IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.kaarolaa, Nusia, mala29_, Fedra, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivi wrote:kaarolaa mam pytanko do Ciebie. Wiesz już jak długo masz przyjmować zastrzyki przeciwzakrzepowe. I co z luteiną? Kiedy powinno sie zmniejszać dawke?
ivi, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia udalo mi sie ciezka stymulacja, uzyskalam tylko 4 komorki z czego 1 sie zaplodnila...mialam tylko jedno podejscie i sie udało dla mnie to byl cud, do konca nie wierzylam, ze sie udalo...a teraz jak widac konczymy 10 tyd ale ciaza zagrozona, 2 razy juz w szpitalu lezalam, teraz musze sie oszczedzac, prawie caly czas leze, ale bedzie dobrze, musi byc dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:23
mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Ale przyznam się, że nie byłam od urodzenia małego w stanie was śledzić. Więc nie jestem na bieżąco. Oczywiście wszystko nadrobię. Widzę, że Kaarolaa ma serduszko pod swoim sercem - super. Dbaj o maluszka, oszczędzaj się. Niech ciąża będzie spokojna. Oby żadna z was nie musiała zaznać tak beznadziejnej ciąży jaką ja miałam.
Nusia Ty z tego co czytam podchodzisz do kolejnej procedury. Zaciskam kciuki by w końcu Tobie się udało. Razem walczyłyśmy w ubiegłym roku. Ja mam maleństwo, a Ty nadal walczysz. Kochana teraz po prostu musi się udać. Życzę Ci tego z całego serca.
Dziękuję bardzo Madziu!! NO mam nadzieję, że w końcu kiedyś i nam się uda...w każdym bądź razie dalej walczę i nie poddam się
Kochana a dla Was dużo zdrówka i spokoju abyś w końcu mogła cieszyć się ze swojego szczęścia
Ten czas leci jak zwariowany...już niebawem Miriam będzie rodzić a potem Staraczka nie moge uwierzyć, że już tyle minęło od tego czasu kiedy zaczynałyśmy...kaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witaj madziu duper ze juz w domku jestes i z synkiem wszystko wporzadku. Niech duzy rosnie i chowa sie zdrowo . Dziecko to najwiekszu sud i skarb swiata o ktury warto walczyc z calych sil
martusia kciuki juz mocno zacisniete i z niecierpliwoscia czekam na relacje z wizytyFedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mamusiu Madziu Gratuluję Dzidziusia!
Martusia -masz moje kciuki
Pomocniki invitrowe wywołały trochę emocji. Oczywiście trzeba o nie zapytać, ale one tylko zwiększają szanse, a nie gwarantują sukcesu. Ja nie miałam ani kleju, ani naciecia otoczk mimo, ze wiedzialam o nich przed transferem, jedynie diagnostyczna histeroskopie i po tym ile różnych artykułów przeczytałam w necie wiem, że na || kreski składa się tyle rzeczy które razem muszą zagrać, że trzeba mieć po prostu mnóstwo szczęścia.
I tego fuksa Wam wszystkim Staraczkom życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 02:57
Fedra, mala29_, Mixa, Nusia, Libra, Beata.D lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Witajcie Tak mnie dzisiaj coś tknęło z rana nie wytrzymałam i siknęłam ...i co i NIC I kreska
Życie,ale nie poddajemy się walczymy dalej, po wakacjach zabieramy mrozaczka.
Ako99 no to zaciskam kciuki dla równowagi u Ciebie muszą być II kreskiCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Malinka droga do szczescia jest bardzo kreta i wyboista, a ja szczerze podziwiam Cie za takie podejscie, ze nie zalamujesz sie i walczysz dalej, ze po malym upadku na tej naszej kretej drodze potrafisz otrzepac sie, wstac i isc dalej twardo do celu! Teraz pakuj walizki, wskakuj w bikini i odpoczywaj na tych greckich wakacjach;) Najwyrazniej maluch nie lubi takich klimatow i mrozaczek zadomowi sie u Ciebie po powrocie:)
Martusia za Ciebie i Twoja Kropeczke kciuki oczywiscie mocno zacisniete, zreszta tak jak za Was wszystkie!
Madzia82 serdecznie gratuluje, ze jestes juz w domku i kazde przytulenie Twojego malenstwa rekompensuje Ci trudy calej ciazy i drogi do jej uzyskania! Jestes dla nas przykladem, ze mimo wielu przeciwnosci losu nie mozna sie poddawac:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 08:03
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny