IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Neo, chyba jeszcze nikt Cię nie opierdzielil dziś. Powyżej tysiąca w wielu klinikach jest zakaz badania bety, bo jej przyrosty są już niemiarodajne. Nie mówiąc już o wynikach wyrażających się w kilku tysiącach i porównywanie ich z wynikiem sprzed tygodnia. Większej bzdury nie widziałam. Miescisz się w normach dla danego tygodnia z wyniku? Widziałaś wczoraj zarodek? Co za schizy sama sobie wymyslasz? Nospa albo buscopan i leżeć jak Cie brzuch boli.
Dla mnie jesteś autorytetem w tych sprawach więc podniosłaś mnie na duchu:)V., Iva79, lawendowapani, gosia81 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
No to Ci pisze. Takie porównywanie bety jest mega bzdurą. Uryczalas się już od 12 porządnie? Na zapas? To idź się umyć i szykować koszyk na rano. Niech cicho_sza się pochwali jaki dostała opierdziel od Lekarza naszego jak bete sobie badała... Pochwal się jak czytasz
zdziwiła się, że dr M potrafi krzyczeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 19:59
V., Neo84, Iva79, lawendowapani lubią tę wiadomość
-
Kochana Neo podpisuję się pod Anatolką,beta powyżej 6000 zaczyna wolniej przyrastać dlatego są tabele a według tych które mam z mojego laboratorium twoja beta jest prawidlowa.
Trzeba się cieszyć a nie martwićświęta idą,pomyśl o miłych chwilach z rodziną,odpoczynku a przede wszystkim o tym że juz nie jesteś sama
Jak ty będziesz spokojna to i fasolce dobrze będzie się rosło
Głowa do góry,uśmiech pod nosem ma być a jak nie to wpadniemy do ciebie i dupkę sklepiemy
V., Neo84, Iva79, lawendowapani, gosia81 lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Neo, gin kazal zbadac bhcg? ;> czy moze tylko progesteron ;>
tak jak Anatolka mowi ... im wyzsza beta tym nizsze przyrosty!! Jesli to byl pomysl lekarza- u ktorego chwile temu bylas na wizycie i wszystko bylo ok- to nie ogarniam.
V., Neo84, Mimi86, Anuszka, Antonelka, justa1234 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Anatolka wrote:No to Ci pisze. Takie porównywanie bety jest mega bzdurą. Uryczalas się już od 12 porządnie? Na zapas? To idź się umyć i szykować koszyk na rano. Niech cicho_sza się pochwali jaki dostała opierdziel od Lekarza naszego jak bete sobie badała... Pochwal się jak czytasz
zdziwiła się, że dr M potrafi krzyczeć
Dostałam mega opierdziel. I miał rację! należało mi sięTeraz z perspektywy czasu wiem, że najgorsze co można robić to latać non stop na te bete a potem wrzucać wyniki w te wszystkie kalkulatory. Neo, jest dokładnie tak jak mówi Anatolka - przy takich wysokich wartościach nie ma już takich przyrostów jak przy niskiej becie. Uszy do góry! i błagam Cię nie myśl o tym bo niepotrzebnie szkodzisz sobie i maluchowi.
ściskamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:06
Anatolka, Neo84, lawendowapani lubią tę wiadomość
Kosmos :-*
-
Dziewczyny jesteście super!!!!!
Pysk mi się cieszy:)
A Sylwia mnie rozgryzła:)
Estradiol i progesteron, a beta hcg z przyzwyczajenia miała rosnąć i utwierdzać w przekonaniu, że jest ok:) a tu dupa blada_cherryLady, V., lawendowapani lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualny
-
Taak Anatolka, moja armata sie wrzucic nie chciala
V. Stwoerdzilam ze tu ostrzejsze dziala potrzebne sa
Neo, jak doktorek mowi progesteron i estradiol to nie znaczy betagdyby mial watpliwosci co do twojej ciazy sam kazalby ci zbadac
) wiec jak dziewczyny mowia-miesci sie w normach, masz piekny zarodek- prosze sie cieszyc wolnym i swietami
) i duuzo mowic do malenstwa
) :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:13
Neo84, V. lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami