo malo

relgh371ly1mtto9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 dpo....czyli wychodzi 4 maja...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę :)

MisiaMisia ja tez pochodze z Elblaga :) I niedlugo mam zamiar rodzicow odwiedzic :).

MisiaMisia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia ciesze sie ze owoli wracasz do zdrowia i ze widzialas juz serduszko swojego malenstwa :) tez bym tak chciala juz moc zobaczyc u siebie takie bijace serduszko.... hmmm ale dobrze pomazyc :). Teraz to juz musi byc u Ciebie wszystko dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka mnie lekarz mówił że w 9dpo się robi progesteron

Nusiaa... może jakaś angina? a jak zadzwoni to będziesz udawała że ledwo mówisz. tydzień na bank przejdzie, a może i 2 się da podciągnąć. może jakieś zapalenie ucha... po anginie np. i kolejny tydzień czyli mamy 2 :) jedyne co mi do głowy przychodzi. a wiem że z anginą sie pracować nie da, bo kiedyś próbowałam :P

Nusia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    MisiaMisia ja tez pochodze z Elblaga :) I niedlugo mam zamiar rodzicow odwiedzic :).

Ja się tu sprowadziłam 3 lata temu za Ukochanym:)

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ukochany w Elblagu mieszka, a z jakiej dzielnicy mieszka jesli mozna wiedziec ? . No ja 7 lat juz tam nie mieszkam ale rodzicow odwiedzam :)

MisiaMisia, kaarolaa lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata.D wrote:
    Aaana nie narzekaj z czekaniem ;) dopiero jak bedziesz czekac 2tyg po transferze to bedzie mozna swira dostac :P
    wlasnie tego sie bardzo obawiam, mam tylko nadzieje, ze bedzie na co czekac... :)

juz od jakiegos czasu kombinuje co bede robic przez te 2 tygodnie, nie wiem czy lepiej nabrac zlecen i oddac sie pracy, czy moze olac wszystko zrelaksowac sie i spedzic ten czas na czytaniu ksiazek, wyjechac raczej bym nie chciala bo jakby cos zlego zaczelo sie dziac to wole byc na miejscu, sprzatac tez nie bede calego domu, bo przeciez trzeba sie oszczedzac... nie mam pomyslow, dziewczyny po transferze, co Wam najlepiej pomagalo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zaczęłam plamić więc może @ dziś już się pojawi to by się udało umówić wizytę :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana ja po transfeze wzielam tydzien wolnego i myslalam ze w domu jajo zniose. Zalowalam ze odrazu nie poszlam do pracy wtedy moze moje mysli byly by czyms zajete.

martusiato super niech szybko przylazi bys mogla juz zaczac dzialac :)

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Margos82 Znajoma

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej zająć czymś głowę po transferze , żeby nie zwariować i nie analizować wszelkich sygnałów . Wszystko zależy od pracy jaką się wykonuje - jeśli wiąże się ona ze stresem - to lepiej odpuścić i posiedzieć spokojnie na L4 , a jeśli jest łatwa , lekka i przyjemna :) to pewnie że normalnie chodzić w końcu co ma być to będzie . Ja zawsze brałam L4 i nadrabiałam zaległości książkowe :)

Karolaa - wierzę , że nie długo napiszesz już z domku - szczęśliwa :)

A czy jest wśród Was Kobietki ktoś , kto leczy się w Bocianie w Białymstoku ? :)

Margos82
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    A to ukochany w Elblagu mieszka, a z jakiej dzielnicy mieszka jesli mozna wiedziec ? . No ja 7 lat juz tam nie mieszkam ale rodzicow odwiedzam :)

Niedaleko Starego "Nowego" Rynku:) Chwalę sobie mieszkanie w Elblągu. Zresztą będę mieszkać wszędzie tam gdzie po prostu zechce mój Luby. :)

mala29_ lubi tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Tosia 1981 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja myślałam że nie ma tu dziewczyn z Elbląga :-)

mala29_ lubi tę wiadomość

1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane i przyszła @.. Wizyta już jutro ok godz 10 ej...

Chyba mnie dopadł stres dopiero...

Nusia, kaarolaa, Moniaa, mala29_ lubią tę wiadomość

‹‹ 212 213 214 215 216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ