IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja od zawsze chciałam mieć Zuzie i nie przeszkadza mi ze co druga na podwórku to właśnie Zuzia bo moja będzie wyjatkowa i jedyna
a z chłopcem to gorzej ja chciałam Kubusia ale mojemu kojarzy sie to z imieniem psa i jestem w kropcekaarolaa, ivi, martusia1986, ako99, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:No tak każdy ma swoje zdanie
Dla mnie ma się podobać innym nie musimartusia1986, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Rany... Wy już wybieracie imiona, ale super tez bym już chciała
poczekaj tez niedługo bedziesz wybierala imiona dla swojego malucha...Fedra, mala29_, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Mam taką nadzieję Moja klinika dostała refundację i będziemy się starać o środki. W sumie tez mam wybrane imię dla córki po babci Zosia a dla syna mąż wybierze. U was to już jest takie realne
kaarolaa lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mount wrote:Dzień dobry
Chciałam się Wam pożalić, że mąż mi dzisiaj wyjechał na dwa miesiące, bleeee... z każdej strony czekanie.
Dziękuję za wysłuchanie :*
miłego dnia!Mount lubi tę wiadomość
Chciałam się Wam pożalić, że mąż mi dzisiaj wyjechał na dwa miesiące, bleeee... z każdej strony czekanie.
miłego dnia!
czyli podaj adres jedziemy na imprezeako99, Mount lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
miłego dnia!
Mount to co z wasza lipcowa stymulacja? Wpadnie na chwilke, macie nasienie zamrozone czy przesuwacie w czasie staranka??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:54
-
Minuśka wrote:Będziesz mogła
Lekarze mówią, ze dopóki nie ma na teście II kresek można wszystko (oczywiście z umiarem )
Mam też koleżankę ginekolog i ona mi to świetnie wytłumaczyła. Natura wie co robi. Dzieciatko na samym początku odżywia się z łożyska (chyba). To takie zabezpieczenie naturalne – kiedyś kobiety często późno dowiadywały się o ciąży.
Nie daj się zwariować. Wszystko dla ludzi, ale z rozsądkiem. Miłej zabawy!!!Beata.D lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Mount to co z wasza lipcowa stymulacja? Wpadnie na chwilke, macie nasienie zamrozone czy przesuwacie w czasie staranka??
Kochana, nie wpadnie. Wyjechal na drugi koniec swiata, albo i dalej. Nasienie zamrozone, dokumenty podpisane. Klinika swiadoma, ze Go nie bedzie. Wiedza co i jak. Nie robili problemow. Buziakaarolaa, Beata.D, niecierpliwa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMount wrote:Kochana, nie wpadnie. Wyjechal na drugi koniec swiata, albo i dalej. Nasienie zamrozone, dokumenty podpisane. Klinika swiadoma, ze Go nie bedzie. Wiedza co i jak. Nie robili problemow. Buzia
Mount lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:to super, u nas było tak samo, maz wyjechał, nie mial jak przyjechac wiec nasienie zamrozone, o nic nie musielismy sie martwic cena tylko dosc wysoka, 400 zł za depozyt...
u nas też 400zł za depozyt już nawet nie liczę my i tak nie mieliśmy wyjścia - mąż zajmuje się takimi rzeczami, że lekarz stwierdził, że jak wróci to będziemy Go "naprawiać" do grudnia... (w sensie parametry nasienia), więc złożyliśmy ten depozyt expressowo w szczytowej formie (12 "działek" z tego ponoć zrobili) ;o
kaarolaa, Tosia 1981, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny