IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
własnie niechce gadać z nim przez telefon poczekam do srody zostało już mało dni i tak nie wychodze z domu więc unikam alergenów ile mogę...
no nic czas na spanko bo mi się ekran sam przesuwaako99, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
do Fedry w sprawie alergii
Ja kicham na pyłki traw i topolę ale nic a nic nie biorę, bo boję się o zarodek (lub zarodki)
Z lekarstw tylko to co przepisał gin, nic na własną łapkę
A z pyłkami radzę sobie tak, że bardzoooooo często płuczę twarz i oczy chłodną wodą, często odkurzam chatę, bo pyłkowców mnóstwo
Oczy możesz tez przemyć Preparatem Gilbert NaCl 0,9% zalecany jest dla niemowląt, dzieci oraz dorosłych:do higieny nosa oraz oczuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 15:56
ako99, Fedra, mala29_, MisiaMisia lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki ja juz po pracy a zmeczona jak diabli. Poczytalam was ale kurcze jak dotarlam do konca to zapomnialam co bylo na poczatku ;)chyba mam zaniki pamieci
kurcze starosc nie radosc.
Widze ze lipiec znow bedzie pelen wyczekiwan na bety.
martusia super wynik betki i fajnie ze mozecie juz do domku isc, tylko pamietaj zebys duzo odpoczywala.
Violik widze ze beta ladnie poszla do gory wiec maly lokator w brzuszku wije sobie domek na 9 miesiecy
mount witam Cie serdecznie tutaj i czuj sie jak u siebie
No i tyle co pamietalameh ten moj mozg niechce zemna cos ostatnio wspulgrac hi hi hi
A jeszcze jedno dziewczeta kture maja male fasolinki w brzuszku macie zakaz sie denerwowac slyszycie. Nie pozwalam teraz cisza, spokuj i pelem relakc do 9 miesiecyivi, Fedra, Beata.D, niecierpliwa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mała ja też nadrabiam zaległości i też mam zaniki pamieci;) więc spokojnie nie jesteś sama;)
niecierpliwa i mount u nas też wszystko w gyncentrum i dr M się zaczęło i życzę Wam takiego zakończenia jak u nas;)
Fedra też miałam takie wahania nastrojów aż bałam się cieszyć. Teraz patrzę na mój zaokrąglający się brzuszek i mam banana na twarzy:)) Ale niestety ten upierdliciec niepokój co jakiś czas daje o sobie znać. Musimy nauczyć se go zwalczać pozytywnie i od tego są koleżanki na forum-przywołują do porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:57
ako99, mala29_, Fedra, niecierpliwa, Mount lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokłądnie tak! i cieszę się że Was wszystkie 'mam' i poznałam
przywołujemy się do porządku, pozytywnie nakręcamy i wspieramy
a czasem opieprzamy gdy trzeba
mi dzis pies kumpeli skoczyl na brzuch... ale chyba wszystko jest ok. moja warstewka tluszczyku przejeła wiekszość uderzenia.
mezowi boje sie powiedziec, bo wkurza sie i martwi o mniejsze glupstwa :S
komus musze się pożalić...
tak mnie uderzyl troche w brzuch troche w pachwinę... chwila nieuwagi i nie usunelam sie bokiem :Smala29_, Fedra, ivi lubią tę wiadomość
-
Mount, niecierpliwa, dołączam jako jedna z pacjentek Dr Mercika. Jutro jadę go odwiedzić i po decyzję w sprawie inseminacji. Dzis tez bylam w GynC na monitoringu jednak Pani doktor, która robila mi usg nie mogła albo nie chciała podjąć decyzji co dalej,fakt była bardzo miła, ale jak zapytałam to kiedy mam wziąśc zastrzyk i czy mi wypisze recepte na niego niestety nie potrafiła nic odpowiedziec i powiedziala ze ta decyzję musi podjąć Dr Mercik. Szczerze to trochę się tam dziś wkurzyłam bo niepotrzebnie tam pojechałam, szkoda naszego czasu i pieniedzy. No ale trudno. Mam nadzieje ze jutro juz bede cos wiedziec napewno.
Fedra, niecierpliwa, Mount lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Witam sie z Wami zyczac udanego spokojnego i milego weekendu jednoczesnie nakrywajac sie koldra i oddajac w obiecia morfeusza
Margos82, niecierpliwa, mala29_, kaarolaa, MisiaMisia, ivi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-