IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Oni sobie wzajemnie nic nie zmieniają jeśli nic się nie dzieje (hiperka), ponawiaja dawki lekarza prowadzącego.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Anatolka wrote:Obleci. Unikaj Dra na O o ptasim nazwisku i będzie ok
jak sie czujesz??mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Mimi86 wrote:Ok wiec wizyta przeniesiona jakiś dr ogrodnik ma mnie przyjąć. Niech będzie jak być powinno. Dzieki
Dr robił mi zabieg w szpitalu, podobno jest ceniony, ale mnie osobiście nie bardzo przypadł do gustuAle wiadomo co człowiek to opinia, poza tym oni w szpitalu inaczej się zachowują często, a w klinice też inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:58
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Tilka wrote:Zachęcona wynikami Sylwiaśtej też udałam się na betę i moja beta w 7dpt wynosi..... 161!!! aaaaaa
mam nadzieję, że nie pomylili próbki
GRATULACJE !!!
Rozlegla masz endometrioze ? Klasyczne inv ICSI mialas czy moze IMSI ?endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
sylwiaśta159 wrote:Nie wierze... BETA:13,83
) niska ale to 7dpt dopiero, jakby 10dpo
)
Dziewczyny jestescie nieocenione. Bardzo Wam dziekuje, Tobie krysiak,lilou i Neo tez bardzo za to ze zawsze mi kibicowalyscie:*
Nawet jesli beta nie bedzie przyrastac to i tak sie ciesze, bo pierwszy raz cos sie zadzialo!!! Co kolwiek ruszyloTrzymajcie prosze kciuki za mojego sierpniowego groszka/groszki
GRATULACJE !!
U was problem byl tylko meski ?endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
elcia_aa wrote:Dawno nie pisałam, ale podczytuje Was i staram się być na bieżąco (chociaż ciężko Drogie Pisarki
)
Mimbla rozbawiła mnie historia z włosem i suplementami:) a może badanie z kropli krwi do tego ?
Mysza89 przykro mi, ale mam nadzieję, że się nie poddajesz i działasz dalej?
Gratulacje dla posiadaczek pozytywnych betSylwiaśta !!
ja się już trochę ogarnęłam po nieudanym transferze. Działam dalej, dzisiaj byłam na podglądaniu, endo 10 mm, w piątek kolejne, podejrzewam, że w sobotę będzie transfer, tylko się zastanawiam czy już nie będzie za grube to endometriumMoja torbiel rośnie w zawrotnym tempie po estrogenach, trochę mnie to martwi bo z 5 cm nie podejdę do stymulacji w razie WU. Ale mam nadzije, że tego WU nie będzie! Ściskam i pozdrawiam!
A torbiel endometrialna ? Tzn na takowa wyglada ?
Zastanawia mnie wlasnie stymulacja z torbielami. Ja bylam ost na usg i mam dwie takie po 12 mmLekarz mowi zeby sie tym nie martwic. Ale ja lekarzom za nic nie ufam... juz rok temu jednej dr zaufalam i zaluje do dzis, skutki operacji usuniecia torbieli odczuwam bolesnie do dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:12
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho wrote:GRATULACJE !!!
Rozlegla masz endometrioze ? Klasyczne inv ICSI mialas czy moze IMSI ?
Dziękuję
endomendę mam I stopnia ale bardzo kijowo usadowioną bo bardzo bolesnąza każdym razem miałam IMSI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:17
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
lipa wrote:Dziewczyny z endomendą lub innymi chorobami immunologicznymi: steryd bierzeciecie cały czas? czy tylko od punkcji, od transferu itp?
Szukałam coś w szafce i natknęłam się na kopertę z testami, na swoje nieszczęście. Nienawidzę się zrobiłam popołudniu test sikany w 5dpt. Wiadomo negatyw. -
veronica wrote:Wiadomo negatyw.
no pewnie że wiadomochcialabyś zeby Ci wyszedł test 5dpt i to jeszcze z popołudniowego moczu?
I pewnie jeszze czułość 25
bedzie dobrze, zrób betę w terminie jak planowałas
veronica, Agi83, mysza89, shooa, Fedra, Mimbla, mia6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tilka wrote:Dziękuję
endomendę mam I stopnia ale bardzo kijowo usadowioną bo bardzo bolesnąza każdym razem miałam IMSI
A czemu akuart IMSI ? W twojej klinice robia tylko takie ? Czy np endometrioza czy inny czynnik np meski byl wskazaniem do takiej procedury ?
Pytam bo chce podejsc do inv i chce jak najwiecej wiedziec, aby zwiekszyc moje szanseendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤