IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ojojoj no to czekamy jak na szpilkach... u nas w Kriobanku jest fajnie, ponieważ na betę czekamy około 20-40 minut, w zależności od tego czy maszyny sa zajęte
Pamiętam jak czekałam któregoś razu w poczekalni przy mojej pozamacicznej na wynik bety... modląc się aby spadła. Ehh to było najdłuższe 40 minut w moim życiu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Gratuluję oczywiście dziewczyną, którym marzenie się spełnia
Uzbierałam pieniążki na in vitro Podchodzimy na 100 %. Czy któraś z was miała ją robioną w Warszawie? Zastanawiam się nad Novum i Invictą. PomóżcieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:47
Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra... zrobilam kolejny test...
8dpt, 3 dniowy zarodek.
test ujemny.
znaczy ta druga kreska widac gdzie powinna byc... ale nie jest praktycznie widoczna.
jak testy wygladaja? ta druga kreska nawet przy negatywnych jest widoczny tak jakby cien?
lapie sie jak tonacy brzytwy... ale chyba jednak przeczucia mnie nie myla :S -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:kurcze ako a może jest jeszcze za wcześnie na pozytywny test? nie rób więcej tych testów tylko idź na bete! ja niestety nie wiem jak to jest z testami bo nigdy nie miałam pozytywnego...
a negatywny ma ten cien?
przygladalas sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:16
-
nick nieaktualny
-
U mnie na teście był cień drugiej kreseczki, taka mała niteczka ledwie widoczna. Dziś wyraźnie tylko jedna testowa, bez żadnego cienia, żadnych złudzeń.
Jutro beta, jakiś cud wielki by się musiał stać, żeby beta była dobra.Moniaa lubi tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
ako99 wrote:dobra... zrobilam kolejny test...
8dpt, 3 dniowy zarodek.
test ujemny.
znaczy ta druga kreska widac gdzie powinna byc... ale nie jest praktycznie widoczna.
jak testy wygladaja? ta druga kreska nawet przy negatywnych jest widoczny tak jakby cien?
lapie sie jak tonacy brzytwy... ale chyba jednak przeczucia mnie nie myla :S
nie przy negacie nic nie widać nawet miejsca na druga kreske
więc albo czekasz albo idziesz na beteako99, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny