IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
aana wysiłek fizyczny zbytni niewskazany.
Orzechy brazylijskie, morele, jajka, ryby i kurczak czyli bialko, bialko, białko.Jogurty, kefir, mleko polecaneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:18
kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyaaana ja w piątym dniu stymulacji włączyłam Cetrotide czyli 4 dni sam puregon i w 5 dniu już dwa zastrzyki. biorę je rano oby dwa więc 08.05 będę po 8 dawkach puregonu czyli 1400j i po 4 dawkach Cetrotide. już się nie mogę doczekać wizyty , punkcji i całej reszty
Fedra lubi tę wiadomość
-
O Spero to szybko Cetrotid bo ja pewnie w 6 -7 dniu bo puki co do 6 klasyk w penie Ja gadam do moich jajek żeby rosły pięknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:20
mala29_, Spero, martusia1986, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:O Spero to szybko Cetrotid bo ja pewnie w 6 -7 dniu bo puki co do 6 klasyk w penie Ja gadam do moich jajek żeby rosły pięknie
no nie wiem czy wcześnie, ale tłumaczył mi lekarz, że to po to żeby uniknąć hiperki. a ile miałaś pęcherzyków na usg?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:O Spero to szybko Cetrotid bo ja pewnie w 6 -7 dniu bo puki co do 6 klasyk w penie Ja gadam do moich jajek żeby rosły pięknie
Kochana ja miałam dziś 6 dzień i mi go dołączyli także pewnie u Ciebie będzie podobnie A penem się nie przejmuj ja dopiero mogłam zrobić zastrzyk po USG -
nick nieaktualny
-
dzieki za wszystkie rady :*
Spero, Malinko, to ja do 5tego tez mam tylko puregon, a o reszcie jeszcze na dzien dzisiejszy nie wiem, dowiem sie w sobote.
a od czego to zalezy o jakiej porze dnia sie bierze zastrzyki? mnie pielegniarka poinformowala ze o 21 mam brac, myslalam, ze wszyscy tak maja -
Spero wrote:no nie wiem czy wcześnie, ale tłumaczył mi lekarz, że to po to żeby uniknąć hiperki. a ile miałaś pęcherzyków na usg??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 22:05
Czekamy na Kacperka
aana ja mam brać między 6 a 10 i biorę o 6:05 codziennie, a w sobotę przed 6:00 nawet bo o 13 mam mieć badania a musi minąć 8 h od podania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 22:03
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
Ale zescie naprodukowaly przez te pare dni Juz jestem,mialam tesciowa na karku na swieta potem ja odwiezlismy i zostalismy pare dni.Jutro jade na podgladanko . Koncze drugie zastrzyki i od jutrzejszej wizyty zalezy co dalej-moze w sobote bedzie punkcja?! Ale sie rozmazylam
Witam nowe dziewczeta
Za reszte trzymam kciuki
Pierwsza w kolejce to chyba Mala,potem Malinka,no i po kolei dalej...... Kciukaski moooocneeemala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Aha bo mi zabroniła pielęgniarka absolutnie przed USG ale każdy ma inne zasady w klinikach..Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.