IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Serducho wrote:A czemu akuart IMSI ? W twojej klinice robia tylko takie ? Czy np endometrioza czy inny czynnik np meski byl wskazaniem do takiej procedury ?
Pytam bo chce podejsc do inv i chce jak najwiecej wiedziec, aby zwiekszyc moje szanse
w Invimedzie miałam IMSI ze względu na endometriozę, a w GynCentrum w rejestracji otrzymałam informację, że robią tylko IMSI bo jest to najnowocześniejsza metoda.Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
nick nieaktualny
-
Muszynko, przykro mi, ciezko napisac cos mądrego w takiej sytuacji, kiedy sie decydujesz na kolejne podejscie?
Dziewczyny dzięki za wsparcie! Ja dzisiaj bylam u mojej dyrekcji, bo pracuje w szkole i nie mam ruchomego urlopu, powiem Wam, ze jest bardzo wspierajaca, ucieszylam sie, to mile jak sie wie, ze masz wsparcie w dyrektorzepowiedziala,ze mam sie niczym nie martwic, tylko dzialac, ze szkola sobie poradzi z kilkoma moimi nieobecnosciami
Tilka, nie zauwazylam! Serdecznie gratuluję!!
U nas tez IMSI- 0% prawidlowych plemnikow, 3,5mln/ml...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 16:14
Tilka, triss, muszynka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Dziewczyny z endomendą lub innymi chorobami immunologicznymi: steryd bierzeciecie cały czas? czy tylko od punkcji, od transferu itp?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
muszynka wrote:Moja beta nadal negatywna. Odstawiam leki i czekam na kolejny cykl.
to co musimy zbierać siłe i walczymy razem ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Antonelko trzymaj sie !!! Kciuki&&&
Antonelka lubi tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
mysza89 wrote:k******* tak mi przykro
to co musimy zbierać siłe i walczymy razem ...
Muszynko badz dobrej mysli, ze kiedys skoncza sie nasze koszmary.
Walczymy dalej razem!!!mysza89, Requiem, Mimbla lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Tilka wrote:w Invimedzie miałam IMSI ze względu na endometriozę, a w GynCentrum w rejestracji otrzymałam informację, że robią tylko IMSI bo jest to najnowocześniejsza metoda.
Ja mam endomende,komorek wiele miec nie bede, ze wzgledu na moje AMH, moj maz nasienia ponad norme 7 razy, chromatyna wszystko bardzo oki,lekarz byl pod wrazeniem, ale za to morfologia plemnika cos mu wyszlo 2% przy paleniu..jutro idze powtorzyc badanie bo juz jakis czas nie pali.
Lekarz powiedzial ze morfologia do poprawy, ale i z takiego nasienia wybierze sie dobrego plemnika. A ta klinika nie robi IMSI... i wlaczylo mi sie czerwone swiatlo ze cos dr sciemnia.
Ja za in vitro place, wiec nie chce zeby mnnie poprostu naciagli na kaseendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
nick nieaktualny
-
Obym tylko nie zalowala swojej decyzji....na razie jestem przerazona bo same Dziewczyny do porodow...wiec wiecie jak sie czuje.......
Boje sie, ze nabralam juz energii, sily do walki a tu bede przechodzila raz jeszcze, ze u mnie tak jest....7.03.2017 - Nina jest z nami