IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:no to mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i juz w lipcu podejde do pierwszej proby
a ktora z was juz podchodzila oprocz Karolii?
a tak wogole dostaje sie zwolnienie lekarskie? jesli tak to napisane jest z jakiej to poradni? ja niechce aby w pracy wiedzieli ze staram sie o dziecko a tym bardziej ze poprzez in vitro wiec zastanawiam sie aby w trakcie urlopu zrobic zabieg.
Ja miałam in vitro 2 razy. Zawsze lekarz proponuje zwolnionko ale ja nie biorę bo nie muszę. Możesz się dogadać z innym lekarzem na zwolnienie i działać wcześniej. -
hej laseczki ja juz po transfeze. Obydwa mrozaczki sie rozmrozily ale nie sa bardzo dobrej jakosci . Oby bynajmiej jeden chcial z nami zostac. Czuje sie dobrze teraz tylko pozostaje nam czekac.
Moniaa, niecierpliwa, Nusia, Fedra, Alicja1982, HANA, MisiaMisia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny staram sie myslec pozytywnie i wmawiac sobie ze tym razem sie uda. Monia obys miala racje ze zostana zemna a o spokoju ducha ruznie jest moj m. mnie dzis zdazyl wkuzyc ale staram sie nie przejmowac bo to ja teraz jestem najwarzniejsza
Moniaa, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Malutka juz chyba Ci kidys o tym pisalam ze lekarze twierdza ze wlasnie z takich lekko niedoskonalych zarodkow rodza sie slne zdrowe dzieci czego i Tobie z calego serca zycze
kaarolaa, mala29_, Tosia 1981, martusia1986, niecierpliwa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski ja cały czas czekam na wyciszenie po stymulacji , a moje mrozaczki czekają jajniki wracają powoli do swoich rozmiarów, faszeruje sie orgametrillem i dostinexem . pryszcze na twarzy tak mnie obsypaly ,ze szkoda mowić. Nigdy tak nie miałam.ale cóż, liczę na to , ze po okresie znikną wizytę mam dopiero 22 maja, wcześniej jade z dziećmi na wycieczkę ( jestem nauczycielka) i najprawdopodobniej krio bedzie w czerwcu.
Trzymam kciuki za was wszystkie.Moniaa, kaarolaa, niecierpliwa, martusia1986 lubią tę wiadomość
Alicja 1982 -
nick nieaktualnyMArtusia, Moniaa i Kaarolaa czyli jestem razem z Wami! chwilowo sie wyciszam i czekam na decyzje profesora co dalej... co prawda wyciszanie trwa 4ty miesiac i juz mnie meczy ale...ufamy proffesorowi, prawda?
Moniaa, martusia1986, kaarolaa, Fedra, mala29_, malinka1984, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć kochane. ja właśnie wróciłam z majówki bardzo fajnie spędziliśmy 4 dni. i też jestem już po 4 zastrzykach. jutro włączam drugi lek i wizyta w czwartek, mam nadzieję, że ładnie będzie wszystko rosło. na szczęście nie jestem w grupie ryzyka hiperki więc się nie martwię
Mała wierzę ze maluszki już z Tobą zostaną i za 9mcy będziesz miała z nimi małe urwanie głowy
aaana co się dzieje?? odezwij się kobieto, bo jesteśmy tu po to by się wspierać, marudzić, żalićmala29_, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość