IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Ja już wypróbowałam wszystko.
Czerwone wino, gorące kąpiele, sex, brzuszki i nawet test dziś zrobiłam (wynik ujemny) i nadal nic.@ się zaparła na maxa.
Wieczne czekanie, mam dość!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 17:19
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki,
Malinka a ile dni okres CI się spóźnia???
Karolka mam nadzieję, że jutro wyjdziesz do domku i że z maluszkiem wszystko będzie dobrze!!!
Mała powodzenia! Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!
Dziewczynki mam takie trochę głupie pytanie, ale potrzebuję rady Waszej pod koniec maja będę miała kolejne podejście IVF i nie chcę brać L4 z kliniki, bo nie chcę żeby zarząd i kierownik u mnie w firmie wiedzieli albo domyślali się co jest grane...chcę wziąć zwolnienie od lekarza rodzinnego, ale na 100% mój kierownik będzie do mnie wydzwaniał i pytał co mi się dzieje...potrzebuję wymyslić jakąś długą chorobę hehe, taką na 2 tygodnie ) pomocy hehekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Malinka teraz mialam to samo-jak potrzebna @ to jej nie ma
Kaarolaa bedzie dobrze-lepiej miec wszystko pod kontrola
Mala-powodzenia
Aaana nie narzekaj z czekaniem dopiero jak bedziesz czekac 2tyg po transferze to bedzie mozna swira dostackaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny w którym dniu cyklu najlepiej zrobić progesteron,cykle mam 26-27,teraz jestem jestem w 14dc,a owulacja byla w 12dc.W tamtym roku robilam progesteron w 18dc i wyszło 3,85ng/ml,mojego lekarza jakos to nie zmartwilo ale teraz znalazlam te wyniki i zaczynam schizować ze to bardzo malo
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia wrote:W Elblągu:) No ale nie dam rady się wybrać. Gdybyś jednak potrzebowała to rzucam wszystko i lecę
MisiaMisia ja tez pochodze z Elblaga I niedlugo mam zamiar rodzicow odwiedzic .MisiaMisia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
karolcia ciesze sie ze owoli wracasz do zdrowia i ze widzialas juz serduszko swojego malenstwa tez bym tak chciala juz moc zobaczyc u siebie takie bijace serduszko.... hmmm ale dobrze pomazyc . Teraz to juz musi byc u Ciebie wszystko dobrzeW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyMadziulka mnie lekarz mówił że w 9dpo się robi progesteron
Nusiaa... może jakaś angina? a jak zadzwoni to będziesz udawała że ledwo mówisz. tydzień na bank przejdzie, a może i 2 się da podciągnąć. może jakieś zapalenie ucha... po anginie np. i kolejny tydzień czyli mamy 2 jedyne co mi do głowy przychodzi. a wiem że z anginą sie pracować nie da, bo kiedyś próbowałamNusia lubi tę wiadomość
-
Beata.D wrote:Aaana nie narzekaj z czekaniem dopiero jak bedziesz czekac 2tyg po transferze to bedzie mozna swira dostac
juz od jakiegos czasu kombinuje co bede robic przez te 2 tygodnie, nie wiem czy lepiej nabrac zlecen i oddac sie pracy, czy moze olac wszystko zrelaksowac sie i spedzic ten czas na czytaniu ksiazek, wyjechac raczej bym nie chciala bo jakby cos zlego zaczelo sie dziac to wole byc na miejscu, sprzatac tez nie bede calego domu, bo przeciez trzeba sie oszczedzac... nie mam pomyslow, dziewczyny po transferze, co Wam najlepiej pomagalo? -
nick nieaktualny
-
aaana ja po transfeze wzielam tydzien wolnego i myslalam ze w domu jajo zniose. Zalowalam ze odrazu nie poszlam do pracy wtedy moze moje mysli byly by czyms zajete.
martusiato super niech szybko przylazi bys mogla juz zaczac dzialacmartusia1986 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Lepiej zająć czymś głowę po transferze , żeby nie zwariować i nie analizować wszelkich sygnałów . Wszystko zależy od pracy jaką się wykonuje - jeśli wiąże się ona ze stresem - to lepiej odpuścić i posiedzieć spokojnie na L4 , a jeśli jest łatwa , lekka i przyjemna to pewnie że normalnie chodzić w końcu co ma być to będzie . Ja zawsze brałam L4 i nadrabiałam zaległości książkowe
Karolaa - wierzę , że nie długo napiszesz już z domku - szczęśliwa
A czy jest wśród Was Kobietki ktoś , kto leczy się w Bocianie w Białymstoku ?kaarolaa lubi tę wiadomość
Margos82 -
mala29_ wrote:A to ukochany w Elblagu mieszka, a z jakiej dzielnicy mieszka jesli mozna wiedziec ? . No ja 7 lat juz tam nie mieszkam ale rodzicow odwiedzam
Niedaleko Starego "Nowego" Rynku:) Chwalę sobie mieszkanie w Elblągu. Zresztą będę mieszkać wszędzie tam gdzie po prostu zechce mój Luby.mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny