X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela B-D wrote:
    Justa chodzi Ci o dr J.P.?

Tak tak. O dr Przybycienia :)

Angela B-D lubi tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja do niego chodzę :)

Bartuś <3 (15.12. poród CC 3750g 56cm)
    201612151778.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Czyli radziłabyś zaczekać do poniedziałku mysza? Chyba tak zrobię, dłużej pożyję w błogiej nieświadomości ;-) Dzięki w imieniu mrozaka!
    Inska, ja tez po części tak robię, bo cudowne uczucie wiedzieć ze pierwszy raz w życiu (tak było w moim przypadku) byłam w ciazy, tzn. Miałam w sobie blastek ;) i jak dasz radę to zaczekaj do pn a nie stresuj sie szukaniem kogoś w sobotę.

Inska lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska cieszę się Waszym mrozaczkiem i trzymam kciuki za pozytywna bete możesz ja zrobić w piątek i w poniedziałek :)

Inska, mysza89 lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Czyli radziłabyś zaczekać do poniedziałku mysza? Chyba tak zrobię, dłużej pożyję w błogiej nieświadomości ;-) Dzięki w imieniu mrozaka!
    wiesz nie nie no ja nie moge nic radzic ani do niczego zmuszać miałas podane 2 bąble wiec jest szansa ze beta będzie juz wysoka w piątek ale ten 13... w każdym razie życze i trzymam kciuki ....
    a to że ja sie boje bety jak diabeł święconej wody to inna bajka :D

Inska, Agi83, sylwiaśta159, Asiula86, Fedra lubią tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Inska Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    wiesz nie nie no ja nie moge nic radzic ani do niczego zmuszać miałas podane 2 bąble wiec jest szansa ze beta będzie juz wysoka w piątek ale ten 13... w każdym razie życze i trzymam kciuki ....
    a to że ja sie boje bety jak diabeł święconej wody to inna bajka :D

Ja na tego 13ego w piątek patrzę raczej jak na szczęśliwą datę, ale też się po prostu bardzo boję bety, więc jeśli jest szansa, że miałaby jeszcze nie wyjść i miałabym spędzić cały weekend we łzach, to nie chcę ;-) Tak przynajmniej jeśli nic nie wyjdzie w poniedziałek, będę musiała trzymać fason w pracy przez cały tydzień...
    Kurcze, że tez faktycznie te sutki na zielono się nie barwią ;-)

mysza89, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Inska, ja tez po części tak robię, bo cudowne uczucie wiedzieć ze pierwszy raz w życiu (tak było w moim przypadku) byłam w ciazy, tzn. Miałam w sobie blastek ;) i jak dasz radę to zaczekaj do pn a nie stresuj sie szukaniem kogoś w sobotę.

Dokładnie Agi! Dopóki brutalnie mnie wynik bety z tego stanu nie wyciągnie, chcę wierzyć, że jestem w ciąży - chwilo trwaj! <3

mysza89, Karolina1111, Fedra, Antonelka lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Ja na tego 13ego w piątek patrzę raczej jak na szczęśliwą datę, ale też się po prostu bardzo boję bety, więc jeśli jest szansa, że miałaby jeszcze nie wyjść i miałabym spędzić cały weekend we łzach, to nie chcę ;-) Tak przynajmniej jeśli nic nie wyjdzie w poniedziałek, będę musiała trzymać fason w pracy przez cały tydzień...
    Kurcze, że tez faktycznie te sutki na zielono się nie barwią ;-)
    ANI zielone sutki ani czerwona kropka na czole baaa dziś mi nawet katar minął ... też chce sie błogo łudzić jak najdłużej ...no.tak do 21 do 4 weryfikacji ...

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska u mnie plan był taki ze zrobię 2 testy sikance 8dpt i 10dpt, i jak bedą negatywne to pójdę na bete jak rycerz, tzn nie bede płakać jedynie sie pozytywnie rozczaruję. I pierwszy zrobiłam 8dpt wieczorem i był cień cienia, 9dpt rano i w sumie to nic nie widziałam, wiec za sprawa Sylwi powtorzylam innej marki test do południa tego samego dnia i wyraźne 2 kreski. Nie bede ukrywać ze jutrzejszej bety sie boje, będzie ona pierwsza w moim życiu, a panie z labu znają mnie z całej możliwej diagnostyki dlaczego sie nie udaje, wiec tez wiedza gdzie sie wbić. Ale chyba bardziej boje sie czwartkowej, i tego przyrostu...

Inska lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Inska u mnie plan był taki ze zrobię 2 testy sikance 8dpt i 10dpt, i jak bedą negatywne to pójdę na bete jak rycerz, tzn nie bede płakać jedynie sie pozytywnie rozczaruję. I pierwszy zrobiłam 8dpt wieczorem i był cień cienia, 9dpt rano i w sumie to nic nie widziałam, wiec za sprawa Sylwi powtorzylam innej marki test do południa tego samego dnia i wyraźne 2 kreski. Nie bede ukrywać ze jutrzejszej bety sie boje, będzie ona pierwsza w moim życiu, a panie z labu znają mnie z całej możliwej diagnostyki dlaczego sie nie udaje, wiec tez wiedza gdzie sie wbić. Ale chyba bardziej boje sie czwartkowej, i tego przyrostu...
    Jesteś w ciąży! Bo uruchomię mojego plaskacza jak będziesz niegrzeczna:D prosze mi tu kropka/ow nie stresować!!

Także Agi, Inska, Sanna i jesli kogoś pominęlam- kciuki! bigok.gif

Inska, Sanna, justa1234, Agi83, Nadira, pragnaca dzidziusia, Fedra, Kava, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Agi trzymamy kciuki za piekna bete i piękne przyrosty oraz zdrowa nudna ciaze :)

Inska, Agi83, Nadira, Mimbla lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Inska Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:

Aguś a miałaś podane w której dobie?

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta ten twój plaskacz tak mnie rozbawia że szok :-D :-D

Inska, Angela B-D, Nadira, sylwiaśta159, Kala 1980, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość

• Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    Aguś a miałaś podane w której dobie?
    Crio 2 blastkek w 5dobie

Inska lubi tę wiadomość

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Jesteś w ciąży! Bo uruchomię mojego plaskacza jak będziesz niegrzeczna:D prosze mi tu kropka/ow nie stresować!!

Także Agi, Inska, Sanna i jesli kogoś pominęlam- kciuki! bigok.gif
    Tak wiem ze jestem, nie dopuszczam innej myśli, ale od soboty uczę sie być perfekcyjna i opanowana matka ;)

Inska, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, Antonelka, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to przydałby mi się taki plaskacz bo może by mnie trochę na nogi postawił :-D :-D

Agi83, Inska, Nadira, sylwiaśta159, Fedra lubią tę wiadomość

• justa1234 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi kciukam za ogromną betkę :-D ✊✊✊✊ ;-)

Agi83 lubi tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    Crio 2 blastkek w 5dobie

Czyli tak jak ja, też dwie blastki.
    Coś czuję, że w sobotę rano posikam na teścik :)

Agi83, pragnaca dzidziusia, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    V. wrote:
    Kalia, jakie to suplementy? Widzę, że Wasz przypadek jest bardzo podobny do naszego. Daj znać co łykał mąż, proszę.
    L-karnityne (tylko czystą z apteki) 500 mg. 3 x dziennie, wit.E 400 mg. (na receptę) 2 x dziennie i cynk+selen z witaminami (firmy Aflofarm).

Nadira, V. lubią tę wiadomość

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciężkich chwilach wiem do kogo mam się zwrócić po plaskacza ;-)
    Dziewczyny nie bać się bet, jesteście silne babeczki! Kciuki za jak najpiękniejsze wyniki!

sylwiaśta159, justa1234, Inska lubią tę wiadomość

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
‹‹ 2320 2321 2322 2323 2324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ