IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Ja brałam najpierw anty, potem dołączył genopeptyl, po odstawieniu anty miałam czekać na @ ale czuł czas brać genopeptyl. A od 1 grudnia do genoprptylu dołączyłam menopur. O w pnsm usg.
Dzięki za odzew:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:33
mysza89 lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
opu trzeba wierzyć w maluchy w brzuchu będzie dobrze
jest ich 2 razem dzielnie walczą
a ty sie trzymaj na tym emocjonalnym rolerkosterze z hormonów ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 09:38
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Opu Twoja siostra jest boska. Jej słowa ustawiają do pionu. Zwłaszcza ten środkowy palec od maluchów
Antonelka, elcia_aa lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
Zgodnie z tym co pisze siostra nie można juz spisywać je na straty jak jeszcze nie wiadomo nicNiepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
hej
Elcia gratulacje! niech pieknie przyrasta !
wczoraj na wizycie rozmawialiśmy nt kontynuacji programu z doktorem. Kliniki miały dostać 1.grudnia informacje z mz potwiedzające, że ostatnia transza zostanie przelana. Nie dostali tego potwierdzenia, wiec nie mogą rozpoczać jeszcze nowych procedur. Invicta planowała w grudniu wystartować z czescią procedur (antyki), tak żeby nie tracić czasu i w styczniu już rozpoczać właściwa stymulację. A póki co czekają, bo pewnosci nie ma nikt że kasa zostanie przelana.
-
Mimbla wrote:
Triss. Nie dziękuję na wszelki wypadek, ale wiesz. Miło że trzymasz
Beata.D, zdaj też jakiś raport co u Ciebie..
Dziekuje Mimbla za zapytanie i milo mi ze mnie pamietasz
Jestem zwiazana z tym watkiem prawie od poczatku i tu sie czuje dobrze. Nie udzielam sie bo nie mam co pisac
3tyg temu mialam laparo z histero i wszystko drozne i czyste-i juz nie mam koncepcji co dalej,zabraklo mi pomyslow. Ale dalej za Ciebie i reszte dziewczyn trzymam mocno kciuki
Mimbla, Konwalia lubią tę wiadomość
-
triss wrote:hej
Elcia gratulacje! niech pieknie przyrasta !
wczoraj na wizycie rozmawialiśmy nt kontynuacji programu z doktorem. Kliniki miały dostać 1.grudnia informacje z mz potwiedzające, że ostatnia transza zostanie przelana. Nie dostali tego potwierdzenia, wiec nie mogą rozpoczać jeszcze nowych procedur. Invicta planowała w grudniu wystartować z czescią procedur (antyki), tak żeby nie tracić czasu i w styczniu już rozpoczać właściwa stymulację. A póki co czekają, bo pewnosci nie ma nikt że kasa zostanie przelana.
No to pięknie... Czekam niecierpliwie na moją wizytę 11.12., mam nadzieję że do tego czasu klinika już dostanie informację co i jak z ostatnią transzą = że lekarz będzie wiedział czy może nas kwalifikować czy nie3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny przepraszam że, tak się wbijam na wasz wątek ale, dziewczyny z innego wątku mnie tu skierowały twierdząc że, na pewno odpowiecie mi na pytanie
Tak więc: odebrałam dziś leki z apteki lekarza mi przepisał puregon i cetroide
powiedzcie mi proszę jak to jest z tym puregonem? Mam dwa opakowania czyli co mam rozumieć że, jedna taka ampułka wystarczy mi na kilka razy? Mam brać dawkę 125
wiem że, to głupie pytanie ale jestem zielona z tego i strasznie się stresujęComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Aaaa, Elcia gratulacje Kochana! Ale się cieszę! To teraz trzymamy kciuki za piękny przyrost!
Kalia, tak strasznie mi przykro z powodu dzieciątka Twojej kuzynki. Boże, nawet nie umiem sobie wyobrazić przez co przechodzicie, jej mąż, rodzice. Będę się modlić, że się szczęśliwie wybudziła
Neo, ja nie brałam anty w ogóle. Mój długi protokół zaczął się od zastrzyku Decapeptyl Depot w 21 dniu cyklu poprzedzającego in vitro. Tym sposobem lekarz przejął kontrolę nad moim cyklem i uśpił jajniki. Potem po trzech tygodniach rozpoczęłam branie Menopuru, który 8 dnia został zwiększony z 225j do 300j plus dostałam 1/2 Gonapeptylu. Cała stymulacja u mnie trwała od 13 do 29 października, czyli 17 dni. -
ewlinaaa85 wrote:Dzień Dobry dziewczyny przepraszam że, tak się wbijam na wasz wątek ale, dziewczyny z innego wątku mnie tu skierowały twierdząc że, na pewno odpowiecie mi na pytanie
Tak więc: odebrałam dziś leki z apteki lekarza mi przepisał puregon i cetroide
powiedzcie mi proszę jak to jest z tym puregonem? Mam dwa opakowania czyli co mam rozumieć że, jedna taka ampułka wystarczy mi na kilka razy? Mam brać dawkę 125
wiem że, to głupie pytanie ale jestem zielona z tego i strasznie się stresuję
Tak, jak masz puregon np 600, to jest w nim 600j, więc jedna ampułka starczy na kilka razy. -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Tak, jak masz puregon np 600, to jest w nim 600j, więc jedna ampułka starczy na kilka razy.
mam puregon 600
powiedz mi proszę tą ampułkę jak już sobie wstrzyknę odpowiednią dawkę to wyciągam z pena czy zostawiam na kolejne razy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 10:29
-
IVA wrote:Dziewczyny kochane, powiedzcie mi po jakim czasie od punkcji, zadzwonili do Was z wiadomością ile sie zapłodniło itd?
Ja miałam w poniedziałek punkcję i jak do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił. Nie wiem czy ma sie martwić juz....
Iva ja myslalam, ze bede do mnie dzwonic i informować ale okazalo sie, ze nie maja takiego standardu i w zasadzie telefon wymusilam wiec nie martw sie. Na kiedy masz umowiony transfer?elcia_aa lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
ewlinaaa85 wrote:Dzięki Ci śliczne
mam puregon 600
powiedz mi proszę tą ampułkę jak już sobie wstrzyknę odpowiednią dawkę to wyciągam z pena czy zostawiam na kolejne razy?
Nie miałam tego leku. Nie wiem jak jest skonstruowany penMimi, Ty teraz masz puregon, no nie?
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Dziewczyny kochane, powiedzcie mi po jakim czasie od punkcji, zadzwonili do Was z wiadomością ile sie zapłodniło itd?
Ja miałam w poniedziałek punkcję i jak do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił. Nie wiem czy ma sie martwić juz....
IVA kochana ja mialam sama dzwonic na drugi dzien po punkcji, wtedy dostalam info ile sie zaplodnilo, ile bylo dojrzalych. -
Z tego co się dzisiaj dowiedziałam raczej pieniądzy na nowych pacjentów nie będzie, dlatego decydujemy się podejść komercyjnie, podobno ostatnia transza przynajmniej w invicta pójdzie na pacjentów którzy już są w programie czekają na 2 i 3 podejście.Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Antonelka wrote:Iva ja myslalam, ze bede do mnie dzwonic i informować ale okazalo sie, ze nie maja takiego standardu i w zasadzie telefon wymusilam wiec nie martw sie. Na kiedy masz umowiony transfer?
Jeszcze nie mam umówionego transferu.
Mam zaznaczone w karcie, że w trzeciej dobie to powinno być jutro.
Chyba jak nie zadzwonią to musze chyba zadzwonić,bo sie martwie...