IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:W końcu w domciu Mamy 7 piękności W czwartek kolejna wizyta miałam mieć jutro ale kilka spraw do załatwienia więc pani doktor mi odpuściła
Mówiła że stymulacja nie powinna potrwać długo bo jest naprawdę super
No i na pożegnanie jeszcze jedno kłucie dodatkowomartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia wrote:Jestem przekonana, że to tyle nie kosztuje. Sprawdź ceny w innych miejscach. Na ogół placówki mają cenniki na stronach, możesz też zadzwonić i zapytać. Skąd Jesteś?
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
aaana wrote:Malinka idziemy zatem rowno, ja tez w sobote ide na pierwsze podgladanie, mam tylko nadzieje, ze bedzie moj lekarz, bo innego nie zniose...
Ja juz po pierwszym zastrzyku, maz mi zaaplikowal i samego zastrzyku nawet nie czulam, ale chyba sobie za bardzo do serca wzial uchwycenie faldki na brzuchu bo tak mnie scisnal, ze chyba bedzie siniak
Ja sama sobie podaje zastrzyk i było bardzo ok, nawet nie mam śladu gdyż mąż boi się igieł.
Puki co z pena to pikuś gorzej z Cetrotidem będzie i pewnie zaproszę siostrę (ratownik medyczną, farmaceutą w jednym) o podawanie.
No to kciukasy mocne za wysiedzenie pięknych jajek.
Marta tak jak pisze karolaaa max sobota punkcja.kaarolaa, aaana, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnymalinka ale Cetrotide podajesz tak samo. musisz tylko wymieszać. też masz krótką igłę, więc wbijasz całą dokładnie jak przy penie. jedynie to po ciut swędzi. u mnie jeszcze jutro rano i w czwartek rano zastrzyki, a wieczorem wizyta i zobaczymy cóż tam urosło
kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero dzięki za info, myślałam że jest normalna igła taka jak np przy decapeptylu -grr.
Trzymam kciuki za piękne jajka.
Coś czuję że maj będzie bardzo owocny w dobre nowiny.martusia1986, Spero, aaana, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyprzy Cetrotide jest malutka igła, tylko tyle, ze robisz zastrzyk taka jakby normalna strzykawka....to nic strasznego...ja sama sobie wszystkie robiłam, bo do meza nie miałam zaufania, a poza tym w domu był tylko w weekendy
dziewczyny trzymam kciuki za jajeczka, bo naprawde teraz trwa taki wzmozony czas i duzo dziewczyn hoduje jajeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 19:39
aaana, Beata.D, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, nie udzielam się za bardzo bo u mnie w zasadzie nic się jeszcze nie dzieje, pierwszą wizyte mam dopiero 6 czerwca, ale za wszystkie mocno trzymam kciuki i codziennie czytam co u was.
Sprawdzam też różne kliniki w internecie i jeśli tutaj w Angli wszystko będzie się przedłużać to chyba wybiotę Invimed w Gdyni. Wiecie może coś na jej temat?? Leczył się ktoś w niej?? Kuszą mnie fajnym programem " In Vitro z Sukcesem ", gdzie raz płacisz 12 000 plus leki i w ciagu 2 lat robią Ci tyle zabiegów ile zdążysz. pozdrawiam gorącoKatha81 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
witam sie wieczorkiem
dzieki dziewczyny za wczesniejsze odpowiedzi
ja tez tak jak sisi tylko was podczytuje ale niedlugo juz do was dolacze bardzo sie stresuje ta pierwsza wizyta, jestem ciekawa co powie lekarz i ile to bedzie trwalo.. itd.
trzymam bardzo bardzo mocno kciuki za Was kochane! i zycze milego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 20:25
kaarolaa, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej laseczki mam do was pytanie czy kturas leczy moze sie w jakiejs klinice w lodzi i mogla by podac jakies namiary na dobrego specjaliste ?
Kaarola mam do Ciebie pytanko czy ty podchodzilas do ivf z rzadowego programu czy innego? Poszukuje informacji odnosnie tego programu ivf gdzie producent leku kfalifikuje czy jakos tak. Moze ktoras z dziewczyn ma jakis link to tego?W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Spero, a w ktory dzien wlaczylas cetrotide? ja na razie mam przez 5 dni tylko puregon, a w sobote wizyta
Arlenko - no to witaj w klubie
Martusia - brawo za siodemeczke!
Ja meza zaangazowalam, bo ja nigdy nie patrze jak mi np, pobieraja krew, a maz tez ma jakies kursy medyczne porobione, do tego babci swojej robil zastrzyki na cukrzyce, wiec ma wprawe
Jajeczkowy maj mamy oby koniec maja obfitowal w wysokie bety
Dziewczyny, czy mam czegos unikac podczas stymulacji? Moge normalnie cwiczyc? Wszystko jesc? Chcialabym tez pojsc na solarium, bo nie bylam chyba rok, a chcialabym troszke sie przybrazowic, myslicie, ze moge? Oczywistoscia jest, ze nie bede mogla tego wszystkiego po transferze, a teraz?
martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaana podobno w czasie stymuilacji i juz pozniej po transferze dobrze robi wszelki nabial i tłuste mleko...ja jadłam sporo jogurtow i zoltego sera oraz piłam ok 1 litra mleka...ale nie sadze zeby to pomogło...
co do solarium nie wiem, wiec nie pomogeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 20:35
Fedra lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:kaarola ma mogla bys mi podac namiary w jakiej klinice czy to wszystkie kliniki maja cos takiego?Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.