IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Miło spotkać znajomą
z forum Inseminacja
teraz tu się obie spotkałyśmy
następnym razem spotkamy się na forum o porodach
zobaczysz
oby Twoje słowa były proroczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 20:54
Blanka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa super bardzo Ci dziękuję
już sprawdziłam tą stronę i jutro będę dzwonić
niecierpliwa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Mixa już właśnie patrzę na Wrocław, ale na tej liście nie ma za to jest Wawa, Łódź , jutro będę tam dzwonić.
Mixa, MisiaMisia lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
http://www.invitro.gov.pl/news/12
Blanka tu masz listę klinik, które mają jeszcze miejsca.
Na pocieszenie powiem tylko, że my mamy bardzo podobny problem i właśnie robimy pierwsze podejście.Mixa lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Mixa tylko ja zawsze myślałam że nam się uda podczas inseminacji
a tu nawet do tego nie ma szans podchdzić
i dlatego tak bardzo mi smutno i przykro
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Mixa tylko ja zawsze myślałam że nam się uda podczas inseminacji
Blanka85, martusia1986, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
Blanka85 wrote:Mixa tylko ja zawsze myślałam że nam się uda podczas inseminacji
Blanka szybko Ci przejdzie, zobaczyszskupisz się na tym co teraz bedzie dla Ciebie szansą
A co do badań to najlepiej zadzwoń do wybranej kliniki, bo to trochę zależy od miejsca.
Na pewno hormony 2-4 dc (FSH i LH na 100%, ja jeszcze miałam testosteron, TSH i FT4 bo robiłam wcześniej), aktualna cytologia i wirusy (HIV, HCV, HBs-antygen).Mixa lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyarlenka wrote:Blanka szybko Ci przejdzie, zobaczysz
skupisz się na tym co teraz bedzie dla Ciebie szansą
A co do badań to najlepiej zadzwoń do wybranej kliniki, bo to trochę zależy od miejsca.
Na pewno hormony 2-4 dc (FSH i LH na 100%, ja jeszcze miałam testosteron, TSH i FT4 bo robiłam wcześniej), aktualna cytologia i wirusy (HIV, HCV, HBs-antygen).Blanka85 lubi tę wiadomość
-
Witam się już w lekkim stresiku, chyba jednak nie będę jutro taka wyluzowana jak mi się wydawało
Trzymajcie kochane kciuki, bo już nie raz przekonałam się że działają cuda!
Jeszcze pytanko do dziewczyn po punkcji, kazali mi zabrać tylko koszulkę na ramiączkach, i teraz zastanawiam się czy chodziło o koszulę nocną czy o top? no i czy coś więcej mi potrzeba? Bo oczywiście podekscytowana o nic więcej nie pytałam.arlenka, kaarolaa, mala29_, Spero, Mixa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny