IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Nusiu.......Teraz to mi bardzo głupio, że przeżywam brak swojej ciąży przy 17 pecherzykach ale u nas znów tylko 2 się zaplodnily
Uffff my wszystkie mamy jakaś karę za coś czy co?
Mam stracha, że jak w poniedziałek pójdę do lekarza to coś mi powie, że torbiele albo coś innego źle i ze nie mogę podejść 2 raz. Po nas widzę, ze wytrzymamy tylko 3 miesiące bez in vitroWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:26
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Nusia trzymam kciuki, za jedno dzielne jajo, pamietaj, ze zeby miec dzidziusia wystarczy jedno
Violik ja tez sie boje srodowej wizyty i tez wiem, ze wiecej nerwow mnie bedzie kosztowalo oczekiwanie niz samo podejscie do ivf, wiec z dnia na dzien przekonuje sie, ze nie chcialabym zbyt dlugo czekac.Violik, malinka1984, Nusia lubią tę wiadomość
-
Nusia bede bardzo mocno za Ciebie i twoje jajeczko trzymac kciuki i pomodle sie aby okazalo sie ze jajeczko jest dobre i dzielnie sie bedzie dzielilo by muc puzniej zamieszkac w tobie :*
Nusia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Gdzie jest Ako99 kurcze....
Aana środa dla Nas obu będzie stresująca.Ja się martwie żeby nie było torbieli i żeby wszystko się ładnie oczyściło.U mnie w środę to już będzie 5dc więc po @.
My na bank odpuszczamy ten cykl bo chcemy w lipcu na spokojnie, bez spinki podejsć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 15:07
mala29_ lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Gdzie jest Ako99
Aana środa dla Nas obu będzie stresująca.Ja się martwie żeby nie było torbieli i żeby wszystko się ładnie oczyściło.U mnie w środę to już będzie 5dc więc po @.
My na bank odpuszczamy ten cykl bo chcemy w lipcu na spokojnie, bez spinki podejsć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga17070 wrote:Violik testowałaś dzisiaj że pytałaś o wynik testu ?
Betę robiłam w sobotę rano, wynik będę miała jutro do 10
potem mam wizytę u dr, więc jeśli nie będzie wyniku to ich uduszę
Testowałam wczoraj i dziś na pinkowych testach (takich samych)
no i testowa krecha gruba i wyraźna, a ta ciążowa tak bym powiedziała 1/3 wyrazistości testowej, dlatego zapytałam o te torbiele w zw. z sikańcami
Ako, moją kolezankę tez brzuch bolał, a beta ponad 200 u niej także spoko póki nie ma krwawieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 17:10
nick nieaktualny
-
Ako to po cichu gratuluje dla pocieszenia powiem ze dzisiaj jest termin mojej @ i od rana brzuch boli jakby ta malpa miala zaraz przylsc...
Nusia trzymam kciuki za jutrzejszy dzien...
Violik wroze Ci jutro ladna bete moje testy tez nie byly super wyrazneNusia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:jestem... kiepsko sie czuje, boli mnie brzuch.
jakby sie zbliżała mega @
nie denerwujcie sie, szkoda nerwów.
nie mówię bo nie chcę zapeszac. jutro jesli beta sie zwiekszy/podwoi to bedę się chwalic... dzis nie ma czym jeszczeako99, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Nie ukrywam, że to nasza jedyna szansa, wirus wyklucza ciążę naturalną, a do adopcji pewnie przez tego wirusa nas by nie zakwalifikowali
Więc albo dzidzius z in vitro albo nigdy nie będziemy rodzicami. No i do tego wciąż badamy jak dalece wirus zaatakował, mój mąż jak ma doła to liczy ze pożyje 20 lat, powiem Wam że w szpitalu zakaźnym obok leżał facet i do konca życia nie zapomnę jak patrzył w sufit, nie odpowiedział dzień dobry, nic po prostu wzrok w 1 punkt
Ta kreska widoczna w 1/3 -kilka razy sprawdzalam czy to nie efekt wyobraźni.
Tak czy inaczej powinna być wyraźniejsza dlatego nie wierzę, zeby cos z tego było
Violik ja jak robiłam test to też ta druga krecha była bardzo słabo widoczna. Mąż jej się tak długo przyglądał, że później miał sen o teście ciążowym jak pojawiała się druga kreska, a później znikała.
Nusia trzymam mocno kciuki. Nie ważna jest ilość lecz jakość. Dobrze będzie.mala29_, Nusia, Fedra lubią tę wiadomość