WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, wspieram.. :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu....myślami z Tobą:(

• Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu przytulam bardzo mocno, trzymaj się :-* :-*

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta nie wiem jak daleko z Zabrza do Knurowa ale ponoc tam jest jakiś niezły szpital.
    co prawda,wczoraj usłyszałam ta opinie od tej babki poznanej w szpitalu na histero, co mi doradzala wcześniej badanie pierwiastkowe włosa...
    Nie chwaliłam Wam się ale przetrwalam w jej obecności wczoraj calkiem dluie spotkanie:D.momentami wiedly mi uszy od tych rewelacji ("Amway wypuściło naturalną witaminę C! Która nawet leczy marskosc watroby"!),ale jestem z siebie dumna.
    wiele razy usłyszałam tez bowiem, że sprawilam jej wielką radość tym spotkaniem.
    No wiec to był chyba mój największy dobry uczynek A.D.2015....
    I nieprędko takie spotkanie powtorze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 14:56

triss, OctAngel, elcia_aa, Fedra, gretka, SzewskaPasja, ComeToMeBaby, Mimi86, gosia81 lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu :(
    oswój się z tą myślą i przygotuj do dalszej walki. to tylko przegrana bitwa, nie wojna. codziennie sobie to powtarzam...

sylwiaśta159, Inska, Karolina1111, Asiula86, Anuszka, Reni555, V., muszynka, SzewskaPasja, Bianka4, Mimi86 lubią tę wiadomość

age.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, bardzo mi przykro.
    Walcz dalej

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu wspieram , przykro mi :(

Shooa frazes, ale jak widac po forumowch historiach, nie taki znów pusty ;-) ze słabszych zarodków są rownież zdrowe, silne ciąze. Czego Ci zyczę z całego serca <3

Mimbla <3 :)

Sylwia trzymam kciuki, za Was, nie puszczam ani na chwilę. Ty wiesz..

Mimbla, sylwiaśta159, Inska, shooa, Bianka4 lubią tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu...:(

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • IVA Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przytulamy Cię mocno Opu;*:*

• triss Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Sylwiasta nie wiem jak daleko z Zabrza do Knurowa ale ponoc tam jest jakiś niezły szpital.
    co prawda,wczoraj usłyszałam ta opinie od tej babki poznanej w szpitalu na histero, co mi doradzala wcześniej badanie pierwiastkowe włosa...
    Nie chwaliłam Wam się ale przetrwalam w jej obecności wczoraj calkiem dluie spotkanie:D.momentami wiedly mi uszy od tych rewelacji ("Amway wypuściło naturalną witaminę C! Która nawet leczy marskosc watroby"!),ale jestem z siebie dumna.
    wiele razy usłyszałam tez bowiem, że sprawilam jej wielką radość tym spotkaniem.
    No wiec to był chyba mój największy dobry uczynek A.D.2015....
    I nieprędko takie spotkanie powtorze;)

warto być dobrym. Na prawdę :) ;)

shooa, Mimbla lubią tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu, tulę Cię mocno! bardzo mi przykro, okrutnie nie fair to wszystko jest :(

Groszki Mimbli i shooa'y: rozgośćcie się Kochane, bo trochę u mamusi posiedziecie, jakieś kolejne 9 miesięcy <3

shooa, Mimbla lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jaki sposób odstawiać leki ? Stopniowo czy mogę poprostu przestac sie kłuć, odstawic dupka, encorton i inne specyfiki ?

Juz sobie nalalam kieliszek ee tam wina :P jakiejs ziolowej wodki :P Dziwny ma smak :P a na wiezor moze zrobimy sushi... dzis u nas czarny wtorek, oboje załamani i smutni jesteśmy.

Narazie jestem w czwarnej dziurze, moze kiedys znajde w sobie siłe zeby wystawić z niej łepek :) napewno sprobujemy jeszcze raz, ale muszee wygoić brzuszek, i zastanowimy się napewno nad zmianą kliniki.

Nie wiemy jeszcze na jaką ... Ostatnio obserwuję dziwny trend na naszym bocianie na watku kliniki, że in vitro im się nie udaje ostatno... dziewczyny nie mają mrożonych zarodków...

Będziemy musleli zrobić niezly research... gdzie sprobowac po raz drugi...

• emeska Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu przykro mi i przytulam mocno. Wiem ze staniesz jeszcze do walki. Odwagi!

Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'

Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
    Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞

Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli.
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    opu :(
    oswój się z tą myślą i przygotuj do dalszej walki. to tylko przegrana bitwa, nie wojna. codziennie sobie to powtarzam...
    Święte słowa!!! I tego trzeba się trzymać.

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OctAngel,Prolutex kupowalam na Slasku w sieci Zikoapteka : wychodził ok.150zl/7amp. Mają też dobre igły do nabierania leku, takie z różową wkretka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 15:43

OctAngel lubi tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    W jaki sposób odstawiać leki ? Stopniowo czy mogę poprostu przestac sie kłuć, odstawic dupka, encorton i inne specyfiki ?

Juz sobie nalalam kieliszek ee tam wina :P jakiejs ziolowej wodki :P Dziwny ma smak :P a na wiezor moze zrobimy sushi... dzis u nas czarny wtorek, oboje załamani i smutni jesteśmy.

Narazie jestem w czwarnej dziurze, moze kiedys znajde w sobie siłe zeby wystawić z niej łepek :) napewno sprobujemy jeszcze raz, ale muszee wygoić brzuszek, i zastanowimy się napewno nad zmianą kliniki.

Nie wiemy jeszcze na jaką ... Ostatnio obserwuję dziwny trend na naszym bocianie na watku kliniki, że in vitro im się nie udaje ostatno... dziewczyny nie mają mrożonych zarodków...

Będziemy musleli zrobić niezly research... gdzie sprobowac po raz drugi...

encorton na pewno stopniowo.
    Progesteron mozesz od razu.
    Ty byłas w Bocianie teraz? jestes z Białegostoku?

• Walcząca Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu tulę bardzo mocno. Na pewno Wam sie uda tylko nie można się poddawać. Silna Baba z Ciebie i na pewno dasz radę:)

Dziewczyny ja już od godziny 09:47 chodzę ze swoim groszkiem:) Mam nadzieje, że zostanie z Nami na kolejne 9 miesięcy. Dzisiaj uzmyslowiliśmy sobie z Mężem, że wczorajszy kredyt też wzieliśmy na 9 miesięcy:) mam nadzieje, że to dobry znak.

Shoa, Mimbla Trzymam kciuki

triss, Inska, mysza89, pragnaca dzidziusia, lipa, kassik, Tosia 1981, Antonelka, Asiula86, Kava, Reni555, V., shooa, Beata.D, zapominajka, SzewskaPasja, Bianka4, Konwalia, ComeToMeBaby, Mimi86, sylvuś, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość

Dwie nieudane IUI
    2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
    Szczepienia immunologiczne
    do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
    Od­puść, od­pocznij, odzys­kaj siły... Do­piero wte­dy będziesz mógł zacząć na no­wo walkę, do­piero wte­dy będziesz mógł wygrać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, trzymaj sie! O marzenia trzeba walczyc, wiec nie poddawaj sie Kochana:*

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, beta negatywna to odstawiasz wszystko. Nie ma powodu do tego, żeby encorton stopniowo odstawiać w takiej sytuacji. Niestety :-( :-( :-(

Rewelacje w Knurowie w szpitalu? Pierwsze słyszę a to od Gliwic rzut beretem. Jest to zwykły szpital z pierwszym stopniem referencyjności. Gliwiczanki lubią natomiast szpital w Pyskowicach, ale to po drugiej stronie miasta patrząc od strony Katowic.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Beta 0.

Nie wiem co mam robic teraz jestem zagubiona :(

Dziekuje wAam za wsparcie :* jestescie kochane
    tak mi przykro przytulam :(

shooa trzymam kciuki odpoczywajcie :)kto Ci transfer robił?

Mimbla to super ,że nacieli otoczke :) wypoczywaj a ja kciuki trzymam

Mimbla lubi tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
‹‹ 2499 2500 2501 2502 2503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ