IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniaa wrote:Ja tak jak mówiłam ze nie będę męczyła lekarki przed @ tak też zrobiłam. Ale dzisiaj mam juz 2 dzień cyklu i stwierdziłam że zadzwonię i zapytam się jak tam nasza powtórna kwalifikacja. Przypominam, że wizytę kończąca pierwsze podejście do badania klinicznego mieliśmy chyba 30 marca, także sporo czasu już minęło od tamtej pory. No niestety nadal nikt nic nie wie. Poczekamy może do lipca sierpnia i spróbujemy załapać się do ministerialnego. Może wejdzie już ta refundacja leków i trochę zaoszczędzimy Także nadal cierpliwie czekam Może teraz za mocno się nie udzielam, ale cały czas Was podczytuję i GRATULUJĘ Szczęściarom zafasolkowania
-
Anastazja-moja faworytka
Dziewczyny poradzcie mi co mam zrobic-lekarz kazal mi leciec teraz na naturalnym cyklu(po hiperce zeby wszystko odpoczelo)ale ja w sumie na wlasna reke wzielabym(po skoku tempki) progesteron.Boje sie ze wychoduje jakies torbielki i znowu sie wszystko przesunie Lekarz niby kazal cykl naturalny i przy pytaniu jak mamy sie zabezpieczyc to powiedzial ze wogole,najwyzej bede w ciazy Tylko u mnie w fl mam za niski progesteron i duphaston by sie przydal.I wydaje mi sie ze moge teraz miec baaardzo dlugi cykl po tych wszystkich hormonach Przydal by sie jednak normalny to przynajmniej wiedzialabym kiedy bedzie transferkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja bym zadzwonila w czwartek i wziela na zadanie urlop tlumaczac ze przez cala noc nie spalas bo mialas wymioty i biegunke powiesz ze co prawda jest troche lepiej ale jestes wykonczona i nadal wymiotujesz...
Narkozy nie ma co sie bac tuz przed daja taki fajny zastrzyk ze czlowiek odplywa a pitem juz spi bedzie dobrze a jajeczka dorodne trzymam kciuki za punkcje
I nieustajaco trzymam kciuki za jeszcze oczekujace teraz bedzie wasza kolej wakacje beda waszeBeata.D, kaarolaa, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i dwa dni mi zajelo czytanie zaleglych 50! stron dorzucilam pare lubie! jak nie aktualne to przepraszam. Doczytalam tez cos o kleju i nacieciu(bardzo mnie to zainteresowalo )Musze sie mojego gina zapytac jak to z tym w naszej klinice?!
niecierpliwa, ivi lubią tę wiadomość
-
Beata.D wrote:Anastazja-moja faworytka
Dziewczyny poradzcie mi co mam zrobic-lekarz kazal mi leciec teraz na naturalnym cyklu(po hiperce zeby wszystko odpoczelo)ale ja w sumie na wlasna reke wzielabym(po skoku tempki) progesteron.Boje sie ze wychoduje jakies torbielki i znowu sie wszystko przesunie Lekarz niby kazal cykl naturalny i przy pytaniu jak mamy sie zabezpieczyc to powiedzial ze wogole,najwyzej bede w ciazy Tylko u mnie w fl mam za niski progesteron i duphaston by sie przydal.I wydaje mi sie ze moge teraz miec baaardzo dlugi cykl po tych wszystkich hormonach Przydal by sie jednak normalny to przynajmniej wiedzialabym kiedy bedzie transfer
Jesli lekarz nie kazal sie zabezpieczac mowiac ze moze byc ciaza a Ty masz problem z progesteronem to ja bym brala dupka lub lutka po owu nie zaszkodzi ale to moje zdanie...
Beata.D lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:dziewczyny białostockie, pamiętajcie że Agnieszka bedzie rodzić w lipcu. więc podejrzewam, że odłożą te badania kliniczne na chwilę.
myślę że ten wrzesień bardziej prawdopodobny... -
nick nieaktualnykaarolaa mi zdecydowanie Anastazja bardziej się podoba
U nas są bardziej takie tradycyjne wybrane dla dziewczynki Oliwia a dla chłopca zwyczajnie Kubuś Miał być Bartuś ale już mamy jednego w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 08:35
Fedra, Moniaa, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Minuśka ... to gdzie Ty pracujesz że ludzie tak kochają swoją pracę. Musi mieć dużo wspólnego z jakąś pasją Jedna z dziewczyn dobrze Ci poradziła. Urlop na żądanie i grypka jelitowa. Jeśli będzie trzeba to i do rodzinnego pójdziesz po jakieś l4
No Agniesia też myślałam ze moze już coś wiadomo.... A tu takie kwiatki.
Choć jak wcześniej pisałam teraz jest urlop od starań, czas dbania o swoje ciałko na siłowni. Więc ten brak decyzji aż tak mocno mnie nie denerwuje
Po moim lenistwie wracam znowu do pracy. Jakiś ten rok jest jak wielka laba dla mnie. Nie ma miesiąca abym nie miała co najmniej tygodnia urlopu. Doliczono się że miałam jakieś 32 dni zaległego ... i teraz przymusowo wypoczywamniecierpliwa, kaarolaa, ivi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa - ale masz duza kropke, na suwaczku jest napisane, ze ma juz 6 cm ale czad!
Moja kolezanka juz w 12 tygodniu poznala plec (tzn. lekarz mowil, ze tak na 60 % dziewczynka i sie sprawdzilo), wiec moze i Ty poznasz niebawemkaarolaa, Moniaa, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoze jeszcze niecałe 6 cm ma...ale w poniedziałek spokojnie powinien miec z 6,5 cm licze ze moze wtedy uda sie podejrzec płec, a jesli nie to trudno, kolejna wizyte mam 1 lipca....najwazniejsze zeby ładnie rósł
Moniaa, Fedra, martusia1986, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:martusia no ja nie przepadam za tradycyjnymi, jest tych imion duzo, a ja jak krzykne z balkonu to nie chce zeby 6 julek czy 5 jaskow mi sie odwrociło...che zeby moje było jedno, wyjatkowe
No tak każdy ma swoje zdanie
Dla mnie ma się podobać innym nie musiFedra, kaarolaa, ako99 lubią tę wiadomość