IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jesli chodzi o deklaracje wiary to sorry ale co taki czlowiek robi jako lekarz... mnie to tak wkurza jak o tym slucham ze szok, a jesli juz tak robia to w necie powinn byc lista tych lekarzy a dotego kazdy przy gabinecie i reklamie swojej osoby powinien napisac czego wiara mu zabrania... kiedys kolezanka wydala 100zl za wizyte by sie dowiedziec ze tabletek anty nie dostanie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ako99 wrote:odebralam wynik... ale będę wredna i powiem Wam w poniedziałek wieczorem dopiero
I ja Ty taka wredna bedziesz to ja tez o kolejnych rzeczach bede informowac z kilkudniowym opoznieniemako99 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
ako to jesli chcesz tak trzymac w niepewnosci to zapewne sie udalo tylko chcesz potwierdzic. Mow szybciutko bo fo poniedzialku to ja na zawal padne :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 15:58
ako99, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
ako99 wrote:odebralam wynik... ale będę wredna i powiem Wam w poniedziałek wieczorem dopiero
to po co przychodzisz rozmawiać na forum skoro później chwalisz się że betujesz, a później nie chcesz powiedzieć wyniku...?
masakra...ako99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja podchodzilam ale nasienie nie bylo mrozone byla wystarczajaca probka swiezego choc parametry byly obnizone my mielismy ICSI ale w innej klinice proponowano nam IMSI ale jak widac nie trzeba bylo, we wczesniejszej klinice rowniez proponowano mrozenie w obecnej nie widziano takiej potrzeby...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMinuśka wrote:No i rozpoczynam dziś nowy cykl.
Dzwoniłam do kliniki i wizytę mam w poniedziałek o 10.00.
Wtedy też rozpoczniemy stymulację.
Trochę się martwię czy to nie za późno.
U mnie w 1 dc są zawsze 3 jajeczka o średnicy 9 mm.
Za duże. Ciekawe co z tego wyjdzie. Nawet profesor mówił, że mam mniejsze szanse na powodzenie. Ale to nic.
Nawet jak się nie uda to zobaczymy przynajmniej jak reaguję na leki itd.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja podchodzilam ale nasienie nie bylo mrozone byla wystarczajaca probka swiezego choc parametry byly obnizone my mielismy ICSI ale w innej klinice proponowano nam IMSI ale jak widac nie trzeba bylo, we wczesniejszej klinice rowniez proponowano mrozenie w obecnej nie widziano takiej potrzeby...
marcela29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny