IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwiasta nie wiem jak daleko z Zabrza do Knurowa ale ponoc tam jest jakiś niezły szpital.
co prawda,wczoraj usłyszałam ta opinie od tej babki poznanej w szpitalu na histero, co mi doradzala wcześniej badanie pierwiastkowe włosa...
Nie chwaliłam Wam się ale przetrwalam w jej obecności wczoraj calkiem dluie spotkanie:D.momentami wiedly mi uszy od tych rewelacji ("Amway wypuściło naturalną witaminę C! Która nawet leczy marskosc watroby"!),ale jestem z siebie dumna.
wiele razy usłyszałam tez bowiem, że sprawilam jej wielką radość tym spotkaniem.
No wiec to był chyba mój największy dobry uczynek A.D.2015....
I nieprędko takie spotkanie powtorze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:56
triss, OctAngel, elcia_aa, Fedra, gretka, SzewskaPasja, ComeToMeBaby, Mimi86, gosia81 lubią tę wiadomość
-
opu
oswój się z tą myślą i przygotuj do dalszej walki. to tylko przegrana bitwa, nie wojna. codziennie sobie to powtarzam...sylwiaśta159, Inska, Karolina1111, Asiula86, Anuszka, Reni555, V., muszynka, SzewskaPasja, Bianka4, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Opu wspieram , przykro mi
Shooa frazes, ale jak widac po forumowch historiach, nie taki znów pustyze słabszych zarodków są rownież zdrowe, silne ciąze. Czego Ci zyczę z całego serca
Mimbla
Sylwia trzymam kciuki, za Was, nie puszczam ani na chwilę. Ty wiesz..Mimbla, sylwiaśta159, Inska, shooa, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Sylwiasta nie wiem jak daleko z Zabrza do Knurowa ale ponoc tam jest jakiś niezły szpital.
co prawda,wczoraj usłyszałam ta opinie od tej babki poznanej w szpitalu na histero, co mi doradzala wcześniej badanie pierwiastkowe włosa...
Nie chwaliłam Wam się ale przetrwalam w jej obecności wczoraj calkiem dluie spotkanie:D.momentami wiedly mi uszy od tych rewelacji ("Amway wypuściło naturalną witaminę C! Która nawet leczy marskosc watroby"!),ale jestem z siebie dumna.
wiele razy usłyszałam tez bowiem, że sprawilam jej wielką radość tym spotkaniem.
No wiec to był chyba mój największy dobry uczynek A.D.2015....
I nieprędko takie spotkanie powtorze;)
warto być dobrym. Na prawdęshooa, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW jaki sposób odstawiać leki ? Stopniowo czy mogę poprostu przestac sie kłuć, odstawic dupka, encorton i inne specyfiki ?
Juz sobie nalalam kieliszek ee tam winajakiejs ziolowej wodki
Dziwny ma smak
a na wiezor moze zrobimy sushi... dzis u nas czarny wtorek, oboje załamani i smutni jesteśmy.
Narazie jestem w czwarnej dziurze, moze kiedys znajde w sobie siłe zeby wystawić z niej łepeknapewno sprobujemy jeszcze raz, ale muszee wygoić brzuszek, i zastanowimy się napewno nad zmianą kliniki.
Nie wiemy jeszcze na jaką ... Ostatnio obserwuję dziwny trend na naszym bocianie na watku kliniki, że in vitro im się nie udaje ostatno... dziewczyny nie mają mrożonych zarodków...
Będziemy musleli zrobić niezly research... gdzie sprobowac po raz drugi... -
Opu przykro mi i przytulam mocno. Wiem ze staniesz jeszcze do walki. Odwagi!Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
OctAngel,Prolutex kupowalam na Slasku w sieci Zikoapteka : wychodził ok.150zl/7amp. Mają też dobre igły do nabierania leku, takie z różową wkretka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 15:43
OctAngel lubi tę wiadomość
-
opu wrote:W jaki sposób odstawiać leki ? Stopniowo czy mogę poprostu przestac sie kłuć, odstawic dupka, encorton i inne specyfiki ?
Juz sobie nalalam kieliszek ee tam winajakiejs ziolowej wodki
Dziwny ma smak
a na wiezor moze zrobimy sushi... dzis u nas czarny wtorek, oboje załamani i smutni jesteśmy.
Narazie jestem w czwarnej dziurze, moze kiedys znajde w sobie siłe zeby wystawić z niej łepeknapewno sprobujemy jeszcze raz, ale muszee wygoić brzuszek, i zastanowimy się napewno nad zmianą kliniki.
Nie wiemy jeszcze na jaką ... Ostatnio obserwuję dziwny trend na naszym bocianie na watku kliniki, że in vitro im się nie udaje ostatno... dziewczyny nie mają mrożonych zarodków...
Będziemy musleli zrobić niezly research... gdzie sprobowac po raz drugi...
encorton na pewno stopniowo.
Progesteron mozesz od razu.
Ty byłas w Bocianie teraz? jestes z Białegostoku? -
Opu tulę bardzo mocno. Na pewno Wam sie uda tylko nie można się poddawać. Silna Baba z Ciebie i na pewno dasz radę
Dziewczyny ja już od godziny 09:47 chodzę ze swoim groszkiem:) Mam nadzieje, że zostanie z Nami na kolejne 9 miesięcy. Dzisiaj uzmyslowiliśmy sobie z Mężem, że wczorajszy kredyt też wzieliśmy na 9 miesięcy:) mam nadzieje, że to dobry znak.
Shoa, Mimbla Trzymam kciukitriss, Inska, mysza89, pragnaca dzidziusia, lipa, kassik, Tosia 1981, Antonelka, Asiula86, Kava, Reni555, V., shooa, Beata.D, zapominajka, SzewskaPasja, Bianka4, Konwalia, ComeToMeBaby, Mimi86, sylvuś, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Opu, beta negatywna to odstawiasz wszystko. Nie ma powodu do tego, żeby encorton stopniowo odstawiać w takiej sytuacji. Niestety
Rewelacje w Knurowie w szpitalu? Pierwsze słyszę a to od Gliwic rzut beretem. Jest to zwykły szpital z pierwszym stopniem referencyjności. Gliwiczanki lubią natomiast szpital w Pyskowicach, ale to po drugiej stronie miasta patrząc od strony Katowic. -
opu wrote:Beta 0.
Nie wiem co mam robic teraz jestem zagubiona
Dziekuje wAam za wsparcie :* jestescie kochane
shooa trzymam kciuki odpoczywajcie :)kto Ci transfer robił?
Mimbla to super ,że nacieli otoczkewypoczywaj a ja kciuki trzymam
Mimbla lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka