IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Asia-m-b powodzenia!
Uprzejmie donosze że podjęliśmy gremialnie (tzn ja i mój P) decyzję o zmianie kliniki.
Przechodzimy pod opiekę Artemidy w Białymstoku. Tym samym rezygnujemy z programu ministerialnego. Mam nadzieję że zwolnimy miejsce dla pary która będzie tego potrzebować bardziej niż my, a warszawska klinika będzie dla nich szczęśliwa. My już limit niepowodzeń wyczerpalismy w invikcie. Dajemy sobie ostatnia szansę na sukces w Białymstoku i pasujemy.
sylwiaśta159, Anatolka, Asiula86, Inska, Mimi86, wombi, Agi83, ComeToMeBaby, pabelka88, Reni555, Beata.D, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Ja betuje 18.01 ,ale nie wiem czy ktos wczesniej nie betuje
Kangurka odbiore ok 14.00 18.01
pozdrowionka z pracy...sylwiaśta159, Inska, Reni555 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Triss nowy tydzien,
nowe pomysly,
nowy rok,
nowa klinika
nowe obowiazki....rodzicowtriss lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
U mnie pierwsze dwa transfery po sztuce a ostatni udany dwa zarodki (program MZ). Teraz nie wiem co robić, na bliźniaki nie jestem gotowa, chce miec trojke dzieci ale w trzech ciążach
Tylko dwa zarodki to podwójne szanse, w ostatni transferze dostałam dwa a przyjeła się tylko córcia. Teraz sie mocno zastanawiam transfer chce miec w 3 dobie, jeśli mój progesteron w dniu podania ovitrelle będzie spory czyli powyzej tych 1,5 a mniej niz 2 to wezme jeden (jesli bedzie powyzej 2 to nie zgodze sie na transfer). Pewnie zdecyduję też po ilości uzyskanych zarodków, jeśli będzie trzy to biorę jeden, jesli wiecej to nie wiem sama.
A była mowa o ty EmbryoGlue ja dostałam to przy udanym transferze
Tylko że u mnie pierwsza stymulacja była do dupy, estradiol w połowie stymulacji prawie całkowicie spadł, w efekcie 12 komórek ale tylko 1 prawidłowa i o dziwo dotrwała do 3AA ale transfer sie nie odbył po progesteron 2,5. Pozniej miałam crio całkowicie spiepszone przez lekarza wiec nie było szans na powodzenie. Druga stymulacja juz ok-trzy blastki, tylko progesteron 1,9 a transfer sie odbył i nie udał. Tak naprawde to uwazam że miałam dwa transfery bo ten pierwszy to szkoda gadacBianka4 lubi tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się, że w ulotce od zastrzyków przeciwzakrzepowych jest wyraźnie napisane, że nie należy masować miejsca wklucia. Testowalam 3 różne i wydaje mi się, że w którejś ulotce o tym czytałam. Jest też zapis, że nie należy wypuszczać pęcherzyka powietrza z ampulko-strzykawki, ale robiłam i tak i tak i siniakow nie miałam
lipa, triss, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Info z Gyncentrum 21.01 tj czwartek nie ma dr M w klinice w tym dniu...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Sylwiaśta, w Tobie nadzieja, że powiesz mi kto w okresie świąteczno-noworocznym zaciążył, bo nadal się nie dowiedziałam a pierdyliarda stron nie nadrobię
Kciuki za wszystkie groszki w brzuchach, na szkiełkach i za stymulacje!
My pojutrze jedziemy do kliniki, mąż ma wizytę u androloga, zobaczymy jak tam jego wyniki. Przy okazji wypytam czy rządówka w kwietniu dla nas jest aktualna. Szczerze, to chyba wolałabym, żeby nie była. Wtedy podeszlibyśmy komercyjnie już teraz, w lutym, ech.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
triss wrote:Izabela byliśmy u dr Domitrza. A Wy?
V kciuki za wizytę! Oby się okazało że morfologia męża będzie lepsza niż poprzednio &&& i za jak najszybsze podejścietriss lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! Niestety tym razem nie robiliśmy seminogramu więc morfologii nie poznam
ale dowiemy się, czy są bakterie lub inne ustrojstwa itd. Seminogram mąż zrobi zapewne pod koniec marca, tuż przed procedurą.
No, świeżo upieczone ciężarne, przyznawać się bo chcę gratulować3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc