X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym startowala, nie zastanwiala sie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Karolka rezygnując z walki o 3 podejście w programie rządowym??

• Tosia 1981 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia ja uważam że możesz napisać odwołanie bo to napewno troszkę potrwa zanim je rozpatrzą a w międzyczasie podejść do tych badań :-)

Kava, Beata.D lubią tę wiadomość

1 ICSI :-( 4 x crio :-( 2 ICSI :-( 07.04.16 crio :-(
    17.05 scratching 3 ICSI :-) 11/2017 zabieramy ostatnie śnieżynki do domu 7 dpt beta 55,98 9dpt 149,50 czekamy na Alicję :)
    1usa20mmw64c3yjj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny też Was tak kłują jajniki ? Nie wiem czy to normalne czy to jeszcze po stymulacji taki objaw..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    ale Karolka rezygnując z walki o 3 podejście w programie rządowym??

a dlaczego masz rezygnowac?
    jak jestes zawalifikowana to nie ma terminu zakonczenia.
    mozesz w trakcie pojsc na jakies badania kliniczne i potem wrocic na ministerialny garnuszek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Dziewczyny też Was tak kłują jajniki ? Nie wiem czy to normalne czy to jeszcze po stymulacji taki objaw..

Martusia, mamy pewnie mase torbieli po stymulacji.
    jedna moja ma ponad 4cm.
    to wszystko nie zostaje bez echa... ale ciaza leczy wiele... daj sobie czas, no chyba ze jest bardzo źle, to dzwon do lekarza

mi sie kreci w glowie dzis. nie wiem czy to pogoda czy ciaza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tosia 1981 wrote:
    Nusia ja uważam że możesz napisać odwołanie bo to napewno troszkę potrwa zanim je rozpatrzą a w międzyczasie podejść do tych badań :-)

Tosia nie mogę tak zrobić, bo decydując się na te badania kliniczne muszę zrezygnować z programu... nie mogę być tu i tu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Tosia nie mogę tak zrobić, bo decydując się na te badania kliniczne muszę zrezygnować z programu... nie mogę być tu i tu

pierwsze slysze..
    mi sam prof zaproponowal udzial w badaniach klinicznych jak nam sie by nie udalo teraz a zostawic sobie ostatnią probe z ministerstwa na pozniej...
    sprawdz dobrze warunki udziału!

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia pozatym od lipca leki na stymulacje maja byc refundowane wiec na pewno juz to znacznie zmniejszy koszty

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Nusia pozatym od lipca leki na stymulacje maja byc refundowane wiec na pewno juz to znacznie zmniejszy koszty

no chyba że tak... no sprawdzę dokładnie jak to jest, może w tych badaniach akurat mają taki warunek, nie wiem tego jeszcze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    mnie klul tylko przez tydzien i to lewy, a na prawym mialam torbiel ponad 6 cm , teraz podobno juz sie wchloneła, ale dokladnie dowiem sie 16 na wizycie w klinice,,,

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    Martusia, mamy pewnie mase torbieli po stymulacji.
    jedna moja ma ponad 4cm.
    to wszystko nie zostaje bez echa... ale ciaza leczy wiele... daj sobie czas, no chyba ze jest bardzo źle, to dzwon do lekarza

mi sie kreci w glowie dzis. nie wiem czy to pogoda czy ciaza...

Dziś mam wizytę u gina kontrolną po szpitalu..A nie chce mu mówić o tych bólach bo boję się że znowu zostanę na oddziale...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Dziś mam wizytę u gina kontrolną po szpitalu..A nie chce mu mówić o tych bólach bo boję się że znowu zostanę na oddziale...
    lepiej sie spytaj, ja o wszystkim mowilam, szpital mi nie przeszkadzal, moglam tam lezec nawet tydzien...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie masz rację kaarolaa zdrowie maluszka najważniejsze jest teraz :)

kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    mnie klul tylko przez tydzien i to lewy, a na prawym mialam torbiel ponad 6 cm , teraz podobno juz sie wchloneła, ale dokladnie dowiem sie 16 na wizycie w klinice,,,

Już ostatnia w klinice u Was ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Już ostatnia w klinice u Was ?
    tak, to bedzie ta po 12 tyg i od razu zrobimy usg genetyczne.... :)

martusia1986, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już Białystok Wam odpadnie :) Mi zostały jeszcze dwie i też koniec :)

mala29_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpukac zegnamy sie z tym miastem...chociaz mi te wizyty nie przeszkadzały, droga w miare dobra, jak codziennie tam bylam to i czas szybciej mijal, bo ja sama przeciez od grudnia w domu...wiekszosc wizyt sama odhaczylam...maz ewentualnie w soboty jezdził ze mna...a teraz specjalnie wolny poniedzialek wział zeby zobaczyc tego swojego Kropeczka :) sam juz sie doczekac nie moze, zwlaszcza jak mu opowiedzialam, ze maluch tak skacze juz i widac dokladnie glowke i raczki :)

Sysiaaaaa, martusia1986, niecierpliwa, MisiaMisia, Tosia 1981, Nusia, mala29_, ivi, Beata.D, Fedra, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    odpukac zegnamy sie z tym miastem...chociaz mi te wizyty nie przeszkadzały, droga w miare dobra, jak codziennie tam bylam to i czas szybciej mijal, bo ja sama przeciez od grudnia w domu...wiekszosc wizyt sama odhaczylam...maz ewentualnie w soboty jezdził ze mna...a teraz specjalnie wolny poniedzialek wział zeby zobaczyc tego swojego Kropeczka :) sam juz sie doczekac nie moze, zwlaszcza jak mu opowiedzialam, ze maluch tak skacze juz i widac dokladnie glowke i raczki :)

No mi też nie przeszkadzało :) Mój był ze mną na 4 wizytach a tak to też sama jeździłam i źle nie było :)
    Fajnie Wam że już jesteście na takim etapie :) Mam nadzieję że i u nas będzie wszystko dobrze i dzidzia zdrowo będzie rosła :)

kaarolaa, mala29_, ivi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze kochana, musi byc...i pamietaj jak cos Cie nie pokoi to do lekarza dzwon...ja najpierw do Agnieszki dzwonilam, a teraz wlasnie do mojego prowadzacego....czekam na relacje z wizyty :)

martusia1986 lubi tę wiadomość

‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ