IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Inska wrote:Czyli radziłabyś zaczekać do poniedziałku mysza? Chyba tak zrobię, dłużej pożyję w błogiej nieświadomości
Dzięki w imieniu mrozaka!
i jak dasz radę to zaczekaj do pn a nie stresuj sie szukaniem kogoś w sobotę.
Inska lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Inska wrote:Czyli radziłabyś zaczekać do poniedziałku mysza? Chyba tak zrobię, dłużej pożyję w błogiej nieświadomości
Dzięki w imieniu mrozaka!
a to że ja sie boje bety jak diabeł święconej wody to inna bajkaInska, Agi83, sylwiaśta159, Asiula86, Fedra lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:wiesz nie nie no ja nie moge nic radzic ani do niczego zmuszać miałas podane 2 bąble wiec jest szansa ze beta będzie juz wysoka w piątek ale ten 13... w każdym razie życze i trzymam kciuki ....
a to że ja sie boje bety jak diabeł święconej wody to inna bajka
Ja na tego 13ego w piątek patrzę raczej jak na szczęśliwą datę, ale też się po prostu bardzo boję bety, więc jeśli jest szansa, że miałaby jeszcze nie wyjść i miałabym spędzić cały weekend we łzach, to nie chcęTak przynajmniej jeśli nic nie wyjdzie w poniedziałek, będę musiała trzymać fason w pracy przez cały tydzień...
Kurcze, że tez faktycznie te sutki na zielono się nie barwią
mysza89, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Inska, ja tez po części tak robię, bo cudowne uczucie wiedzieć ze pierwszy raz w życiu (tak było w moim przypadku) byłam w ciazy, tzn. Miałam w sobie blastek
i jak dasz radę to zaczekaj do pn a nie stresuj sie szukaniem kogoś w sobotę.
Dokładnie Agi! Dopóki brutalnie mnie wynik bety z tego stanu nie wyciągnie, chcę wierzyć, że jestem w ciąży - chwilo trwaj!mysza89, Karolina1111, Fedra, Antonelka lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Ja na tego 13ego w piątek patrzę raczej jak na szczęśliwą datę, ale też się po prostu bardzo boję bety, więc jeśli jest szansa, że miałaby jeszcze nie wyjść i miałabym spędzić cały weekend we łzach, to nie chcę
Tak przynajmniej jeśli nic nie wyjdzie w poniedziałek, będę musiała trzymać fason w pracy przez cały tydzień...
Kurcze, że tez faktycznie te sutki na zielono się nie barwiąmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Inska u mnie plan był taki ze zrobię 2 testy sikance 8dpt i 10dpt, i jak bedą negatywne to pójdę na bete jak rycerz, tzn nie bede płakać jedynie sie pozytywnie rozczaruję. I pierwszy zrobiłam 8dpt wieczorem i był cień cienia, 9dpt rano i w sumie to nic nie widziałam, wiec za sprawa Sylwi powtorzylam innej marki test do południa tego samego dnia i wyraźne 2 kreski. Nie bede ukrywać ze jutrzejszej bety sie boje, będzie ona pierwsza w moim życiu, a panie z labu znają mnie z całej możliwej diagnostyki dlaczego sie nie udaje, wiec tez wiedza gdzie sie wbić. Ale chyba bardziej boje sie czwartkowej, i tego przyrostu...
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:Inska u mnie plan był taki ze zrobię 2 testy sikance 8dpt i 10dpt, i jak bedą negatywne to pójdę na bete jak rycerz, tzn nie bede płakać jedynie sie pozytywnie rozczaruję. I pierwszy zrobiłam 8dpt wieczorem i był cień cienia, 9dpt rano i w sumie to nic nie widziałam, wiec za sprawa Sylwi powtorzylam innej marki test do południa tego samego dnia i wyraźne 2 kreski. Nie bede ukrywać ze jutrzejszej bety sie boje, będzie ona pierwsza w moim życiu, a panie z labu znają mnie z całej możliwej diagnostyki dlaczego sie nie udaje, wiec tez wiedza gdzie sie wbić. Ale chyba bardziej boje sie czwartkowej, i tego przyrostu...
Także Agi, Inska, Sanna i jesli kogoś pominęlam- kciuki!Inska, Sanna, justa1234, Agi83, Nadira, pragnaca dzidziusia, Fedra, Kava, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Inska u mnie plan był taki ze zrobię 2 testy sikance 8dpt i 10dpt, i jak bedą negatywne to pójdę na bete jak rycerz, tzn nie bede płakać jedynie sie pozytywnie rozczaruję. I pierwszy zrobiłam 8dpt wieczorem i był cień cienia, 9dpt rano i w sumie to nic nie widziałam, wiec za sprawa Sylwi powtorzylam innej marki test do południa tego samego dnia i wyraźne 2 kreski. Nie bede ukrywać ze jutrzejszej bety sie boje, będzie ona pierwsza w moim życiu, a panie z labu znają mnie z całej możliwej diagnostyki dlaczego sie nie udaje, wiec tez wiedza gdzie sie wbić. Ale chyba bardziej boje sie czwartkowej, i tego przyrostu...
Aguś a miałaś podane w której dobie? -
sylwiaśta159 wrote:Jesteś w ciąży! Bo uruchomię mojego plaskacza jak będziesz niegrzeczna:D prosze mi tu kropka/ow nie stresować!!
Także Agi, Inska, Sanna i jesli kogoś pominęlam- kciuki!Inska, sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, Antonelka, Fedra lubią tę wiadomość
-
V. wrote:Kalia, jakie to suplementy? Widzę, że Wasz przypadek jest bardzo podobny do naszego. Daj znać co łykał mąż, proszę.
Nadira, V. lubią tę wiadomość