IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszanka klinika chyba mało znana bo w woj lubelskim. Chyba nie ma yu pacjentek stamtąd.
Ja teraz czekam na okres dziś 11 dpo. Ja mam napisane gonapeptyl dalily 0.1 od 1dc rano. I od 2dc puregon wieczorem. Nie wiem czemu w takim razie ten ovulastan mam brać od 1dc..nie rozumiem ale na pewno tak mam rozpisane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:03
-
Saramago wrote:Nie mamy mrożonki. Dlatego ile to jest kilka dni? Jeśli dajmy na to w niedzielę mam punkcie..? Zaskoczył mnie tym, że wskazany seks. Chyba że mu sie pacjentki pokielbasiły
Tak jak iui czy badania nasienia. 3-5 dni abstynencji podobno jest najkorzystniej.Saramago, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Tak jak iui czy badania nasienia. 3-5 dni abstynencji podobno jest najkorzystniej.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
lipa wrote:Witaj Lunka. Szkoda, że jednak dotarłas tutaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:14
Saramago lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:Nie mamy mrożonki. Dlatego ile to jest kilka dni? Jeśli dajmy na to w niedzielę mam punkcie..? Zaskoczył mnie tym, że wskazany seks. Chyba że mu sie pacjentki pokielbasiły
-
Saramago wrote:Dziękuję. Czyli też rozumiem, że niezbyt dobrze jeśli tych dni abstynencji będzie więcej niż np.7. Może głupie pytanie ale wolę zapytać
-
Hej
ja podobnie jak pabelka
juz po transferze:-) nasz maluszek jest juz z nami:-) lunka zaciekawilas mnie klinika... Mam nadzieje ze to nie ta co mysle:-)
lipa, Beata.D, Kamilam8, pabelka88, Tosia 1981, Neo84, Konwalia, ComeToMeBaby, Anuszka, V., gosia81, Karo85, india lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak, dobrze rozumiesz. Większa liczba dni może uszkadzać plemniki, ale to już są większe liczby dni wstrzemięźliwości. Ogólne zalecenia do oddania nasienia są 2-7 dni, ale najlepsze parametry otrzymuje się z nasienia po 3-5 dni wstrzemięźliwości.
Dziękuję. Dobrze Was tu miećComeToMeBaby lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Kamilam8 wrote:Koniecznie daj znać
Milej nocki dziewczynki5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
migot_ka wrote:Hej
ja podobnie jak pabelka
juz po transferze:-) nasz maluszek jest juz z nami:-) lunka zaciekawilas mnie klinika... Mam nadzieje ze to nie ta co mysle:-)
z ciekawości pytam bo jaka przecież nie wiemy:-D
-
Lunk_a wrote:Hmm a czemu masz nadzieje ze nie ta?
migot_ka lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Lunk_a wrote:Hmm a czemu masz nadzieje ze nie ta?
-
Tyszanka81 wrote:Migotka pewnie z tamtych rejonow wiec pewnie zna kliniki
Tyszanka na poprzedniej stronie odnioslam się do tych leków które mi opisalaa
Migotka no ale napisz cos więcej:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:41
-
witaj Lunk_a
szkoda że nie udało ci sie z iui, pamietam cie z watku
ale tutaj juz napewno zostaniemy mamusiami
trzymaj sie i powodzenia
dziewczyny a po transferze to chyba zakaz seksu co ?
w piatek jade na podgladanie jajeczekto bedzie moj 4 dzien stymulacji , wczesnie , mialam jechac w 6dzien stymulacji ale ten wypada w niedziele... a na poniedzialek moze mi braknac czegos i bedzie lipa ..
ciekawa jestem kiedy mi wypadnie punkcja, chyba nie mozliwe by bylo zeby wypadła w 7 dzien stymulacji co?czyli moj 8 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 23:14
Kamilam8 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:witaj Lunk_a
szkoda że nie udało ci sie z iui, pamietam cie z watku
ale tutaj juz napewno zostaniemy mamusiami
trzymaj sie i powodzenia
dziewczyny a po transferze to chyba zakaz seksu co ?
w piatek jade na podgladanie jajeczekto bedzie moj 4 dzien stymulacji , wczesnie , mialam jechac w 6dzien stymulacji ale ten wypada w niedziele... a na poniedzialek moze mi braknac czegos i bedzie lipa ..
ciekawa jestem kiedy mi wypadnie punkcja, chyba nie mozliwe by bylo zeby wypadła w 7 dzien stymulacji co?czyli moj 8 dc.
Po transferze miałam zakaz seksu- same zakazypysia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość