IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
IVA wrote:Witajcie dziewczyny;)
zastanawiam się nad zrobieniem sikańca, tylko nie wiem w którym dniu<myśli>
Dziś jest 7 dzień po transferze,a na bete idę 15 grudnia we wtorek.Nie wiem czy wytrzymam tyle.
Jak myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 13:19
-
IVA wrote:Witajcie dziewczyny;)
zastanawiam się nad zrobieniem sikańca, tylko nie wiem w którym dniu<myśli>
Dziś jest 7 dzień po transferze,a na bete idę 15 grudnia we wtorek.Nie wiem czy wytrzymam tyle.
Jak myślicie?
Sikańce oszukańce!! Jak Cię tak bardzo korci to lepiej betę szybciej zrobić.Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień. -
IVA wrote:Tak też zrobię vella;)Ten czas tak sie strasznie dłuży.
Wczoraj mnie głowa bolała bardzo i byłam nieprzytomna.Miała tez jakieś objawy zimna i dziś również trochę,nie wiem czy to jakiś objaw czy nie;)ciężko powiedzieć czy takie odczucia to objawy... najlepiej się nie doszukiwać objawów bo tak wcześnie chyba ich nie ma na tyle żeby na 100% powiedzieć tak to jest objaw... mnie boli brzuch podobnie jak na okres, trochę piersi i chodzę strasznie słaba... gdybym bety nie zrobiła to bym pewnie myślała, że nic z tego bo brzuch boli na pewno na okres, a słabo mi bo pewnie się przeziębiłam... cierpliwości życzę :-*
-
Opu, to ja pisałam o tych suplementach. Mój mąż brał L-karnityne w dawce 500 mg trzy razy dziennie, wit.E w dawce 400 mg (na receptę) chyba dwa razy dziennie i cynk + selen z witaminami (jest taki produkt firmy Aflofarm). Nam skoczyło z 0 na 5%.
Jutro mam o 11 punkcje, wyhodowałam 16 pęcherzyków. Transfer w poniedziałekKarolina1111, lipa, pragnaca dzidziusia, Lilou1984, Mimi86, V. lubią tę wiadomość
-
Vella powtarzałaś betę?Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
vella wrote:Mi zaś gorąco
ciężko powiedzieć czy takie odczucia to objawy... najlepiej się nie doszukiwać objawów bo tak wcześnie chyba ich nie ma na tyle żeby na 100% powiedzieć tak to jest objaw... mnie boli brzuch podobnie jak na okres, trochę piersi i chodzę strasznie słaba... gdybym bety nie zrobiła to bym pewnie myślała, że nic z tego bo brzuch boli na pewno na okres, a słabo mi bo pewnie się przeziębiłam... cierpliwości życzę :-*
Wiem,wiem;)mnie tez troszkę bolą piersi i czuje takie skurcze małe w podbrzuszu na dole po środku, od jakiegoś czasu. -
sylwiaśta159 wrote:Pojawil sie zarodek z serduszkiem! Fasolka ma 5,5 mm, widzielismy jak pika. Lekko odkleja mi sie kosmowka stad te krwawienia. Dostalam cyklonamine na zachamowanie krwawien i fragmin co dwa dni bede robila a nie co dzien. Ciaza rozwija sie poki co prawidlowo
jest o dzien starsza
Sylwia cudownie:) Ściskam Was mocno:)sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyKalia wrote:Opu, to ja pisałam o tych suplementach. Mój mąż brał L-karnityne w dawce 500 mg trzy razy dziennie, wit.E w dawce 400 mg (na receptę) chyba dwa razy dziennie i cynk + selen z witaminami (jest taki produkt firmy Aflofarm). Nam skoczyło z 0 na 5%.
Jutro mam o 11 punkcje, wyhodowałam 16 pęcherzyków. Transfer w poniedziałek
Ale zastanawia mnie to ze ok, jutro masz punkcję, ale juz Ci powiedział kiedy Transfer. Ja myślałam ze oni najpierw obserwują jak powstają zarodki i dzwonią z dnia na dzien kiedy transfer????? -
emeska wrote:No dobra. Czas stanąć twarzą w twarz z rzeczywistością. beta <0,1. odstawiamy leki ciąży nie ma powiedział lekarz...
Emeska trzymaj się, ważne żeby się nie poddawać.Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Wiem,wiem;)mnie tez troszkę bolą piersi i czuje takie skurcze małe w podbrzuszu na dole po środku, od jakiegoś czasu.
A ja nadal zadnego objawu. Swietnie sie czuje, jak nigdy do tej pory;) Wmawiam sobie, ze ciaza mi sluzy hehe!zapominajka, vella, Antonelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny