IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykazdy przypadek indywidualny. zalezy tez czy 'wina' jest po twojej stronie czy partnera.
2 miesiace to przy krotkim protokole mozliwe, przy dlugim nie. to decyzja lekarz prowadzacego.
pierwsze in vitro w 24 dni udalo mi sie 'zalatwic' od wejscia do kliniki do wyjscia z negatywnym testem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:u mnie tez to szybko poszlo...17 marzec pierwszy zastrzyk 19 kwiecien beta w klinice...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:23 czerwca w klinice..Ale tutaj na miejscu postaram się zapisać aby mieć gina wrazie czego
ako99, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:a to bedzie te usg kolo 8 tyg...ja mam teraz 16 czerwca u nich i pozegnam sie z klinika, mam nadzieje ze na zawsze, chyba ze po kilku latach znow nie wyjdzie wtedy sie zgłosimy po drugi cud
Tak i potem jeszcze jedna pod koniec lipca wypada bo napisała mi na kartce..
No to Karolcia już teraz Ci życzę takiego cudukaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Tak i potem jeszcze jedna pod koniec lipca wypada bo napisała mi na kartce..
No to Karolcia już teraz Ci życzę takiego cudu
powolutku, niech najpierw urodzi sie to jedno szczesliwie...ale o drugim tez mozna juz rozmyslacmartusia1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny