IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jesli chodzi o deklaracje wiary to sorry ale co taki czlowiek robi jako lekarz... mnie to tak wkurza jak o tym slucham ze szok, a jesli juz tak robia to w necie powinn byc lista tych lekarzy a dotego kazdy przy gabinecie i reklamie swojej osoby powinien napisac czego wiara mu zabrania... kiedys kolezanka wydala 100zl za wizyte by sie dowiedziec ze tabletek anty nie dostanie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz

2015 Nati
2017 Suzi
-
ako99 wrote:odebralam wynik... ale będę wredna i powiem Wam w poniedziałek wieczorem dopiero

I ja Ty taka wredna bedziesz to ja tez o kolejnych rzeczach bede informowac z kilkudniowym opoznieniem
ako99 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:odebralam wynik... ale będę wredna i powiem Wam w poniedziałek wieczorem dopiero

to po co przychodzisz rozmawiać na forum skoro później chwalisz się że betujesz, a później nie chcesz powiedzieć wyniku...?
masakra...
ako99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja podchodzilam ale nasienie nie bylo mrozone byla wystarczajaca probka swiezego choc parametry byly obnizone my mielismy ICSI ale w innej klinice proponowano nam IMSI ale jak widac nie trzeba bylo, we wczesniejszej klinice rowniez proponowano mrozenie w obecnej nie widziano takiej potrzeby...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz

2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny3 dc moze byc jeszcze tylko tak jak piszesz oby jajka za szybko nie rosłyMinuśka wrote:No i rozpoczynam dziś nowy cykl.
Dzwoniłam do kliniki i wizytę mam w poniedziałek o 10.00.
Wtedy też rozpoczniemy stymulację.
Trochę się martwię czy to nie za późno.
U mnie w 1 dc są zawsze 3 jajeczka o średnicy 9 mm.
Za duże. Ciekawe co z tego wyjdzie. Nawet profesor mówił, że mam mniejsze szanse na powodzenie. Ale to nic.
Nawet jak się nie uda to zobaczymy przynajmniej jak reaguję na leki itd.
powodzenia...i trzymam kciuki, pisz w poniedzialek jak po wizycie, nie bede mogla sie doczekac
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymy mielismy mrozone nasienie, zostawilismy depozyt w listopadzie, bo meza przeciez od grudnia nie ma w domu, a w dzien punkcji bylam sama bo mezu byl w pracy i nie dostalby wolnego...metoda ICSI...Fedra wrote:Ja podchodzilam ale nasienie nie bylo mrozone byla wystarczajaca probka swiezego choc parametry byly obnizone my mielismy ICSI ale w innej klinice proponowano nam IMSI ale jak widac nie trzeba bylo, we wczesniejszej klinice rowniez proponowano mrozenie w obecnej nie widziano takiej potrzeby...
marcela29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny