IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymama zaniemowila, tata ok, a babcia byla tak zaskoczona, ze tez nic nie mowila...ale ogolnie bylo dobrze...ogolna cisza zapanowala
ako99, mala29_, Fedra, Kava, ivi, MisiaMisia, Tosia 1981, niecierpliwa, Beata.D, gosia81, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malinka i Aaana idziemy prawie rowno-ja 21dc I tez sie nie moge doczekac Nie wiem kiedy bedzie transfer bo ostatni cykl po punkcji mialam 32 dniowy(normalnie mam 28)Myslalam ze poczatek lipca a tu mi sie przedluza-teraz tez owulke mialam ok 16 dc!Ale jedziemy za dwa tygodnie na urlop to mi zleci pozdrawiam
-
Dziewczyny tak na szybko Wam napisze bo troche wykonczona jestem wizyta mi sie przymusowo dzisiaj zrobil bo dostalam doc mocnych plamien rozowo-brazowych i na cito jechalam do kliniki...
W skocie jest Winogronko widzialam i slyszalam serduszko
Zycze spokojnej nocyako99, Katha81, malinka1984, agniesia2569, niecierpliwa, Nusia, Mixa, mala29_, Kava, MisiaMisia, Tosia 1981, aaana, Beata.D, kaarolaa, martusia1986, Violik, gosia81, marcela29 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra swietnie, super tak sie ciesze, ze widzialas serducho!! Mam nadzieje, ze te plamienia to nic powaznego.
Pozdrawiam i sciskam wszystkie dziewczyny i kazda z osobna
Dzis zaczynam 2 tygodniowe wakacje, ale postaram sie Was sledzic w miare na biezaco
Ciezarowkom zycze spokoju, Misi, zeby zobaczyla 2 tluste krechy, a oczekujacym kobitkom aby czas dla nich przyspieszyl!!Fedra, Mount, mala29_, Nusia, MisiaMisia, Tosia 1981, malinka1984, Beata.D, Katha81, ivi, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien...
Plamienia moga miec rozn podloze moze to byc po zmianie lutinusa na luteine gdzie gin powiedzial ze ten drugi za wczesnie zmienil bo on zaleca do 12 tyg brac lutinus bo jest lepiej wchlanialny i nie ma po nim szopek a luteina mogla mi podraznic blone sluzowa a druga opcja ze miesniak mi sie obkurcza i stad to wszystko...
Wrocilismy spowrotem do lutinusa zwiekszyl mi tez dawke dupka i kolejna wizyta za dwa tyg w czwartek ale gdyby tylko cos sie dzialo mam od razu przyjezdzac...
Tak wiec wczoraj mialam mocno nerwowy dzien ale mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej
Trzymam kciuki nieustajaco za Was wszystkieniecierpliwa, ako99, malinka1984, Beata.D, ivi, martusia1986, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej laseczki
Fedrus to super wiadomosc ze jest winogronko i serduszko mu bije . Ciesze sie ogrimnie teraz to musi byc juz dobrze.
Niecierpliwa ale Ci zazdroszcze kochana tych wakacji bo moje sa pod ogromnym znakiem zapytania niestety:(.
karola piekny ten twoj maly a zarazem wielki kropek niech nadal rosnie zdrowo:). Rodzice zaniemowili z wrazen8a pewnie taka mila niespodzianke im zrobiliscie .
Malinka, aaana i Beata szybko wam zleci ten czas oczekiwania a ja bede za was jeszcze mocniej trzymac kciuki by tym razem sie wam udalo.
Zycze karzdej z was milego slonecznego dnianiecierpliwa, malinka1984, Beata.D, Fedra, kaarolaa, ivi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Hej Kochane. Ja po wczorajszym całodniowym bólu brzucha przyznaję, że dzisiaj jest lepiej. Raniusio łyknęłam no spę i mam ją brać 3 razy dziennie. Może to no spa pomaga. Nie wiem.
Nusia, Beata.D, Fedra, ivi, gosia81, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martunia oby zarodeczek ruszył, w poniedziałek pewnie w klinice zrobią Ci badania.Trzymam kciuki moocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:20
martusia1986 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.