IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra piękne zbiory! Tak się ciesze! Teraz trzyam kciuki za zapłodnienia
Malinka - ale wynik! super!
My już moim kropeczkiem w domu Oby zechciał ze mna zostać na zawsze
A teraz czeka mnie najdluzsze 1,5 tygodnia w zyciu
Fedra, Konwalia, gosia81, martusia1986, kaarolaa, niecierpliwa, mycha28, arlenka, Libra, ivi lubią tę wiadomość
-
zai2014 wrote:Fedra a jak po znieczuleniu? Jak się czujesz Kochana?
Tak jak pisalam problem maly byl z wybudzeniem troche mi sie w glowie krecilo ale tak to ok wypilam herbatke a po 12 zjadlam rosol z makaronem i frytki z watrobka (mialo byc lekkostrawnie) ale bylam taka glodna
A i jedno co mi teraz doskwiera procz brzucha to bieganie do wc na siusiu caly czas mi sie wydaje ze musze isc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 16:17
mycha28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny zaciskam kciuki z całych sił...niech Kropusie sie przyjma, komoreczki ładnie dziela i jajeczka zapładniaja ale bedzie sie działo juz niedługo a teraz to nieszczesne czekanie jeszcze, ja robiłam sikanego 11 dpo a 14 dpo byłam w klinice na becie...
malinka1984, martusia1986, mycha28, Fedra, Libra, ivi, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Martusia,Aaana kciuki za wgryzanko
Fedra za sexik na szkiełku ogromne kciuki
Ja dziś słabo się czuję więc sobie poleguję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 18:18
kaarolaa, martusia1986, Fedra, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Malinka gratulacje super wynik!
Martusia i Aana Wam takze gratuluje, ze macie juz cala procedure za soba i teraz zostalo Wam tylko odpoczywac i czekac, aby wreszcie zobaczyc 2 kreseczki;) Aby kropki sie ladnie zagniezdzily!
Czy po transwerze normalnie wybieracie sie do pracy??
Fedra mocno trzymam kciuki!
Fedra, aaana, ivi, martusia1986, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusiu - sciskam Cie we wspolprzezyciach :*
Niecierpliwa - ja mam nienormowany czas pracy, wiec po prostu przystopuje trochę i będę robic tylko to co musze
Ja mam zrobić krew 14 dni po punkcji, czyli 11 dni po transferze... choć kusi mnie, żeby siknąć 2 dni wcześniej (w dzień matki ), ale logicznie myslac chyba będzie za wcześnie wtedy..Fedra, martusia1986, malinka1984, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj dużo się tutaj dzieje!!! I dobrze;)
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa:))
Ja tym razem czekałam bite 14 dni! chociaż straszn mnie kusiło żeby zrobić wcześniej. Też myślałam,że nic z tego nie wyszło bo czułam się przedokresowo już chyba od 4 dnia po transferze. Wiem, że się łatwo mówi ale cierpliwości;)
kaarolaa, ako99, Tosia 1981, Nusia, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy to przez szaleństwo hormonów, branie dużej dawki progesteronu ale mam wilczy apetyt mąż się śmieje że spełnia moje zachcianki przedciążowe
Musze się Wam pochwalić dwa dni po becie wybywamy na tygodniowe wakacje do Grecji na ZakhyntosWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 23:32
Fedra, aaana, martusia1986, arlenka, Libra, mala29_, niecierpliwa, Beata.D lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.