IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:my mielismy mrozone nasienie, zostawilismy depozyt w listopadzie, bo meza przeciez od grudnia nie ma w domu, a w dzien punkcji bylam sama bo mezu byl w pracy i nie dostalby wolnego...metoda ICSI...
od grudnia nie masz męża obok? Ojejku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:oooo... odezwała się najbardziej tajemnicza z koleżanek z forum
a kto trzymał nas w niepewności?
potwierdzę to się pochwalę
nie potwierdzę to też się pochwalę
Ako.....chyba nie robisz Fedrowej zemstyKava lubi tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Ja dzisiaj na spacerze widziałam takiego małego bombla już troche chodzacego ale taki był cudny,że aż chciało sie go porwać
Ech, życie..... nie możesz być łaskawsze
Po tym wszystkim to mam takie duże brzucho, że aż nie mogę na siebie patrzeć- do tego fioletowe tu i tamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 20:25
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Ze mnie juz na szczescie wszystko zeszlo, chyba najgorzej bylo po wyciszaniu ovulastanem forte, teraz jak znow bede wyciszana to poprosze o cos innego (jesli bedzie taka mozliwosc), bo nie chcialabym znow nie miec widocznej zadnej kostki z powodu opuchniecia wszystkiego
A dzisiaj topie smutki w kieliszku winka...
Przed wczoraj poszlam na solarium chyba po roku niechodzenia i tak sobie przysmazylam posladki, ze nie moge siedziecTak to jest jak sie czlowiek na sile chce uszczesliwic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Violik tez uwazam ze nie mi sie @ spozniala mialam straszny bol brzucha i plecow test wyszedl ngatywny a mialam dosc spora torbiel krwotoczna...
Ale wiadomo jesli test jest pozytywny najlepiej potwierdzic to beta i z tego co dobrze pamietam to przy ciazy wiekszosc torbieli sie wchlania (jesli takowe wystepuja)...
A tak w ogole to dzien dobry i milego dniamartusia1986, Nusia, malinka1984 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki!
Na początek chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego z okazji dnia Dzieckabo dla naszych rodziców zawsze będziemy dziećmi
a teraz sobie troszkę ponarzekamu mnie niestety nie za ciekawie, jutro mam punkcję, ale jest tylko 1 pęcherzyk dominujący, pojawiło się pełno małych ale niestety już nie są w stanie dorosnąć. Także jutro liczę na cud, bo z jednym pęcherzykiem to tylko cud nas uratuje...na dodatek dowiedziałam się, że jeśli nie uda się pobrać żadnej komórki to niestety "wylatujemy" z programu dofinansowania... mój mąż już mi zapowiedział, że na kolejne podejście to on nie ma narazie siły i na dodatek funduszy też już nie mamy...on jest strasznie pesymistycznie nastawiony, powiedział mi, że nie wierzy że się uda...masakra jakaś...no i podsumowująć:
wydane ponad 5 tys. a nie wiadomo czy będzie jaka kolwiek komórka pobrana...oto i moja historia z obecną stymulacją! -
Nusiu to trzymam kciuki za jednego siłacza, niech walczy dla Was.
Ako gdzie jesteś?? Jak wynik?
Ja dziś złożyłam mężowi życzenia z okazji imienin życząc mu zdrowia, szczęścia...pieniędzy a on powiedział że życzy sobie zostać tatą i móc spędzić Dzień Dziecka z własnym dzieckiem, no i w tym momencie wymiękłam...eh też bym chciała ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 11:20
Nusia lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny