IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala tak mi przykro Ale nie poddawaj sie, moze odpocznij chwilke, ale tylko po to, zeby wrocic z podwojna sila do walki.
To wszystko jest takie niesprawiedliwe, ze musimy tak bardzo walczyc, tak cierpiec dla czegos co inni maja od razu...
Ale mam nadzieje, ze kiedys kazda z nas powie, ze bylo warto.
Sciskam Cie mocno :*Mixa, Fedra, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała przykro kochana
ale dziewczyny maja racje, nie teraz to nastepnym razem sie uda...ja w to wierze kochana teraz musisz wszystko przemyslec na spokojnie, popytaj lekarza co mogło pojsc nie tak...bedzie dobrze, tule i zaciskam mocno kciuki...Mixa, MisiaMisia, Fedra, mala29_, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem właśnie po tel dzwoniłam do embriologa..Dwie były puste czyli zostało 10 przy czym jeszcze dwie odpadły więc zakłuli 8 z czego narazie mamy czwóreczkę które na obecną chwilę są bardzo bardzo dobre Mam nadzieję że już tak zostanie
kaarolaa, Fedra, Spero, aaana, Tosia 1981, Moniaa, arlenka, mala29_, MisiaMisia, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:hej dziewczynki widze ze duzo sie dzieje, za kazda mocno trzymam kciuki zebyscie ba koniec zobaczyly upragnione dwie kreseczki
Niestety mi nie dane bylo zobaczyc. Testem tylko potwierdzilam moje obawy, wyszedl negatywny. Jednak ta krew byla zlym oznakiem, sama juz niewiem co jest nie tak dlaczego nawet z dwoma nic nie wyszlo . Niby mam jeszcze jedna probe ale musisla bym zaczynac od samego poczatku.... musze sie zastanowic czy mam jeszcze sily na walke i rozczarowania.
Mała tak mi przykro :*
ale jeśli mogę coś podpowiedzieć może powinnaś skorzystać z takiego kleju co mocuje zarodek w macicy lub z możliwości zrobienia na macicy rysy w którą to wkładaja taki zarodek... nie wiem czy to u Was w Angli jest możliwe ale moze zapytaj bo może w tym własnie jest problem w zagnieżdzeniu...niecierpliwa, Mixa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiem tylko tyle ze rysa kosztuje 400zl a ile klej to nie wiem...
Ryse mozesz sobie dobrac i doplacic a klej to wiem ze w jednej klinice kolezanka ma dostac za free bo oddala czesc jajek do adopcji...
Ale najlepiej o to pytac w swojej kliniceniecierpliwa, Mixa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewczyny a tak pytanie z innej beczki czy zastanawialyscie sie moze nad tym czy jesli uda Wam sie in vitro powiecie swoim dzieciom o metodzie jaka zostaly poczete?? Bo tak ostatnio sie nad tym zastanawialam i sama nie wiem jak bym postapila, a pewnie wiele z Was tez rozwazalo ta kwestie
-
nick nieaktualny
-
Tylko kaarola zastanawiam sie czy wlasnie od malego bo maluch tego z pewnoscia nie zrozumie, a byc moze potraktuje to jako pewnego rodzaju odmiennosc, no ale kazda z nas podchodzi do tej kwesti indywidualnie
Karola a jak Twoja rodzina wiedza juz??kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Wiem tylko tyle ze rysa kosztuje 400zl a ile klej to nie wiem...
Ryse mozesz sobie dobrac i doplacic a klej to wiem ze w jednej klinice kolezanka ma dostac za free bo oddala czesc jajek do adopcji...
Ale najlepiej o to pytac w swojej kliniceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 17:16
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Mam jeszcze jedna probe wuec pewnie z niej skorzystam. Obiecalam sobie ze zrobie wszystko co mozliwe i przejde najgorsze tortury jesli ma mnie zblizyc do malenstwa. Jutro zadzwonie do lekarki i dowiem sie moze co dalej. Dziekuje Fedrus za informacje odnosnie kleju i tych rys zapytam sie na nastepnej wizycie o to.
agniesia2569 jajowody mialam sprawdzane i 6 miesiecy na clo tez bylam wiec jedyna metoda dla nas IVF jest.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny