X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Kochane moje jeśli mogę Was prosić trzymajcie za mnie i moją kropeczkę jutro kciuki :) Dziękuję :*
    kciuki ogroomne

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Madziulka Kochana!!!
    Jejku jak się cieszę, że z Twoim syneczkiem wszystko w porządku, że to wszystko przetrwaliście!!! Jesteś bardzo dzielna i silna! Gratuluję Kochana! :)

kaarolaa, ivi, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia to super, ze juz jestescie w domu, mialas ciezka ta ciaze, caly czas walka o malucha, ale wygrana i teraz mozesz sie cieszyc syneczkiem :) zycze zeby maluszek ładnie rosł i cieszył Was swoja obecnoscia :)

ivi, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa mam pytanko do Ciebie. Wiesz już jak długo masz przyjmować zastrzyki przeciwzakrzepowe. I co z luteiną? Kiedy powinno sie zmniejszać dawke?

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
    Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.

kaarolaa, Nusia, mala29_, Fedra, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivi wrote:
    kaarolaa mam pytanko do Ciebie. Wiesz już jak długo masz przyjmować zastrzyki przeciwzakrzepowe. I co z luteiną? Kiedy powinno sie zmniejszać dawke?
    ja nie bralam nigdy przeciwzakrzepowych, w tym badaniu klinicznym tego nie ma...a lutinus biore 2x1 chyba ze plamie to jeszcze 1 luteine wrazie co...mam wizyte w klinice 16 czerwca to sie dowiem ile jeszcze mam brac, ale napewno do 16 tyg mi zejdzie bo mam zagrozona ciaze...

ivi, mala29_ lubią tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za szybką odp;)

kaarolaa lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia udalo mi sie :) ciezka stymulacja, uzyskalam tylko 4 komorki z czego 1 sie zaplodnila...mialam tylko jedno podejscie i sie udało :) dla mnie to byl cud, do konca nie wierzylam, ze sie udalo...a teraz jak widac konczymy 10 tyd :) ale ciaza zagrozona, 2 razy juz w szpitalu lezalam, teraz musze sie oszczedzac, prawie caly czas leze, ale bedzie dobrze, musi byc dobrze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:23

mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
    Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.

Dziękuję bardzo Madziu!! NO mam nadzieję, że w końcu kiedyś i nam się uda...w każdym bądź razie dalej walczę i nie poddam się :)
    Kochana a dla Was dużo zdrówka i spokoju :) abyś w końcu mogła cieszyć się ze swojego szczęścia :)

Ten czas leci jak zwariowany...już niebawem Miriam będzie rodzić a potem Staraczka :) nie moge uwierzyć, że już tyle minęło od tego czasu kiedy zaczynałyśmy...

kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj madziu duper ze juz w domku jestes i z synkiem wszystko wporzadku. Niech duzy rosnie i chowa sie zdrowo :). Dziecko to najwiekszu sud i skarb swiata o ktury warto walczyc z calych sil :)

martusia kciuki juz mocno zacisniete i z niecierpliwoscia czekam na relacje z wizyty :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Violik Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2014, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu Madziu Gratuluję Dzidziusia!

Martusia -masz moje kciuki :)

Pomocniki invitrowe wywołały trochę emocji. Oczywiście trzeba o nie zapytać, ale one tylko zwiększają szanse, a nie gwarantują sukcesu. Ja nie miałam ani kleju, ani naciecia otoczk mimo, ze wiedzialam o nich przed transferem, jedynie diagnostyczna histeroskopie i po tym ile różnych artykułów przeczytałam w necie wiem, że na || kreski składa się tyle rzeczy które razem muszą zagrać, że trzeba mieć po prostu mnóstwo szczęścia.

I tego fuksa Wam wszystkim Staraczkom życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 02:57

Fedra, mala29_, Mixa, Nusia, Libra, Beata.D lubią tę wiadomość

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Tak mnie dzisiaj coś tknęło z rana nie wytrzymałam i siknęłam ...i co i NIC I kreska
    Życie,ale nie poddajemy się walczymy dalej, po wakacjach zabieramy mrozaczka.
    Ako99 no to zaciskam kciuki dla równowagi u Ciebie muszą być II kreski

Czekamy na Kacperka
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka tak mi przykro ale ciesze sie ze sie nie poddajesz i bedziesz walczyc nadal bo warto :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 07:08

niecierpliwa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina ale bete będziesz robic prawda?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka droga do szczescia jest bardzo kreta i wyboista, a ja szczerze podziwiam Cie za takie podejscie, ze nie zalamujesz sie i walczysz dalej, ze po malym upadku na tej naszej kretej drodze potrafisz otrzepac sie, wstac i isc dalej twardo do celu! Teraz pakuj walizki, wskakuj w bikini i odpoczywaj na tych greckich wakacjach;) Najwyrazniej maluch nie lubi takich klimatow i mrozaczek zadomowi sie u Ciebie po powrocie:)

Martusia za Ciebie i Twoja Kropeczke kciuki oczywiscie mocno zacisniete, zreszta tak jak za Was wszystkie!

Madzia82 serdecznie gratuluje, ze jestes juz w domku i kazde przytulenie Twojego malenstwa rekompensuje Ci trudy calej ciazy i drogi do jej uzyskania! Jestes dla nas przykladem, ze mimo wielu przeciwnosci losu nie mozna sie poddawac:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:03

Fedra lubi tę wiadomość

• Kava Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:23

Fedra lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuśka zobaczymy co to z tego wyjdzie :) póki co nie nastawiam się na nic...

Malinka zrób betę!!! Jeszcze nic nie jest pewne!

Moniaa, Fedra lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka jestem również za tym abyś zrobiła betę i nie denerwowała się niepotrzebnie :) <3

Fedra lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik bety bedzie koło 16 i jestem spokojna bo wiem ze mnie nie zaskoczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:04

Czekamy na Kacperka
‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ