X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violik ni kumam jak zamknal procedure? U Nas zreszta to wynika z umowy procedura jest zamykana po pierwsze kiedy ciaza bedzie potwierdzona (i nie chodzi o jedna bete tylko potwierdzenie przez usg-ale o to moge dopytac w srode)...
    Po drugie nie bedzie koniecznosci podchodzenia do drugiej proby bo jestes w ciazy i wszystko bedzie dobrze...
    I podziwiam ze w sprawie bety sluchasz meza ja mojemu zapowiedzialam ze zrobie bo mnie to uspakaja ;) tak wiec ja bym zrobila druga na Twoim miejscu by byc spokojnym :)

mala29_ lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ivi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    juz jestem... beta 9dpt - 77, dzisiejsza, czyli 11dpt - 203.
    ja wiedziałąm że tak będzie;)
    Gratuluje

Fedra, mala29_, ako99, malinka1984 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuśka to super, teraz życzę bezbolesnych nakłuwanek i pięknego wzrostu jajeczków!! A Ty jesteś z Białegostoku czy skądś dojeżdżasz?

Fedra lubi tę wiadomość

• ivi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia co u Ciebie???

• Kava Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:25

Moniaa lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Sansivieria Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki zaciążone - ogromne gratulacje!! Bardzo przyjemnie tu do Was zaglądać i czytać te wspaniałe wieści!!!

kaarolaa, Mixa, Fedra, martusia1986, ivi lubią tę wiadomość

age.png
    age.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo na 2 dni wyjechać w góry, a tu takie nowości ;)
    Ako serdecznie gratuluje!! Widzizz i nie było potrzebne to Twoje czarnowidztwo po raz kolejny widać, że musimy cierpliwie czekać na swoją kolej :)
    Violik Tobie także serdecznie gratuluje!! Nie słuchaj męża ani lekarza tylko jak najszybciej powtórz betę, zobaczysz przyrost i od razu zrobisz się o wiele spokojniejsza :)
    Kurdeee ale wysyp;) Super wiadomości oby tak dalej:)

kaarolaa, Fedra, mala29_, martusia1986, ako99, ivi, malinka1984 lubią tę wiadomość

• sisi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny strasznie wam gratuluje !!!! i zazdroszcze, oczywiscie pozytywnie ;) Ja mam moja pierwsza wizyte w klinice juz w czwartek, nie moge sie doczekac co mi powiedza.

mala29_, Fedra, Katha81 lubią tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ako czyli widzialas pecherzyk dzisiaj czyli jest szansa ze i ja cos zobcze w srode?
    Ako i przypomnij mi mialas dwa maluchy podawane? Przepraszam ze nie pamietam ale w ostatnich dniach o wielu rzeczach nie pamietam :/

dwa maluchy. widzialam pecherzyk i cien drugiego. maja oba mniej niz po 1mm.
    we czwartek ide znowu na usg i wtedy powinny miec ok 3mm i je bedzie widac, wiec Ty w srode tez pewnie cos zobaczysz :D
    ale ja tez mam luki w pamięci :D
    widać ...ciąża :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:47

arlenka, Moniaa, Fedra, agniesia2569, ivi, mala29_, Mixa, malinka1984, Tosia 1981, gosia81, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minuśka to jesteśmy sąsiadkami heheh ja w zasadzie prawie tez, całe życie mieszkałam w Białym, ale po ślubie kupiliśmy domek pod miastem :)

Fedra, mala29_, kaarolaa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako ale fajnie :)

Sisi trzymam kciuki za szybkie zalatwienie sprawy i zielony final :)

A czy ktos wie co u Nusi?

mala29_, sisi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzin dobry zycze slonka bo u mnie leje...

Moniaa, niecierpliwa, martusia1986 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mesy Przyjaciółka

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    juz jestem... beta 9dpt - 77, dzisiejsza, czyli 11dpt - 203.
    aaaaaaaaaa gratuluje :) pamiętam jak razem walczyłyśmy a tu proszę ;) widać , że warto próbować ;)

fedra tobie też gratuluję ;) chyba nikogo nie pominęłam >?

Fedra, ako99, mala29_, kaarolaa lubią tę wiadomość

atdcp07wgmlvqj4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako Kochana gratulacje!!!STrasznie się cieszę, że CI się udało, tak samo jak Ivi, bo tak jak pisze Mesy, zaczynałyśmy mniej więcej razem...

A u mnie niestety porażka, muszę się pożegnać z myślami o macierzyństwie :(
    nie pobrali żadnej komórki i na dodatek wylecieliśmy przez to z programu...
    potrzebuję teraz trochę czasu na wszystko, muszę to sobie poukładać, zastanowić się co mam dalej robić ze swoim życiem...bo niestety na kolejną próbę, tym razem komercyjną nas po prostu nie stać :((

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh Nusia strasznie mi przykro;( cholernie to wszystko niesprawiedliwe!! Trzymaj sie dzielnie

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusia przykro mi baardzo z tego powodu ... :( To była dla Ciebie ciężka próba na jaką wystawiło Cię życie. Jesteś silna kobietą. Życzę aby kiedyś jednak zaświeciło słońce!!!

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia kurcze nie wiem co powiedzieć to wszystko takie niesprawiedliwe :/ przytulam Cie mocno i nadal będe kibicować trzymać kciuki i modlić się byście znaleźli nową siłę do walki a walka ta zakończyła się sukcesem <3

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ivi Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia strasznie mi przykro. Dajcie sobie czas na pozbieranie się po tym wszystkim, odpocznij bo jest Ci napewno bardzo ciężko
    Nie mozecie za jakiś czas znów startować z tego rządowego programu? Ja się w tym nie orientuję bo nie mieszkam w Polsce. Ale może inna klinika?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi chyba 2 razy nie można korzystać z tego programu, poza tym amh miałam na granicy do kwalifikacji, więc teraz już na 100% będzie poniżej...ale wkurza mnie to, że za 1 razem miałma pobranych 6 komórek, a teraz się nie udało, na to mogło mieć wpływ wiele czynników i nie powinno być czegoś takiego, że wypadamy z programu bo nie pobrali żadnej komórki...a może akurat 3 razem trafilibyśmy na lepszy cykl, inne leki i stymulacja wyglądałaby inaczej...to wszystko jest chore!!!
    klinke już zmieniliśmy i więcej razy nie można w tym programie...teraz to sobie mogę wybierać jaką chcę, ale sama za wszystko zapłacić...

• Anetamaria Nowa

Wysłany: 3 czerwca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia pozwalam sobie napisać mimo,ze jestem tu nowa chociaż sumiennie śledzę wszystko :-) chciałam tylko napisać,ze organizm potrafi czasami dać nam popalić.Ja przy bardzo korzystnych wynikach nie zareagowalam wogole na stymulacje poprostu porażka nie dość,ze jeden pęcherzyk to i estradiol nikly :-( cóż widocznie nie ten czas i nie ta pora wkoncu kiedy mnie stać na in vitro okazuje sie,ze byc może moje jajniki nigdy nie odpowiedzą na stymulacje,także porażka po całości i tez wiem jakie to uczucie jak gdy po codziennych badaniach widać,ze nic sie nie dzieje.TAk wiec głowa do góry,może to nie był dobry czas dla Nas ale napewno karta sie odwróci.Pozdrawiam (ale sie rozpisałam) A wszystkim pozostałym gratuluje i zerówka życzę :-)

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ