IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:no to mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i juz w lipcu podejde do pierwszej proby

a ktora z was juz podchodzila oprocz Karolii?
a tak wogole dostaje sie zwolnienie lekarskie? jesli tak to napisane jest z jakiej to poradni? ja niechce aby w pracy wiedzieli ze staram sie o dziecko a tym bardziej ze poprzez in vitro wiec zastanawiam sie aby w trakcie urlopu zrobic zabieg.
Ja miałam in vitro 2 razy. Zawsze lekarz proponuje zwolnionko ale ja nie biorę bo nie muszę. Możesz się dogadać z innym lekarzem na zwolnienie i działać wcześniej. -
nick nieaktualnyhej laseczki
ja juz po transfeze. Obydwa mrozaczki sie rozmrozily ale nie sa bardzo dobrej jakosci
. Oby bynajmiej jeden chcial z nami zostac. Czuje sie dobrze teraz tylko pozostaje nam czekac.
Moniaa, niecierpliwa, nick nieaktualny, Fedra, Alicja1982, HANA, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny
staram sie myslec pozytywnie i wmawiac sobie ze tym razem sie uda. Monia obys miala racje ze zostana zemna
a o spokoju ducha ruznie jest moj m. mnie dzis zdazyl wkuzyc ale staram sie nie przejmowac bo to ja teraz jestem najwarzniejsza
Moniaa, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka juz chyba Ci kidys o tym pisalam ze lekarze twierdza ze wlasnie z takich lekko niedoskonalych zarodkow rodza sie slne zdrowe dzieci czego i Tobie z calego serca zycze
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Tosia 1981, nick nieaktualny, niecierpliwa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski ja cały czas czekam na wyciszenie po stymulacji , a moje mrozaczki czekają
jajniki wracają powoli do swoich rozmiarów, faszeruje sie orgametrillem i dostinexem . pryszcze na twarzy tak mnie obsypaly ,ze szkoda mowić. Nigdy tak nie miałam.ale cóż, liczę na to , ze po okresie znikną
wizytę mam dopiero 22 maja, wcześniej jade z dziećmi na wycieczkę ( jestem nauczycielka) i najprawdopodobniej krio bedzie w czerwcu.
Trzymam kciuki za was wszystkie.
Moniaa, nick nieaktualny, niecierpliwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Alicja 1982 -
nick nieaktualnyMArtusia, Moniaa i Kaarolaa czyli jestem razem z Wami! chwilowo sie wyciszam i czekam na decyzje profesora co dalej... co prawda wyciszanie trwa 4ty miesiac i juz mnie meczy ale...ufamy proffesorowi, prawda?
Moniaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, malinka1984, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć kochane. ja właśnie wróciłam z majówki
bardzo fajnie spędziliśmy 4 dni. i też jestem już po 4 zastrzykach. jutro włączam drugi lek i wizyta w czwartek, mam nadzieję, że ładnie będzie wszystko rosło. na szczęście nie jestem w grupie ryzyka hiperki więc się nie martwię 
Mała wierzę ze maluszki już z Tobą zostaną i za 9mcy będziesz miała z nimi małe urwanie głowy
aaana co się dzieje?? odezwij się kobieto, bo jesteśmy tu po to by się wspierać, marudzić, żalić
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Przyszła @, wizyta w Wawie jutro
jeśli będzie wszystko ok na usg to już jutro pierwsze kłucie
Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.