IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:juz jestem... beta 9dpt - 77, dzisiejsza, czyli 11dpt - 203.
Kochana super strasznie sie ciesze ale Nas przetrzymalas choc spokojnie moglas juz o pierwszej powiedziecako99, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnylekarz mi powiedzial ze to za wczesnie by sie cieszyc ze mam potwierdzic dopiero w poniedzialek i dopiero otwierac szampana
wiec dlatego nie mowilam
ale juz widac jeden pecherzyk i ...nie mozna wykluczyc ze obok jest drugi
wiec czekamy na kolejne usg zeby potwierdzic czy nie bedzie blizniakowkaarolaa, Tosia 1981, mala29_, Fedra, gosia81, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, dziś bety nie robiłam, dziś to walczylam o uzyskanie sobotniego wyniku bo tel.nie odbierali, potem kilka razy potwierdzali maila, masakra, a potem bylam u lekarza, niedawno wróciłam, a zmęczona jestem na maxa
Już nie rycze ale boje się strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:18
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualnyViolik wrote:Nie, dziś bety nie robiłam, dziś to walczylam o uzyskanie sobotniego wyniku bo tel.nie odbierali, potem kilka razy potwierdzali maila, masakra, a potem bylam u lekarza, niedawno wróciłam, a zmęczona jestem na maxa
Już nie rycze ale boje się strasznieFedra, ivi lubią tę wiadomość
-
Ako moje ogromne gratulacje
je je je jest nastepna fasolinka, az mi sie tanczyc chce z radosci
Violik spokojnie moze powtuz bete za jakis czas, ja caly czas trzymam kciuki kochana za Ciebie :*
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Violik wrote:Tu Violik u mnie beta malutka 98, 6 w 14dpt
Co Ty Kochana gadasz beta jest ok wszystko zalezy kiedy malenstwo sie w Tobie zagniezdzilo na pewno zrob w srode powtorke a juz juz Ci serdecznie gratulujkaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ako czyli widzialas pecherzyk dzisiaj czyli jest szansa ze i ja cos zobcze w srode?
Ako i przypomnij mi mialas dwa maluchy podawane? Przepraszam ze nie pamietam ale w ostatnich dniach o wielu rzeczach nie pamietam
2015 Nati
2017 Suzi -
Mam pytanie, bo mi się oczywiście komplikatory włączyły.
Jeśli beta nie przyrośnie, a dziś doktor powiedział, ze zamykamy procedurę, co co wtedy? Będę mogła podejść do 2 próby in vitro czy już nie?
Po moich ostatnich płaczach mąż mi zakazał robienia bety i mam czekac 2 tygodnie, tak jak powiedzial lekarz, no nie wiem czy to dla mnie dobre?
Oszaleje z niepokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:56
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Gratuluję Ako, warto próbować jak widać !!!
Violik ale przecież wysokość o niczym nie świadczy, tylko przyrost się liczy. Ja bym jednak zrobiła następną betę , nie możesz się tak stresować przez 2 tygodnie.
Nusia, co u Ciebie?
Fedra Bardzo Ci gratuluję, to jedna z tych wieści która cieszy szczególnieFedra, gosia81 lubią tę wiadomość
Jestem mamą