IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Hej Dziewczynki!
Na początek chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego z okazji dnia Dziecka bo dla naszych rodziców zawsze będziemy dziećmi
a teraz sobie troszkę ponarzekam u mnie niestety nie za ciekawie, jutro mam punkcję, ale jest tylko 1 pęcherzyk dominujący, pojawiło się pełno małych ale niestety już nie są w stanie dorosnąć. Także jutro liczę na cud, bo z jednym pęcherzykiem to tylko cud nas uratuje...na dodatek dowiedziałam się, że jeśli nie uda się pobrać żadnej komórki to niestety "wylatujemy" z programu dofinansowania... mój mąż już mi zapowiedział, że na kolejne podejście to on nie ma narazie siły i na dodatek funduszy też już nie mamy...on jest strasznie pesymistycznie nastawiony, powiedział mi, że nie wierzy że się uda...masakra jakaś...no i podsumowująć:
wydane ponad 5 tys. a nie wiadomo czy będzie jaka kolwiek komórka pobrana...oto i moja historia z obecną stymulacją!
Nusia nie takie cuda widziałam w klinice ....babce pobrali jedną komórkę , a 2 dni potem spotkałyśmy się na punkcji więc cała moc w tej jednej ! będzie dobrze !
Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
I ja się melduje na posterunku kciukowym ale ide po kawe bo zaraz usne i wszystko przegapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:47
kaarolaa, ako99, Moniaa, mala29_, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w zeszłym roku było podejrzenie ciąży mnogiej potem beta spadła i znowu poszła do góry ale na wszystko było za późno miałam za niski poziom progesteronu...
wiem ze Winogronko było na kleju podawane ale strach przed ciazą pozamaciczna jest większy niż mój zdrowy rozsądek a wyczytałam ze za szybki wzrost bety moze właśnie o tym świadczyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Moniaa wrote:http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Fajny kalkulator Ja owulację liczyłam jako dzień punkcji i odliczasz od kolejnego dnia...
za kalkulator dziękuje na belly jest ten sam tylko można mniejszą ilość dni po owu ustawić bo ja wcześniejszą bete robiłam gdzieś 12 dni po punkcji a ten kalkulator bierze tylko od 14 dnia po owu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Moniaa wrote:oo nie wiedziałam że jest dzięki za podpowiedz. Może jak się odezwą w końcu kiedyś z tego kriobanku to może mi się przyda
Kochana na pewno Ci się przyda ja w to wierze tak samo jak się przyda wszystkim Dziewczynom z tego watku17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny