IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
kassik wrote:Wysłałam zaproszenie
nie będę zaśmiecać forum
Przyjęteendometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Sysiaaaaa wrote:Czesc wam wszytskim:)
Ja na chwile tylko.
Moj organizm zaczął płatac mi figle i dzis poszlam na bete: wynik 0.2. I teraz co?? Pozna owu czy poronienie?
Jak myślicie?
Za ciążę można ostrożnie uznać wynik 5 i powyżejInska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJunioer wrote:Zapominajka - zastrzyk podaje się o konkretnej godzinie (ja miałam o 2 w nocy) na +/- 36 godzin przed punkcją. Na pewno dokładnie Ci powiedzą, o której godzinie masz sobie zrobić.
No nic oby te pęcherzyki rosły .... -
Gayya wrote:Dziś 6 dpt....
I wszystkie objawy wcześniejsze mi przeszły ...
jeszcze tydzień do bety
A jakie wy miałyście "objawy" przy udanym transferze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 12:45
zapominajka, Gayya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Piggy kciuki za dziś
Asiula jak masz taki nawał pracy to zleci ci szybciutko czas do stymulacji
Zapominajka jak najbardziej możesz dziś dostać jakby co, ja wczoraj o 19 bralam ovitrelle a punkcja jutro o 8 rano.
Właśnie dziewczyny czy ja mam się jakoś specjalnie przygotować do punkcji? Napisali mi tylko ze na czczo i ze mam zabrać koszule i kapcie...
Rozumiem ze nie mogę się pomalować i trzeba zmyc lakier z paznokci??? Coś jeszcze?Mimi86, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza, nie wierzę, że Cię nie dopuszczą. U mnie dwie godz przed transferem dzwonili czy będę na pewno na transferze (?!) i czy będę mieć badania, które robiłam poza kliniką, a jak przyszłam to poza wrzuceniem ich przez recepcjonistkę na skaner nawet nikt nie rzucił na nie okiem.
Czekam na meldunek, że już jesteś w dwupaku!pragnaca dzidziusia, triss lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
Zapominajka wczoraj rano wzięłam gonapeptyl i o 19 kazali mi wziąć ovitrelle nic nie bolał. Menopuru i puregonu juz nie brałam. Kończysz na ovitrelledam znać napewno
zapominajka, Bianka4 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
shooa wrote:Mysza, nie wierzę, że Cię nie dopuszczą. U mnie dwie godz przed transferem dzwonili czy będę na pewno na transferze (?!) i czy będę mieć badania, które robiłam poza kliniką, a jak przyszłam to poza wrzuceniem ich przez recepcjonistkę na skaner nawet nikt nie rzucił na nie okiem.
Czekam na meldunek, że już jesteś w dwupaku!
Ja tez czekam , innej opcji nie ma
Ja powiedziałam ze za nic nie będę płacić bo jestem w ministerialnym <foch>i zleciła mi chyba tylko te refundowane. Różyczki chyba nie (muszę zerknąć na invicta online)
Anatolka, ewka1990, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Vella, gratulacje!
Emeska, Opu i inne potrzebujące... przytulam mocno.
Trzymam kciuki za ostatnie transfery i punkcje
My dzisiaj mamy wizytę, która być może co nieco rozstrzygnie, mam nadzieję że już mniej więcej będziemy wiedzieli na czym stoimy (czy komercja czy rządówka itd.). Mąż mnie dzisiaj wkurza od rana i chodzę poirytowana co nie jest dobre, ale może go nie uduszę przed wizytąvella, emeska, Mimi86, ComeToMeBaby, gosia81 lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. Wstrzymaj sie z duszeniem, jego materiał sie przyda jeszcze
Trzymam kciuki, mam nadzieje ze już jakieś konkrety poznasz dziś i będziecie wiedzieć jak działać dalej. Mi wczoraj dr mówił ze jeszcze nie wiedza na 100% ze dostaną kasę z mz. Ale może u was w klinice już coś więcej wiadomo.V., emeska lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was miała doczynienia z dr jerzakiem z invicta Warszawa? Co o nim sądzicie?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
No dobra ja juz w Trójpaku - ja plus moje dwa słabeusze 1bb. Nie pozostaje nic jak tylko czekać
Asiula86, triss, arlenka, myszaaa, Agi83, Karolina1111, zapominajka, V., kassik, Requiem, vella, Justi86, shooa, emeska, lipa, Mimbla, wombi, Bianka4, elcia_aa, mia6, Anuszka, Kava, SzewskaPasja, Mimi86, ComeToMeBaby, Beata.D, Antonelka, gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Piggy i Triss - trzymam kciuki za Wasze 1bb! Czuje, ze obu Wam sie uda!
triss, Piggy, Bianka4, SzewskaPasja, Antonelka, Mimbla lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Requiem Piggy miała dziś u niego transfer
ja byłam dwa razy u niego na wizycie, jak zastępował celebrytę - jasnowidza. Wydaje sie być w porządku, nie pospiesza, o wszystko dokładnie wypytuje. Usg trwa u niego zdecydowanie dłużej niż u innych. Zdiagnozował moje słabe endometrium - potwierdziła to histeroskopia. A no i punkcję mi robił. Z tego co słyszałam od dr P. - lekarz z dużym doświadczeniem w ginekologii, ale głownie w prowaeniu ciąż. Tu w invikcie uczy sie dopiero leczenia niepłodności.
-
nick nieaktualny