IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartusiu sliczny ten twoj kropeczek

dziewczynki widze ze wasze kropeczki ladnie rosna to super oby tak dalej a ovuciotka Mala trzyma za nie mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 09:20
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, niecierpliwa, MisiaMisia, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:i pewnie jeszcze mowi, ze to chlopak bedzie co???
Tak jak mu wysłałam mmsa ze szpitala to napisał że to na pewno duży zdrowy syn
hehe
nick nieaktualny, gosia81, Fedra, Kava, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MisiaMisia, ivi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyako a jaka metode mieliscie??? klasyczne ivf czy icsi??? bo u nas bylo icsi i to od pani embriolog zalezy jaka plec nam sie trafila
to ona wybrala plemnik i polaczyla go z komorka...
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, MisiaMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno wlasnie nie zapytalam... przy pierwszym ivf mielismy icsi.
wydaje mi sie ze teraz tez, ale nie potwierdzałam :S
zapomniałam...
za bardzo bylam zaaferowana tym razem
wg wyliczeń wychodzi mi synek... jakas wyliczankę moja mama ma... a ja czuję że będzie dziewczynka
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój wogóle mówi że nic nie czuje i nic nie wie, że tylko chce żeby było zdrowe...
myślę że to dlatego że, po pierwsze, nie był na usg jeszcze a, po drugie, zbyt długo na to czekał i ciągle boi się cieszyć, żeby nie zapeszyć...
ale dba o nas i martwi się i przestał pisać 'kocham Cię' teraz pisze 'kocham Was'
to miłe...
nick nieaktualny, niecierpliwa, Fedra, gosia81, Tosia 1981, ivi, nick nieaktualny, Beata.D lubią tę wiadomość
-
mój maż mówi już nie do mnie tylko do Nas
np. śpijcie słodko, jak Wam minął dzień 
a i moje dzisiejsze wyniki:
beta-HCG 4286,000 mIU/ml
progesteron 340,4 ng/ml
wiec chyba idzie wszystko w dobra strone
nick nieaktualny, Kava, ivi, nick nieaktualny, niecierpliwa, agniesia2569, Beata.D, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnymoj tak samo, kocham Was, milej nocki Wam zycze
itp...zwraca sie w liczbie mnogiej
albo po imieniu do brzucha
Marceli, bo wg niego bedzie chlopak...a ja zawsze sie pytam, a co jak bedzie dziewczynka???
Fedra, ivi, nick nieaktualny, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny