IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiu sliczny ten twoj kropeczek
dziewczynki widze ze wasze kropeczki ladnie rosna to super oby tak dalej a ovuciotka Mala trzyma za nie mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 09:20
ako99, martusia1986, Fedra, kaarolaa, niecierpliwa, MisiaMisia, ivi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie nie zapytalam... przy pierwszym ivf mielismy icsi.
wydaje mi sie ze teraz tez, ale nie potwierdzałam :S
zapomniałam...
za bardzo bylam zaaferowana tym razem
wg wyliczeń wychodzi mi synek... jakas wyliczankę moja mama ma... a ja czuję że będzie dziewczynkakaarolaa, Fedra, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój wogóle mówi że nic nie czuje i nic nie wie, że tylko chce żeby było zdrowe...
myślę że to dlatego że, po pierwsze, nie był na usg jeszcze a, po drugie, zbyt długo na to czekał i ciągle boi się cieszyć, żeby nie zapeszyć...
ale dba o nas i martwi się i przestał pisać 'kocham Cię' teraz pisze 'kocham Was'
to miłe...kaarolaa, niecierpliwa, Fedra, gosia81, Tosia 1981, ivi, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
mój maż mówi już nie do mnie tylko do Nas np. śpijcie słodko, jak Wam minął dzień
a i moje dzisiejsze wyniki:
beta-HCG 4286,000 mIU/ml
progesteron 340,4 ng/ml
wiec chyba idzie wszystko w dobra stroneako99, Kava, ivi, mala29_, niecierpliwa, agniesia2569, Beata.D, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymoj tak samo, kocham Was, milej nocki Wam zycze itp...zwraca sie w liczbie mnogiej albo po imieniu do brzucha Marceli, bo wg niego bedzie chlopak...a ja zawsze sie pytam, a co jak bedzie dziewczynka???
Fedra, ivi, mala29_, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny