X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Kochane moje jeśli mogę Was prosić trzymajcie za mnie i moją kropeczkę jutro kciuki :) Dziękuję :*
    kciuki ogroomne

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madziulka Kochana!!!
    Jejku jak się cieszę, że z Twoim syneczkiem wszystko w porządku, że to wszystko przetrwaliście!!! Jesteś bardzo dzielna i silna! Gratuluję Kochana! :)

kaarolaa, ivi, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia to super, ze juz jestescie w domu, mialas ciezka ta ciaze, caly czas walka o malucha, ale wygrana i teraz mozesz sie cieszyc syneczkiem :) zycze zeby maluszek ładnie rosł i cieszył Was swoja obecnoscia :)

ivi, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa mam pytanko do Ciebie. Wiesz już jak długo masz przyjmować zastrzyki przeciwzakrzepowe. I co z luteiną? Kiedy powinno sie zmniejszać dawke?

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
    Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.

kaarolaa, Nusia, mala29_, Fedra, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivi wrote:
    kaarolaa mam pytanko do Ciebie. Wiesz już jak długo masz przyjmować zastrzyki przeciwzakrzepowe. I co z luteiną? Kiedy powinno sie zmniejszać dawke?
    ja nie bralam nigdy przeciwzakrzepowych, w tym badaniu klinicznym tego nie ma...a lutinus biore 2x1 chyba ze plamie to jeszcze 1 luteine wrazie co...mam wizyte w klinice 16 czerwca to sie dowiem ile jeszcze mam brac, ale napewno do 16 tyg mi zejdzie bo mam zagrozona ciaze...

ivi, mala29_ lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za szybką odp;)

kaarolaa lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia udalo mi sie :) ciezka stymulacja, uzyskalam tylko 4 komorki z czego 1 sie zaplodnila...mialam tylko jedno podejscie i sie udało :) dla mnie to byl cud, do konca nie wierzylam, ze sie udalo...a teraz jak widac konczymy 10 tyd :) ale ciaza zagrozona, 2 razy juz w szpitalu lezalam, teraz musze sie oszczedzac, prawie caly czas leze, ale bedzie dobrze, musi byc dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:23

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
    Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.

Dziękuję bardzo Madziu!! NO mam nadzieję, że w końcu kiedyś i nam się uda...w każdym bądź razie dalej walczę i nie poddam się :)
    Kochana a dla Was dużo zdrówka i spokoju :) abyś w końcu mogła cieszyć się ze swojego szczęścia :)

Ten czas leci jak zwariowany...już niebawem Miriam będzie rodzić a potem Staraczka :) nie moge uwierzyć, że już tyle minęło od tego czasu kiedy zaczynałyśmy...

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj madziu duper ze juz w domku jestes i z synkiem wszystko wporzadku. Niech duzy rosnie i chowa sie zdrowo :). Dziecko to najwiekszu sud i skarb swiata o ktury warto walczyc z calych sil :)

martusia kciuki juz mocno zacisniete i z niecierpliwoscia czekam na relacje z wizyty :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Violik Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2014, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu Madziu Gratuluję Dzidziusia!

Martusia -masz moje kciuki :)

Pomocniki invitrowe wywołały trochę emocji. Oczywiście trzeba o nie zapytać, ale one tylko zwiększają szanse, a nie gwarantują sukcesu. Ja nie miałam ani kleju, ani naciecia otoczk mimo, ze wiedzialam o nich przed transferem, jedynie diagnostyczna histeroskopie i po tym ile różnych artykułów przeczytałam w necie wiem, że na || kreski składa się tyle rzeczy które razem muszą zagrać, że trzeba mieć po prostu mnóstwo szczęścia.

I tego fuksa Wam wszystkim Staraczkom życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 02:57

Fedra, mala29_, Mixa, Nusia, Libra, Beata.D lubią tę wiadomość

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Tak mnie dzisiaj coś tknęło z rana nie wytrzymałam i siknęłam ...i co i NIC I kreska
    Życie,ale nie poddajemy się walczymy dalej, po wakacjach zabieramy mrozaczka.
    Ako99 no to zaciskam kciuki dla równowagi u Ciebie muszą być II kreski

Czekamy na Kacperka
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka tak mi przykro ale ciesze sie ze sie nie poddajesz i bedziesz walczyc nadal bo warto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:08

niecierpliwa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina ale bete będziesz robic prawda?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka droga do szczescia jest bardzo kreta i wyboista, a ja szczerze podziwiam Cie za takie podejscie, ze nie zalamujesz sie i walczysz dalej, ze po malym upadku na tej naszej kretej drodze potrafisz otrzepac sie, wstac i isc dalej twardo do celu! Teraz pakuj walizki, wskakuj w bikini i odpoczywaj na tych greckich wakacjach;) Najwyrazniej maluch nie lubi takich klimatow i mrozaczek zadomowi sie u Ciebie po powrocie:)

Martusia za Ciebie i Twoja Kropeczke kciuki oczywiscie mocno zacisniete, zreszta tak jak za Was wszystkie!

Madzia82 serdecznie gratuluje, ze jestes juz w domku i kazde przytulenie Twojego malenstwa rekompensuje Ci trudy calej ciazy i drogi do jej uzyskania! Jestes dla nas przykladem, ze mimo wielu przeciwnosci losu nie mozna sie poddawac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:03

Fedra lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:23

Fedra lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuśka zobaczymy co to z tego wyjdzie :) póki co nie nastawiam się na nic...

Malinka zrób betę!!! Jeszcze nic nie jest pewne!

Moniaa, Fedra lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka jestem również za tym abyś zrobiła betę i nie denerwowała się niepotrzebnie :) <3

Fedra lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik bety bedzie koło 16 i jestem spokojna bo wiem ze mnie nie zaskoczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:04

Czekamy na Kacperka
‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ