X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aana wysiłek fizyczny zbytni niewskazany.
    Orzechy brazylijskie, morele, jajka, ryby i kurczak czyli bialko, bialko, białko.Jogurty, kefir, mleko polecane ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:18

kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana ja w piątym dniu stymulacji włączyłam Cetrotide czyli 4 dni sam puregon i w 5 dniu już dwa zastrzyki. biorę je rano oby dwa więc 08.05 będę po 8 dawkach puregonu czyli 1400j i po 4 dawkach Cetrotide. już się nie mogę doczekać wizyty :), punkcji i całej reszty :D

Fedra lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Spero to szybko Cetrotid bo ja pewnie w 6 -7 dniu bo puki co do 6 klasyk w penie ;) Ja gadam do moich jajek żeby rosły pięknie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 21:20

mala29_, Spero, martusia1986, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki trzymam za wasmocno kciuki zeby miesiac maj byl dla was tym szczesliwym :)

Spero, martusia1986, aaana, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    O Spero to szybko Cetrotid bo ja pewnie w 6 -7 dniu bo puki co do 6 klasyk w penie ;) Ja gadam do moich jajek żeby rosły pięknie :D

no nie wiem czy wcześnie, ale tłumaczył mi lekarz, że to po to żeby uniknąć hiperki. a ile miałaś pęcherzyków na usg??

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dziewczynki trzymam za wasmocno kciuki zeby miesiac maj byl dla was tym szczesliwym :)

Mała ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki. kiedy masz testować? za tydzień w piątek czy wcześniej?

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:

Kochana ja miałam dziś 6 dzień i mi go dołączyli także pewnie u Ciebie będzie podobnie :) A penem się nie przejmuj ja dopiero mogłam zrobić zastrzyk po USG :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

I Tobie również tego życzę :* :*

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki za wszystkie rady :*

Spero, Malinko, to ja do 5tego tez mam tylko puregon, a o reszcie jeszcze na dzien dzisiejszy nie wiem, dowiem sie w sobote.

a od czego to zalezy o jakiej porze dnia sie bierze zastrzyki? mnie pielegniarka poinformowala ze o 21 mam brac, myslalam, ze wszyscy tak maja ;)

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    no nie wiem czy wcześnie, ale tłumaczył mi lekarz, że to po to żeby uniknąć hiperki. a ile miałaś pęcherzyków na usg??
    na tym wstępnym po 11 na każdym od 2-3mm i jeden największy 9 mm, puki co Pani embriolog stw.że hiperka mi nie grozi przy moch wynikach, ale w sobotę po wynikach estradiolu i progesteronu i usg będzie wiadomo co i jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 22:05

Czekamy na Kacperka
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aana ja mam brać między 6 a 10 i biorę o 6:05 codziennie, a w sobotę przed 6:00 nawet bo o 13 mam mieć badania a musi minąć 8 h od podania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 22:03

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    aana ja mam brać między 6 a 10 i biorę o 6:05 codziennie, a w sobotę przed 6:00 nawet bo o 13 mam mieć badania a musi minąć 8 h od podania

A nie mówili Ci żeby się wstrzymać przed wizytą ?

• Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zescie naprodukowaly przez te pare dni ;) Juz jestem,mialam tesciowa na karku na swieta potem ja odwiezlismy i zostalismy pare dni.Jutro jade na podgladanko :). Koncze drugie zastrzyki i od jutrzejszej wizyty zalezy co dalej-moze w sobote bedzie punkcja?! Ale sie rozmazylam ;)

Witam nowe dziewczeta :)

Za reszte trzymam kciuki :)
    Pierwsza w kolejce to chyba Mala,potem Malinka,no i po kolei dalej...... Kciukaski moooocneee :) <3

mala29_, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie.Mam wziąść ostatnią dawkę z pena w 6 dniu przed 6 rano bo wizytę mam o 13:00

Czekamy na Kacperka
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata no to kciuki za jutrzejszą wizytę i punkcję już lada chwila.

Beata.D lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha bo mi zabroniła pielęgniarka absolutnie przed USG ale każdy ma inne zasady w klinikach..

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero jeszcze troche dopiero mam 7dpt

Spero lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Aha bo mi zabroniła pielęgniarka absolutnie przed USG ale każdy ma inne zasady w klinikach..
    ano a mi nakazała żeby to było przed 6:00 jeszcze bo potem będę długo czekać a to bez sensu

Czekamy na Kacperka
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Malinka :)

Troche nas tu w maju zatestuje :D Wszedzie sie zieleni i to u nas tez! A co!

A tak z innej manki-mozna serduszkowac w okresie stymulacji? Bo ja sie troche boje ale mysle ze po transferze bedzie ciężej,jak myslicie?!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja napszyklad moglismy ale musielismy uzywac gumek.

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ