X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa co u Was?? cisza mnie niepokoi...
    Wszystkim życze miłego dnia :)

martusia1986 lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obudziłam się dzisiaj z ogromnym bólem miesiączkowym. W pół zgięta wstałam z jękiem. Wzięłam 2 nospy forte. Czuję, że znowu nie wyszło a leki blokują @. Czuję się do dupy.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Beata.D Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia nie kracz mi tu!!! Jeszcze pare dni wytrzymaj-bedzie dobrze-musi! :) <3

Aga17070 lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam bardzo silny ból @. Gdyby nie no spa forte to łaziłabym po ścianach. :(

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia może napisz albo zadzwoń do lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Nusia jeśli nie masz stopnia to możesz wystąpić do szpitala o protokół operacyjny tam już powinni mieć jaki masz stopień u mnie już na na wypisie był stopień i w protokole też..

Martusia byłam dzisiaj w tym szpitalu, poprosiłam o ten protokół operacyjny i na nim napisane jest to samo co na wypisie, czyli: endometriosis AFS VI!!!
    Kazali mi poszukac sobie tej lekarki która to napisała i sobie z nią wyjaśnić, ale ona już z tym szpitalu nie pracuje...nie wiem czy mam męczyć mojego gina o takie zaświadczenie czy szukać tej baby?! czy za wystawienie takiego zaświadczenia się płaci????

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a TY jesteś po transferze jakoś? sorki, że nie pamiętam dokładnie ale plącze mi się wszystko co gdzie i kiedy...

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga17070 wrote:
    Misia może napisz albo zadzwoń do lekarza?

To był mój trzeci transfer. Miałam dwie procedury stymulacyjne. Wiem już jak to jest. Wiem, co lekarz powie. Napiszę może do Niego sms. No ale to nie jest mój pierwszy raz.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Misia a TY jesteś po transferze jakoś? sorki, że nie pamiętam dokładnie ale plącze mi się wszystko co gdzie i kiedy...

Tak, miałam transfer Mrożaczka 9 czerwca.

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ten ból jeszcze i niczym nie przesądza, mam nadzieję, że CI przejdzie i że wszystko będzie dobrze!!! Trzymam mocno kciuki!!

MisiaMisia, Aga17070 lubią tę wiadomość

• Aga17070 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczynam martwić się o Karolę...

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw się i zajrzyj na Jej wykres :) Ma wpis, że USG OK i Maluch ma 7,5 cm:)

Aga17070, mala29_ lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • Aga17070 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    nie martw się i zajrzyj na Jej wykres :) Ma wpis, że USG OK i Maluch ma 7,5 cm:)

no to super :)

MisiaMisia lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz mi odpisał, że puki co mam brać magnez z b6 3x i no spę 3x. Czyli to właśnie co robię. No tyle. Staram się zaprogramować na "niesmutek".

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jestem :) przepraszam, ze nic nie pisze, ale pozno do rodzicow przyjechalismy, a pozniej poszlam spac...rano bylam z mama w Olsztynie na badaniach, teraz usiadlam i mam czas zeby odp...widze, ze tutaj sie o mnie juz pytacie....

maluszek ma sie dobrze, ma juz 7,5 cm od glowki do pupy...nie znamy plci, bo nie chcial wspolpracowac...ciezko bylo tez z wymiarami, serduszkiem...lezal caly czas plecami do nas...badanie trwalo 20 minut...ale moglam sobie wszystko ladnie sprawdzic :) mamy 2 nozki, 2 raczki, kosc nosowa widoczna, przeziernosc w normie...przeplywy idealne, nerki, pecherz, zoladek widoczne...

wstawie zaraz zdjecie glowki i calego malucha :)

Nusia, Mixa, MisiaMisia, niecierpliwa, Mount, Kava, ivi, mala29_, Fedra, martusia1986, Katha81, gosia81, Marta1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1d48ca599419edc7med.jpg

066e080f356aab58med.jpg

Sysiaaaaa, aaana, malinka1984, Mixa, MisiaMisia, agniesia2569, niecierpliwa, ivi, Tosia 1981, mala29_, martusia1986, Katha81, marcela29, Beata.D, Fedra, Violik lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej.. takie zdjecia sa najpiekniejsze <3 do kogo kropek podobny? :D no i super, ze wszystko dobrze...

tez bym chciala miec kiedys takiego swojego wlasnego ludzika <3

kaarolaa, MisiaMisia, ivi, mala29_, Fedra, Kava, Beata.D lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    ojej.. takie zdjecia sa najpiekniejsze <3 do kogo kropek podobny? :D no i super, ze wszystko dobrze...

tez bym chciala miec kiedys takiego swojego wlasnego ludzika <3
    Aaana będziesz mieć będziesz tylko musisz cierpliwie poczekać, buziaki.
    Mi się zaczyna dłużyć czas, jeszcze cały miesiąc do crio bo jestem w sumie w 18dc...już bym chiała "przygarnąć kropka" :D

MisiaMisia, niecierpliwa, Mount, ivi, mala29_, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny beda kolejne Kropeczki, trzeba tylko w to wierzyc :) ja nie moge uwierzyc, ze moj juz taki duzy :)

MisiaMisia, niecierpliwa, ivi, mala29_, Fedra, Katha81, gosia81 lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Aaana będziesz mieć będziesz tylko musisz cierpliwie poczekać, buziaki.
    Mi się zaczyna dłużyć czas, jeszcze cały miesiąc do crio bo jestem w sumie w 18dc...już bym chiała "przygarnąć kropka" :D
    Malinko - idziemy rowno, ja tez mam 18 dc, a cykl i ivf dopiero pod koniec lipca... czyli za 1000 lat swietlnych ;)

Karolaa - ja tez nie moge uwierzyc, ze Twoj ludzik jest taki duzy, przeciez jeszcze kilka dni temu trzymalam mocno kciuki, zeby znalazl sobie miejsce u Ciebie, a tu juz kropek jest czlowieczkiem <3

kaarolaa, MisiaMisia, ivi, mala29_, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość

‹‹ 307 308 309 310 311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ