IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam imiona wybrane od dziecinstwa Aleksandra bądz Antonina lub Aleksander / Antoni
niestety moja siostra jest w ciazy i spodziewają się ...Aleksandra i mój mąż już najeżony że drugiego Alexa lub Aleksandry nie będzie ;S
a Antoni/Antonina mu sie nie podoba...
i co ja mam zrobic? :S -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Marcelina to meza siostra...dziewczynka bedzie albo Anastazja albo Marcjanna...ktores z tych 2...a Wam ktore sie bardziej podoba??? potrzebuje małej pomocy
oba bardzo orginalne...
ale chyba ku Anastazji bym się bardziej skłaniała taka mała Nastkakaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymoja sis wiedziała o moich imionach... ale to jej maz sie zaparl na Aleksandra :S
no i teraz my mamy 'problem'
moja sis nie mieszka w PL wiec to nie jest znowu taki wielki klopot ze imiona dzieci by nam sie powtarzaly... ale moj mąż nie chce :Skaarolaa, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto jak bedzie u Ciebie cora moze byc Ola
mi tez sie wlasnie takie zdrobnienie podoba starsza Anastazja, a malutka bedzie Nastka
albo Marceli Piotr ku uciesze mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 14:30
mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki ladne te wasze imiona dla dzieciaczkow Ja zbytnio nie wybralam boje sie zeby tym nie zapeszyc ale mojemu m. podobaja sie takie dla dziewczynki Vivien lub Szajen co zbytnio mi sie nie podobaja. Choc osobiscie to wolala bym zeby byla Izabela a zdrobniale wolala bym Bella tak mi sie jakos bardzo podoba to zdrobnienie.
A tak pozatym to Fedrus wynik bety rewelacyjny kochaniutka pewnie za niedlugo wrzucisz tu fotke winogronka swojego .
Misia czekam z niecierpliwoscia na relacje z transferu i kciuki zacisniete mam za sex na szkielku .
Minusia za Ciebie tez wielkie kciuki zaciskam i zdradz nam co tam twoje jajniczki wychodowaly ?Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ja tak jak mówiłam ze nie będę męczyła lekarki przed @ tak też zrobiłam. Ale dzisiaj mam juz 2 dzień cyklu i stwierdziłam że zadzwonię i zapytam się jak tam nasza powtórna kwalifikacja. Przypominam, że wizytę kończąca pierwsze podejście do badania klinicznego mieliśmy chyba 30 marca, także sporo czasu już minęło od tamtej pory. No niestety nadal nikt nic nie wie. Poczekamy może do lipca sierpnia i spróbujemy załapać się do ministerialnego. Może wejdzie już ta refundacja leków i trochę zaoszczędzimy Także nadal cierpliwie czekam Może teraz za mocno się nie udzielam, ale cały czas Was podczytuję i GRATULUJĘ Szczęściarom zafasolkowania
niecierpliwa, Fedra, agniesia2569, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaa podobno sierpien, wrzesien ma ruszyc druga tura tych badan...
aaana moze to marne pocieszenie, ale teraz zaczyna sie piekny czas, super pogoda, wakacje i powinno to oczekiwanie szybko minac...sierpien nie jest tak daleko, a wiesz ile juz musialas czekac, to to jest nicMoniaa, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Ja zdecydowanie chcę wakacje pominąć ze swojego starania. Człowiek od zycia musi mieć też coś dla siebie. A wypoczynek psychiczny to czasem najważniejszy lek ze wszystkich
kaarolaa, mala29_, ako99, niecierpliwa, Tosia 1981, Fedra, Beata.D, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny