IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:W moich obu klinikach, które zaliczylam było właśnie 21-25 dpt blastki. Byłam w 22dpt blastki i jeszcze nie było serduszka, sam pecherzyk wtedy widziałam.
Anatolka lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
no to i ja dziewczyny ponownie na crio się wybieram
znowu na cyklu naturalnym, transfer w poniedziałek 2.05
najgorzej, ze sama muszę jechać i boję się później tyle km wracać.. chyba zostanę na noc w Białymstoku.. kurde sama nie wiem
poradźcie kiedy wziąć ovitrelle, dr powiedział albo dziś wieczorem albo jutro rano
dziś pęcherzyk 20mm a endo 8mm hmm jutro rano chyba wezmę skoro transfer w poniedziałek za tydzień..
Amygdala kciuki za jutrzejszy transfer ♥Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 15:32
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny ile dni po transferze i po pozytywnej becie udawalyscie sie do lekarza? Czy bylo juz cos widac na usg?
17dpt byłam na wizycie, widzieliśmy pęcherzyk ciążowy. A było też powiedziane, że może nie być widać i mam się tym nie stresowac. -
witajcie kochane,
Ja też przeżywam czy mój 3BA się rozmrozi.... Cały czas o tym myślę...
w czwartek o 15:00 mam Crio.. w sobotę byłam na wizycie i moje endo miało 11 mm. Także cykl sztuczny na razie ładnie idzie. Dostałam progesterony i ustalono mi termin transferu.
Cieszę się ogromnie i boje zarazem czy się wszystko uda... Jak nie to zaczynam od nowa wszystko...06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Cześć dziewczyny, u mnie zawsze coś
robiłam ostatnio wymaz a mąż posiew nasienia, dziś dzwoniłam spytać o wyniki i okazuje się, że u mnie coś wyszło i mam przyjechać na wizytę
w środę jade do dr M. mam nadzieje że nie przesuną mi stymulacji przez to
a powinnam ją za jakies 2 tyg zacząć
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi a ten wymaz w Gync robilas dla siebie?,ile placilas?to wymaz z pochwy byl?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
chiara wrote:17dpt byłam na wizycie, widzieliśmy pęcherzyk ciążowy. A było też powiedziane, że może nie być widać i mam się tym nie stresowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 17:08
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:dziewczyny jak mam sie przygotowac do wizyty u immunologa ? co mam zabrac ze soba, o co pyta itd?
Mimi to cytologia byla ? Czym sie rozni wymaz od cytologii...? -
chiara wrote:Serduszko idę oglądać 5.05 tj. 30dpt, miałam transfer blastocysty 3BA.
chiara, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmmmm wlasnie do Paśnika się wybieram
ale co mam brac wszystkie wydruki z usg
? tego mam duuuzo.... Mam tez sporo starych badan - prolaktyna, morfologia i takie tam ... Ile trwa wizyta ? Mozna karta placic? czy abdania wykonam na miejscu ? i ile sie czeka na wynik mniej wiecej ? I czy kazdy wynik trzeba konsultowac ? do lodzi troche mam ... wiec fajnie by bylo gdyby wynik byl dla mnie czytelny tzn patrze i wiem ze jest w normie albo cos ... ?
-
nick nieaktualny
-
Opu moja koleżanka była niedawno u dr. Paśnika, napisałam do niej, może tu zajrzy to odpowieNiepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
nick nieaktualny