IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Nusia jeśli nie masz stopnia to możesz wystąpić do szpitala o protokół operacyjny tam już powinni mieć jaki masz stopień u mnie już na na wypisie był stopień i w protokole też..
Martusia byłam dzisiaj w tym szpitalu, poprosiłam o ten protokół operacyjny i na nim napisane jest to samo co na wypisie, czyli: endometriosis AFS VI!!!
Kazali mi poszukac sobie tej lekarki która to napisała i sobie z nią wyjaśnić, ale ona już z tym szpitalu nie pracuje...nie wiem czy mam męczyć mojego gina o takie zaświadczenie czy szukać tej baby?! czy za wystawienie takiego zaświadczenia się płaci???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz jestem przepraszam, ze nic nie pisze, ale pozno do rodzicow przyjechalismy, a pozniej poszlam spac...rano bylam z mama w Olsztynie na badaniach, teraz usiadlam i mam czas zeby odp...widze, ze tutaj sie o mnie juz pytacie....
maluszek ma sie dobrze, ma juz 7,5 cm od glowki do pupy...nie znamy plci, bo nie chcial wspolpracowac...ciezko bylo tez z wymiarami, serduszkiem...lezal caly czas plecami do nas...badanie trwalo 20 minut...ale moglam sobie wszystko ladnie sprawdzic mamy 2 nozki, 2 raczki, kosc nosowa widoczna, przeziernosc w normie...przeplywy idealne, nerki, pecherz, zoladek widoczne...
wstawie zaraz zdjecie glowki i calego maluchaNusia, Mixa, MisiaMisia, niecierpliwa, Mount, Kava, ivi, mala29_, Fedra, martusia1986, Katha81, gosia81, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaana wrote:ojej.. takie zdjecia sa najpiekniejsze do kogo kropek podobny? no i super, ze wszystko dobrze...
tez bym chciala miec kiedys takiego swojego wlasnego ludzika
Mi się zaczyna dłużyć czas, jeszcze cały miesiąc do crio bo jestem w sumie w 18dc...już bym chiała "przygarnąć kropka"MisiaMisia, niecierpliwa, Mount, ivi, mala29_, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Aaana będziesz mieć będziesz tylko musisz cierpliwie poczekać, buziaki.
Mi się zaczyna dłużyć czas, jeszcze cały miesiąc do crio bo jestem w sumie w 18dc...już bym chiała "przygarnąć kropka"
Karolaa - ja tez nie moge uwierzyc, ze Twoj ludzik jest taki duzy, przeciez jeszcze kilka dni temu trzymalam mocno kciuki, zeby znalazl sobie miejsce u Ciebie, a tu juz kropek jest czlowieczkiemkaarolaa, MisiaMisia, ivi, mala29_, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość