X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katha81 wrote:
    no to mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i juz w lipcu podejde do pierwszej proby :)

a ktora z was juz podchodzila oprocz Karolii? :)

a tak wogole dostaje sie zwolnienie lekarskie? jesli tak to napisane jest z jakiej to poradni? ja niechce aby w pracy wiedzieli ze staram sie o dziecko a tym bardziej ze poprzez in vitro wiec zastanawiam sie aby w trakcie urlopu zrobic zabieg.

Ja miałam in vitro 2 razy. Zawsze lekarz proponuje zwolnionko ale ja nie biorę bo nie muszę. Możesz się dogadać z innym lekarzem na zwolnienie i działać wcześniej.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :) ja juz po transfeze. Obydwa mrozaczki sie rozmrozily ale nie sa bardzo dobrej jakosci :(. Oby bynajmiej jeden chcial z nami zostac. Czuje sie dobrze teraz tylko pozostaje nam czekac.

Moniaa, niecierpliwa, Nusia, Fedra, Alicja1982, HANA, MisiaMisia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki za maluszki :) teraz odpoczywaj i mysl pozytywnie.... <3

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• sisi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala trzymam kciuki mooooocno zaciśniete !!!!

mala29_, Fedra, MisiaMisia lubią tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala teraz najważniejszy jest Twój spokój ducha, bo maluszki na pewno się zagnieżdżą i pozostaną z Tobą na 9 miesięcy. Trzymam kciuki Kochana!!!!!

mala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :) staram sie myslec pozytywnie i wmawiac sobie ze tym razem sie uda. Monia obys miala racje ze zostana zemna :) a o spokoju ducha ruznie jest moj m. mnie dzis zdazyl wkuzyc ale staram sie nie przejmowac bo to ja teraz jestem najwarzniejsza :)

Moniaa, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • klina Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywne myślenie to połowa sukcesu :) ja dopuszczam myśl jeszcze o 2 Iui i postaram się O in vitro. Mam nadzieje ze tym razem się udało, okarze się za 2 tygodnie, póki co wierzę, ze tak jest.

klina
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala z pewnoscia sie uda! Ja w to wierze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala kochana trzymam mocno kciuki !!! Uda się :*

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka juz chyba Ci kidys o tym pisalam ze lekarze twierdza ze wlasnie z takich lekko niedoskonalych zarodkow rodza sie slne zdrowe dzieci czego i Tobie z calego serca zycze <3

kaarolaa, mala29_, Tosia 1981, martusia1986, niecierpliwa, MisiaMisia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala29 trzymam kciuki za dwa dzielne maluszki.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • klina Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was podchodziła do in vitro w Poznaniu?

klina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w białymstoku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa.. a gdzie w Białymstoku? w Kriobanku czy Bocianie?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i Karolaa w Kriobanku... no i Martusia1986 też dołączyła teraz do nas :)

martusia1986, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Alicja1982 Znajoma

Wysłany: 3 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja cały czas czekam na wyciszenie po stymulacji , a moje mrozaczki czekają :-) jajniki wracają powoli do swoich rozmiarów, faszeruje sie orgametrillem i dostinexem . pryszcze na twarzy tak mnie obsypaly ,ze szkoda mowić. Nigdy tak nie miałam.ale cóż, liczę na to , ze po okresie znikną :-) wizytę mam dopiero 22 maja, wcześniej jade z dziećmi na wycieczkę ( jestem nauczycielka) i najprawdopodobniej krio bedzie w czerwcu.
    Trzymam kciuki za was wszystkie.

Moniaa, kaarolaa, niecierpliwa, martusia1986 lubią tę wiadomość

Alicja 1982
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArtusia, Moniaa i Kaarolaa czyli jestem razem z Wami! chwilowo sie wyciszam i czekam na decyzje profesora co dalej... co prawda wyciszanie trwa 4ty miesiac i juz mnie meczy ale...ufamy proffesorowi, prawda?

Moniaa, martusia1986, kaarolaa, Fedra, mala29_, malinka1984, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane. ja właśnie wróciłam z majówki :D bardzo fajnie spędziliśmy 4 dni. i też jestem już po 4 zastrzykach. jutro włączam drugi lek i wizyta w czwartek, mam nadzieję, że ładnie będzie wszystko rosło. na szczęście nie jestem w grupie ryzyka hiperki więc się nie martwię :)

Mała wierzę ze maluszki już z Tobą zostaną i za 9mcy będziesz miała z nimi małe urwanie głowy :D

aaana co się dzieje?? odezwij się kobieto, bo jesteśmy tu po to by się wspierać, marudzić, żalić <3

mala29_, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Przyszła @, wizyta w Wawie jutro :) jeśli będzie wszystko ok na usg to już jutro pierwsze kłucie :)

Fedra, martusia1986, Spero, mala29_, kaarolaa lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • aaana Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, nie mam sily nawet o tym pisac...

Trzymajcie tylko za mnie jutro kciuki caly dzien. To moje byc albo nie byc ;(

Jutro Wam wszystkoe opowiem :(

Tymczasem... to wszystko bylo zbyt piekne, zeby wszystko poszlo gladko, ZAWSZE TAK MAM! :(

‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ